Hát nekünk (mármint a Spursnek) mindenképpen.flori írta:az új hir az hogy 117 milliót fizetünk bale-ért.
megéri.

Nem hiszem amúgy, hogy bármi valóságalapja is lenne. Ennyi pénzből már Götzét és Reust karöltve el lehetne hozni.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. április 21., vasárnap 19:40
Hát nekünk (mármint a Spursnek) mindenképpen.flori írta:az új hir az hogy 117 milliót fizetünk bale-ért.
megéri.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. április 21., vasárnap 19:21
?? Hol van Jese egy Bale-hez? Vagy Di Maria? Ha uj edzo lesz remelem kidobjak ezeket a semmirekello argentinokat a picsaba.haszi írta:flori írta:az új hir az hogy 117 milliót fizetünk bale-ért.
megéri.jó, hogy nem adjuk még cserébe CR-t is...
Amúgy csak szerintem lenne kvára fölösleges pénzkidobás, bármennyiért is hoznánk el, a walesi-ért? Mivel Cé itt van, és Di Maria pedig bármennyire is nulla agyilag és szinte gondolkodás nélkül hoz döntéseket, az esetek döntő többségében, de azért nem kéne végleg lemondani róla. Különben is, ha Jesé-vel tényleg akarunk kezdeni valamit, ne hozzunk már a nyakára rekordösszegért egy Bale-t...
![]()
Carvajal, Veratti/Vidal, Jackson Martinez/Agüero + Jesét felhozni. Edzőnek pedig Laudrupot választanám :-)
HozzászólásSzerző: haszi » 2013. április 21., vasárnap 19:03
flori írta:az új hir az hogy 117 milliót fizetünk bale-ért.
megéri.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 21., vasárnap 18:55
flori írta:az új hir az hogy 117 milliót fizetünk bale-ért.
megéri.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 21., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 21., vasárnap 18:43
lehet, h van egy rokona a real vezetosegeben is.morientes írta: Remélem csak rokonlátogatóba,mert ha jól emlékszem madridi a fickó.Csak ne a Real Madridhoz...ha csak egy mód van rá.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 21., vasárnap 18:40
Remélem csak rokonlátogatóba,mert ha jól emlékszem madridi a fickó.Csak ne a Real Madridhoz...ha csak egy mód van rá.eljön, Madridba Benítez
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 21., vasárnap 18:35
Akkor már inkább Karanka.Casso írta:Mivan a Castilla edzőjével? A legtöbben őt akarják Mou utódjának.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 21., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 21., vasárnap 18:11
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 21., vasárnap 18:09
Klopp biztosan marad jövőre is a Dortmundban (ezt pár napja ismét lenyilatkozta), Götzével egyetemben!De az is lehet, hogy jövőre már Klopp lesz az edző.
No, thank you!eljön, Madridba Benítez
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 18:04
Én is. ¡Hasta El Final!L.Miki írta:Remélem idén meglesz a tizedik.Nzedge írta:ui: remélem a 10. után távozik a SpecialOne.. :-)![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 21., vasárnap 17:57
Remélem idén meglesz a tizedik.Nzedge írta:ui: remélem a 10. után távozik a SpecialOne.. :-)
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 17:56
Én nem hisztiznék,ha maradna.De vagy most vagy jövőre úgy is távozik.Akkor pedig Klopp lesz az én jelöltem.Lehet, hogy José marad
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 21., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 21., vasárnap 17:46
Várjuk ki a végét, még semmi sincs lefixálva. Lehet, hogy José marad, vagy lehet, hogy elmegy a londoni kékekhez, onnan pedig eljön, Madridba Benítez. De az is lehet, hogy jövőre már Klopp lesz az edző.Nzedge írta:Én is Kloppnak örülnék talán a legjobban.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 21., vasárnap 17:32
Nekem kulonos keppen nincs vele gondom. szivesen latnam, ha garantalja, h nem ragaszkodik a sajat anyanyelvu 2 playatol. Vagy legalabbis nem lap kezdoek.Tayo írta:ha hosszútávra szeretnénk kialakítani egy játékfelfogást akkor szerintem most klopp lenne számunkra a legideálisabb. fiatal , sikeréhes eléggé fanatikus edző, néha talán kicsit őrült is. a játékról alkotott elképzelése is real madrid-barát . a dortmunddal elért eredményei figyelemre méltóak . ha választani kéne közte és ancelotti között akkor a német mellett tenném le a voksomat.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. április 21., vasárnap 17:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 21., vasárnap 17:12
Ha felgyógyul 3 hét alatt az jó hír,most a szezon végén már úgy is fontos meccseken Coentraoe a terep.Aztán Marcelo a köv.szezonra jöjjön formába,mert lényegesen jobb playanak tartom azon a poszton mint Fabinhot.Nzedge írta:Marcelo térdín sérülés miatt körülbelül három hétig nem játszhat. Ezért kihagyja mind a két mérkőzést a Dortmund ellen, valamint az Atletico Madrid ellen is hiányozni fog.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem