Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Megy a meccs!
csak nekem tűnik úgy, hogy ronaldo inkább lövetne gólt másokkal? eddig 10ből 8szor előtte volna például a james leses helyzetet, mostanság meg ahogy észre vettem inkább leadja és csak akkor lő, ha tényleg ajtó ablak ziccerben van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem volt korrekt a Barca ellen? Vagy a Pool ellen? Többet mutatott, mint Bale bárki ellen a szezonban.Abban igaza van R-nek hogy nincs más opció,de nem hoz le korrekt meccseket.
Engem nem érdekel az ára,de ez kevés.
Januárban jöhet az újabb fogadássajnos már van egy fogadásunk, de simán meg lesz neki azt mondom

Tavasszal legyen rendben, nekem ez számít.szerintem elfog faradni az ev vegere, mivel Carlo nagyon nem bizik Csicsaritoban. Bar lehet, h Balet fogja betenni CR melle parszor, akko fog pihenni. Mindegy fontos golokat szerez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne is haragudj, de a folyamatos Bale copkodásod után ez egy minősíthetetlen hozzászólás.miro írta: Jogos,nekem sem extra,nem mondom hogy rossz játékos,de biztos hogy nem ez az ő posztja..
Annyira elképesztően lassú,hogy ezen a poszton óriási korlátokat kap ez miatt.
Tényleg csak ezek a belöbbölések mennek,a tuti passzok,meg a püfölés,amiben 10ből-9x annyi erő van hogy alig tud elmenni a kapuig.
Abban igaza van R-nek hogy nincs más opció,de nem hoz le korrekt meccseket.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerintem elfog faradni az ev vegere, mivel Carlo nagyon nem bizik Csicsaritoban. Bar lehet, h Balet fogja betenni CR melle parszor, akko fog pihenni. Mindegy fontos golokat szerez.Realista24 írta:Valahol ott lehet körülötte, de szerintem nem.numberone1 írta:Kozben Benzi!!! Micsoda golpassz.
R24 szerinted eleri Benzema a 20-t a ligaban?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
sajnos már van egy fogadásunk, de simán meg lesz neki azt mondomRealista24 írta: Valahol ott lehet körülötte, de szerintem nem.

Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Jogos,nekem sem extra,nem mondom hogy rossz játékos,de biztos hogy nem ez az ő posztja..numberone1 írta:Annyira azert nem hozza a jo meccseket. Kupa meccsen harmad osztalyu jatekosok ugy futottak le ahogy akartak.
Ma is parszor ugy fordult mint a tankhajo. Neked ez tetszik? Mi az amit csinal, alibi passzok, ivelgetes es kapura durrantasok. Nem sok egy Real kezdojetol. Csak ennyi.
Annyira elképesztően lassú,hogy ezen a poszton óriási korlátokat kap ez miatt.
Tényleg csak ezek a belöbbölések mennek,a tuti passzok,meg a püfölés,amiben 10ből-9x annyi erő van hogy alig tud elmenni a kapuig.
Abban igaza van R-nek hogy nincs más opció,de nem hoz le korrekt meccseket.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Az baj lenne, mert akkor mennie kell...Realista24 írta:Valahol ott lehet körülötte, de szerintem nem.numberone1 írta:Kozben Benzi!!! Micsoda golpassz.
#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valahol ott lehet körülötte, de szerintem nem.numberone1 írta:Kozben Benzi!!! Micsoda golpassz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Végre idegenben is jól játszik a csapat! 
Tényleg nagy formában vagyunk.

Tényleg nagy formában vagyunk.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Marcelo jobbosa keményebb mint a bal, sosem felejtem el anno az Alméria ellen!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

muszá j
- numberone1
Kozben Benzi!!! Micsoda golpassz.
[quoteElbeszélünk egymás mellett. Én a mai meccsről és lehetőségekről beszélek, ugyanez volt a Barca és a Pool ellen is. Nincs más opció, korrekt meccseket hoz le, mégis ekézve van.][/quote]
nem beszelunk el egymas mellett.azzal mindent elmondtam, h ha mindenki egeszseges lenne akkor sem padozna. tehat tokmindegy , h lenne mas opcio(isco,Jese).
A mai meccserol is irtam, alibi passzok stb.

[quoteElbeszélünk egymás mellett. Én a mai meccsről és lehetőségekről beszélek, ugyanez volt a Barca és a Pool ellen is. Nincs más opció, korrekt meccseket hoz le, mégis ekézve van.][/quote]
nem beszelunk el egymas mellett.azzal mindent elmondtam, h ha mindenki egeszseges lenne akkor sem padozna. tehat tokmindegy , h lenne mas opcio(isco,Jese).
A mai meccserol is irtam, alibi passzok stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2014. november 1., szombat 17:18-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elbeszélünk egymás mellett. Én a mai meccsről és lehetőségekről beszélek, ugyanez volt a Barca és a Pool ellen is. Nincs más opció, korrekt meccseket hoz le, mégis ekézve van.numberone1 írta:De nem tudok elvonatkoztatni attol, h feleslegesen vettuk meg es muszaly helyet talalni neki.Realista24 írta:
Nem értelek.
Vonatkoztass el attól, hogy utálod. Itt a mai meccs, nincs Bale. James sorozatban hozza le a jó meccseket. Kit tettél volna be? Lehetőleg indokold is meg, mert kíváncsi vagyok.
Ha mindenki egeszseges lenne akkor sem lenne csere, Isco es Jese padozna.
Annyira azert nem hozza a jo meccseket. Kupa meccsen harmad osztalyu jatekosok ugy futottak le ahogy akartak.
Ma is parszor ugy fordult mint a tankhajo. Neked ez tetszik? Mi az amit csinal, alibi passzok, ivelgetes es kapura durrantasok. Nem sok egy Real kezdojetol. Csak ennyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
CR micsoda gól passz. Karim.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Pazar.

Nem semmi gólokat verdesnek ma a srácok.

Nem semmi gólokat verdesnek ma a srácok.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
teljesen helytálló megállapítások. mellé jön még az egylábassága, ami még jobban behatárolja a játékát.Annyira azert nem hozza a jo meccseket. Kupa meccsen harmad osztalyu jatekosok ugy futottak le ahogy akartak.

- numberone1
De nem tudok elvonatkoztatni attol, h feleslegesen vettuk meg es muszaly helyet talalni neki.Realista24 írta:
Nem értelek.
Vonatkoztass el attól, hogy utálod. Itt a mai meccs, nincs Bale. James sorozatban hozza le a jó meccseket. Kit tettél volna be? Lehetőleg indokold is meg, mert kíváncsi vagyok.
Ha mindenki egeszseges lenne akkor sem lenne csere, Isco es Jese padozna.
Annyira azert nem hozza a jo meccseket. Kupa meccsen harmad osztalyu jatekosok ugy futottak le ahogy akartak.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou