Az Arsenal évek óta először idén nyáron erősödhet, nem igazán lesznek nagy távozók, és várható 2-3 minőségi erősítés.pheco írta:Kíváncsian várom az új szezont, érdekes lesz az biztos. Manunál ugye nagyon hosszú idő után nem SAF ül a padon, bár szerintem bőven bele fog szólni Moyes munkájába, szóval olyan nagy változást nem érzek náluk, de ki tudja, lehet visszaesnek pár évre, de nem hiszem. A Citynél Pellegrini meg sok új igazolás, kérdés beválnak-e, de szerintem sokkal egységesebbek lesznek, jók lesznek. A Chelseanek hihetetlen jó kerete lesz, ha igazolnak egy jó csatárt, meg 1-2 embert, Mourinho szerintem megint csúcsra juttatja őket, a bajnokságban legalábbis tuti. Az Arsenal meg úgy néz ki bevásárlásra készül, de így is elmaradnak az előző három csapattól. A Spurs meg, ha megtartja Balet akkor talán megszorongatják az Arsenalt, ha nem, akkor is felhasználhatják jól a befolyt összeget, de sokat veszítenek a walesivel. Pool meg folytatja az elmúlt jó pár év teljesítményét, ami a nullához közelít.
A Pool meg a Spurs is egy éve játszik csak a jelenlegi edzővel, simán benne van mindkettőben, hogy 2-ik évükben már jobbak lesznek. Persze ha elvisszük Balet, meg Suarezt, akkor kérdés mennyire tudják pótolni őket.
Szóval remélhetőleg közelebb kerülnek idén a Chelsea, City, MU hármashoz. Meggyőződésem egyébként, hogy a MU vissza fog esni idővel. A Chelsea is kérdéses, mert ezzel a védelemmel sok mindent nem fognak nyerni. A Cityt meg majd meglátjuk.