Szerintem mind nézzük, mindenképp látni akarom a rekordmegdöntést kíváncsi vagyok a fejekre.Géci írta:Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 19:13
Szerintem mind nézzük, mindenképp látni akarom a rekordmegdöntést kíváncsi vagyok a fejekre.Géci írta:Nem szokásom barca meccset nézni, de ezt meglesem.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 1., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 1., szombat 19:10
azért az baromi messze van, de ha nem áll le, jövőre ő is utoléri.Irány Zarra góljainak megdöntése CR!!
mascherano az életben nem fog egy sorral előrébb játszani.Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Suarez Messi Neymar
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 1., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 19:08
kapor_89 írta:Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi maLesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 1., szombat 19:07
Imádom a gyerek pezsgőtkapor_89 írta:Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi maLesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 19:03
Szerintem ha meglövi a rekordot, akkor a tiszteletére tűzijáték és ingyen hotdog lesz, a pályán pedig mindenki koccint mindenkivel gyerek pezsivel. Ezután egy 30 perces show következik, bemutatva Messi eddigi legjobb pillanatait, és bemutatásra kerülne pár eddig nem látott gyerekkori képe is. Ezek után a meccset jóváírják 15-0-ára a Barcának, a 15 gólt pedig mind Messinek adják, amivel megnyeri az újabb jogos aranylasztiját.dzsi91 írta:Egyébként mivan a rekordal? remélem meglövi maLesz ünnepség? vagy azt csak a Bernabeu-ra tervezték?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 18:46
És el is hagyja majd,kénytelen lesz ha akarja valamire vinni, természetesen az akkor nem gépies foci lesz,hanem zseniális ...R.M.C.F írta:
Egyféleképpen lehet top játékos,ha elhagyja a felesleges és semmitérő cirkuszt,és focizik.....ahogy CR is tette az évek során.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 18:39
Én biztos nem hagytam volna soha hogy azokat a szörnyen semmitérő cseleket vagy miket alkalmazza......vannak erényei,mint az indulója,a tempóérzéke,ütemérzéke,ösztöne....ezeket kell alkalmaztatni vele,nem azokat a szánalmas nevetséges ugribigris szarokat amivel népszerű lett a bohóctársadalomban.....és a fészbúk királyok között.és Neymar is sokkal hasznosabb lesz amint elfelejti a bohóckodásait.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 1., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. november 1., szombat 15:42
Azzal, hogy beírod ide, amit ott olvastál, csak azt éred el, hogy lehúzod a színvonalat arra a szintre. Senkit nem érdekel, hogy a többi fórumon mit ír a sok hülye. Itt szerencsére vannak korrekt barcások, lehet érdekes véleményeket olvasni, nem kell a sok szennyet idehozni.mathers írta:Átnéztem a konkurencia oldalára. Kár volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 15:19
Nemérted amit írok,én a hatékony focit szeretem,barcáék mi dig a látványtól pampognak,nekem semmivel sem látványosabb Messi tologatása mint Cr-é...utálom a buzizást,de odaát Messi cseleire hegyezik,ami nekem nem csel,a Mu-s Cé az cselezett,Dinho is meg méd sokan,Messi tologat ami kurva hatékony de nekem ne magyarázza már be senki,hogy Messi milyen látványos egy cselgép,Cé sem az de ő volt olyan is.BlancoMark írta:Minek cselezgessen Messi, ha nincs rászorulva és tologatással is bárkit ver(t) 1az1-be? Így ezzel a leghatékonyabb, ez a cél a mai fociban, a hatékonyság, pont te mondtad. Az meg szerintem igenis látványos amikor átszlalomozik 2-3 emberen. Vagy amikor pl. Isco csinálja ugyanezt az se látványos neked?dzsi91 írta:Akkor azt beszéljük már meg,hogy Messi melyik párhuzamos dimenzióban focizott olyan látványosan mint Cr a Mu-ban? Mert attól hogy Cé leszokott róla mert így hatásosabb lett,attól még nem felejtette el,Neymar sem bohóckodik már annyit amennyit régen és egyre kevesebbet fog,mert eredményesebb akar majd lenni...Messi-től én még cselt soha nem láttam,az egyetlen látványos dolog ami nekem megmarad majd tőle azok az átemelései,azokat jól tolja,de hogy jobban CSELEZNE mint Cé azon hangosan szoktam nevetni,az nekem nem csel hogy tologatja,olyat Cé is csinál...barcáéknak sokminden fáj most,nincs más renényük mint vemesélni maguknak 120adszor is ,hogy Messi akkor is a legjobb...Ezzel csak arra próbálok célozni, hogy neked sem kéne ugyanúgy átesni a ló túloldalára ahogy a Barcás kollégák a másik oldalon.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. november 1., szombat 15:14
Minek cselezgessen Messi, ha nincs rászorulva és tologatással is bárkit ver(t) 1az1-be? Így ezzel a leghatékonyabb, ez a cél a mai fociban, a hatékonyság, pont te mondtad. Az meg szerintem igenis látványos amikor átszlalomozik 2-3 emberen. Vagy amikor pl. Isco csinálja ugyanezt az se látványos neked?dzsi91 írta:Akkor azt beszéljük már meg,hogy Messi melyik párhuzamos dimenzióban focizott olyan látványosan mint Cr a Mu-ban? Mert attól hogy Cé leszokott róla mert így hatásosabb lett,attól még nem felejtette el,Neymar sem bohóckodik már annyit amennyit régen és egyre kevesebbet fog,mert eredményesebb akar majd lenni...Messi-től én még cselt soha nem láttam,az egyetlen látványos dolog ami nekem megmarad majd tőle azok az átemelései,azokat jól tolja,de hogy jobban CSELEZNE mint Cé azon hangosan szoktam nevetni,az nekem nem csel hogy tologatja,olyat Cé is csinál...barcáéknak sokminden fáj most,nincs más renényük mint vemesélni maguknak 120adszor is ,hogy Messi akkor is a legjobb...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 1., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 14:29
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 1., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 1., szombat 13:54
Nem csak te nem érted, mindketten amikor játszottak jobbak voltak mint a másik két kolléga, de Lucho mégis jegeli őket. Bár most mintha Bartra kezdene átmenni 3. számú védőbe Piquet megelőzve, én már igazából ennek is örülök. Montoyara meg nem tudok mit írni.. 10 meccsenként ha játszik, akkor rendre jobbat lehoz - főleg hátul - mint Alves szokott - mondjuk azt nem túl nehéz felülmúlnikapor_89 írta:Különösen egyiket sem értem, ha valóban kevesebbet játszanak, mivel az egyiknek Dani Alvest, a másiknak Piquet kellene kiszorítania. Valljuk be, ennek nem kéne mostanság nehéz feladatnak lennie![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 1., szombat 13:04
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem