én is most láttam a cserepadokat, ott sincsen.doncsontos írta:Falcao miért nincs ?
nem tudom, miért nincs, gondolom sérülés, így viszont mata az egyetlen, akit be lehet dobni, ha ég a ház.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 2., vasárnap 13:56
én is most láttam a cserepadokat, ott sincsen.doncsontos írta:Falcao miért nincs ?
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. november 2., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 2., vasárnap 13:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 2., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. november 2., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 2., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 1., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 1., szombat 20:50
de most ez hogy jött ide? Nem értem. Vagyis de, mégegy lehetőség h belerúgj a kolumbiaiba, hiába mentegetőzölnumberone1 írta:Csak egy pelda: Van egy Matuidi es egy Veratti a kp-n akik guriznek eleget a 3. helyett. Na most oda beillesztesz vagy egy Yayat v egy Jamest(csak egy pelda semmi rosszbol), melyik ad tobbet vedekezesben mint a 3. kozeppalyas? Yaya...es van e kulonbseg tamadasban v jatekszervezesben? ebben is Yaya jobb. Sokat nyerhet vele a PSG(nem hosszutavon).
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 1., szombat 20:38
ebben nem vagyok annyira biztos. Egy uj kornyezet megujulast eredmenyezhet.Kerlon írta:Szerintem meg Touré kiég és csak hatalmas teher lesz megfizetni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 20:21
Kerlon írta:Szerintem meg Touré kiég és csak hatalmas teher lesz megfizetni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 1., szombat 18:46
Jelenleg is jobb a PSG, Yayaval meg jobb lesz. Matuidi,Veratti(Cabaye),Yaya kp kiraly lesz nagyon. Vedelem is adott, tamadok is jok, Ibra ha egeszseges akkor meg jobb.Realista24 írta:Yaya jövőre mar a PSG játékosa lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 1., szombat 18:31
Talan nem zavarja el, bar a torpeket szereti......R.M.C.F írta:numberone1 írta:Pep-t inkabb a Cityben tudnam elkepzelni, talan van is alapja mivel ugy hirlik, h Pellegrinit meneszteni akarjak a gyenge BL szereples miatt.
Egy Barcastol kerdeznem, h Yaya nem tett olyan nyilatkozatot amiben Guardiolat kritizalta?Csak erdekes lenne.
De,azt mondta visszamenne a barcába,ha pep nem lesz ott
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 1., szombat 18:27
numberone1 írta:Pep-t inkabb a Cityben tudnam elkepzelni, talan van is alapja mivel ugy hirlik, h Pellegrinit meneszteni akarjak a gyenge BL szereples miatt.
Egy Barcastol kerdeznem, h Yaya nem tett olyan nyilatkozatot amiben Guardiolat kritizalta?Csak erdekes lenne.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 1., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 1., szombat 18:19
8-szor volt kezdő és egyszer csere a bajnokságban*. Podolski is baszottul jól szállt be és Walcott is lendített a csapaton röpke 10 perc alatt "röpke" 10 hónap kihagyás után. Nagyon jó lesz ez a csapat, ha végre összeáll és elkezdjük gyűjtögetni a 3 pontokat, ami azért nem árt az önbizalom szempontjából sem.'shutterisland írta:elég gyorsan vezér lett.Drake írta:Alexis megint dupla.Szépen tartotta magát a Burnley,de az 1. gól után átszakadt a gát.
a bl-be berúgta a csapatot a besiktas ellen, majd tevékeny részese volt a galata elleni győzelemnek, a bajnokságban pedig 7 gólja és 2 gólpassza van 10 meccsen, ezek pedig rendre pontot, pontokat értek.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. november 1., szombat 17:59
És ami a legnagyobb vicc.35 millió font volt.'shutterisland írta:elég gyorsan vezér lett.Drake írta:Alexis megint dupla.Szépen tartotta magát a Burnley,de az 1. gól után átszakadt a gát.
a bl-be berúgta a csapatot a besiktas ellen, majd tevékeny részese volt a galata elleni győzelemnek, a bajnokságban pedig 7 gólja és 2 gólpassza van 10 meccsen, ezek pedig rendre pontot, pontokat értek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 1., szombat 17:59
jó, ott azért nem nehéz vezérnek lenni a sok...nem akarok vitát'shutterisland írta:elég gyorsan vezér lett.Drake írta:Alexis megint dupla.Szépen tartotta magát a Burnley,de az 1. gól után átszakadt a gát.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem