Real Madrid vs. Barcelona
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Reménykedni azért lehet, hogy buknak.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Pedig nem ártana a pofáraesés, pont ma kaptam meg, hogy hiába nyert a madrid a klasszikuson, az semmit nem jelent, meg a sok gól sem, mert ők stabilan hozzák a pontokat... Na mondom.. JólvanR.M.C.F írta:Azért arra nem számíts hogy ezt a gagyi vigót nem verik meg a másodikban.....vicc lenne,kettő lesz legalább.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért arra nem számíts hogy ezt a gagyi vigót nem verik meg a másodikban.....vicc lenne,kettő lesz legalább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ti mit beszéltek itt? Azthittem már vezetnek, ki is nyomtam az eredmények.comot és elkezdtem filmezni, csak haver írt, hogy ha így folytatják vezetni fogjuk a tabellát
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ha CR elé így pattannának a labdák már hány gólnál járna...Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
-
R.M.C.F
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Banán írta:ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
Igen....még egyszer írtam is,hogy rúgott kb 400 gólt,és össze kellene számolni,abból hány volt ami CSAK úgy odapattant és KÖSZ beverte.......nagyon durva.
ezek a Messi elé pattanó labdák, én nem tudom hogy csinálja ezt évek óta, de valami sámán, meg rengeteg kecskevér áldozat van a dologban, az tuti
- Fuentealbilla
Hát ekkorát már rég nevettem... Csak megköszönni tudom ezen irományod.dzsi91 írta:
![]()
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát.
(mint annó fanatikus DB fan)
Persze-persze tudom én csak nem akartam offolni mert még kapok megint egy figyelmeztetést'shutterisland írta:
Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.
És nem tudtam a szörpös emlékeimet összekapcsolni más módon a Real Vs Barcával
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hogy még ebben a topikban is szpojlerbe fut az emberdzsi91 írta:
![]()
Én valami olyasmire számítanék mint a Dragonball GT végén,megjelenik a szentsárkány Messi felül rá magába szívja a kristálygömböket és örök életet kapva elrepül boldogan és más univerzumukban próbálja ki magát.

Pedig könnyen lehet, hogy az lenne a Barca legnagyobb problémájára a megoldás, hogy az argentin fellép egy sort. Sokkal jobb védekezésben, mint Busquets így Rakiticék szabadabbak lehetnének... És stabilabb is lehetne a védelem. LE se fogja meghúzni ezt a lépést, nem elég céltudatos és markáns edző. Én is belenézek a meccsbe amúgy.'shutterisland írta:azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!![]()
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani.Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem mind nézzük, mindenképp látni akarom a rekordmegdöntést kíváncsi vagyok a fejekre.Géci írta:Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani.Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2014. november 1., szombat 19:12-kor.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
Reménykedtem Bartra és Montoya kezdetésében, de utóbbi ugyebár a keretbe sem került be, előbbi pedig ismét padozik sajnos. Viszont Rafinhának és a nagy hármasnak örülök.
Reménykedtem Bartra és Montoya kezdetésében, de utóbbi ugyebár a keretbe sem került be, előbbi pedig ismét padozik sajnos. Viszont Rafinhának és a nagy hármasnak örülök.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
kapor_89 írta:Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi maLesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Fuentealbilla
Imádom a gyerek pezsgőtkapor_89 írta:Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi maLesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
Ja igen és, h ne legyen OFF: Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi maLesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
- dzsi91
Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi ma
Lesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
- dzsi91
És el is hagyja majd,kénytelen lesz ha akarja valamire vinni, természetesen az akkor nem gépies foci lesz,hanem zseniális ...R.M.C.F írta:
Egyféleképpen lehet top játékos,ha elhagyja a felesleges és semmitérő cirkuszt,és focizik.....ahogy CR is tette az évek során.
-
R.M.C.F
Én biztos nem hagytam volna soha hogy azokat a szörnyen semmitérő cseleket vagy miket alkalmazza......vannak erényei,mint az indulója,a tempóérzéke,ütemérzéke,ösztöne....ezeket kell alkalmaztatni vele,nem azokat a szánalmas nevetséges ugribigris szarokat amivel népszerű lett a bohóctársadalomban.....és a fészbúk királyok között.és Neymar is sokkal hasznosabb lesz amint elfelejti a bohóckodásait.
Egyféleképpen lehet top játékos,ha elhagyja a felesleges és semmitérő cirkuszt,és focizik.....ahogy CR is tette az évek során.