akkor ebből télleg Wenger leszdzsi91 írta:Mondjuk az átigazolási tilalom se teszi őket vonzóvá egy top edző számára.

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 1., szombat 21:08
akkor ebből télleg Wenger leszdzsi91 írta:Mondjuk az átigazolási tilalom se teszi őket vonzóvá egy top edző számára.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 21:07
Na őt elfelejtettem, maradjon csak dortmundbanMike írta:Kloppdzsi91 írta:Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...
de remélem meg se fordul a fejükben, benne érzem h rendet tudna tenni
vagy viszik Wengert, ő úgyis szereti a fiatalokat
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 1., szombat 21:03
Kloppdzsi91 írta:Van egy fogadásom bárkivel,hogy LE nem lesz ott jövőre...a kérdés ,hogy kit visznek helyette, nem nagy a választék így ,hogy a világ jelenlegi 3 legjobb edzőjéből mindhárom kivan csukva (José,Ancelotti,Simeone)...
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. november 1., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. november 1., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 1., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 1., szombat 20:54
Pedig nem ártana a pofáraesés, pont ma kaptam meg, hogy hiába nyert a madrid a klasszikuson, az semmit nem jelent, meg a sok gól sem, mert ők stabilan hozzák a pontokat... Na mondom.. JólvanR.M.C.F írta:Azért arra nem számíts hogy ezt a gagyi vigót nem verik meg a másodikban.....vicc lenne,kettő lesz legalább.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 1., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 1., szombat 20:46
Ha CR elé így pattannának a labdák már hány gólnál járna...Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 20:42
Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. november 1., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 1., szombat 19:21
Hát ekkorát már rég nevettem... Csak megköszönni tudom ezen irományod.dzsi91 írta:
![]()
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát.
Persze-persze tudom én csak nem akartam offolni mert még kapok megint egy figyelmeztetést'shutterisland írta:
Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 1., szombat 19:17
hogy még ebben a topikban is szpojlerbe fut az emberdzsi91 írta:
![]()
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 19:15
Pedig könnyen lehet, hogy az lenne a Barca legnagyobb problémájára a megoldás, hogy az argentin fellép egy sort. Sokkal jobb védekezésben, mint Busquets így Rakiticék szabadabbak lehetnének... És stabilabb is lehetne a védelem. LE se fogja meghúzni ezt a lépést, nem elég céltudatos és markáns edző. Én is belenézek a meccsbe amúgy.'shutterisland írta:azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!![]()
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani.Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 19:13
Szerintem mind nézzük, mindenképp látni akarom a rekordmegdöntést kíváncsi vagyok a fejekre.Géci írta:Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 1., szombat 19:11
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem