+1. Ez nagyon egyértelmű. A felállás is jó, amit Fanatic felvázolt. Ez egy stabil kkp lenne, megbízható előre játékkal. Ez a lényeg, illetve az, hogy Khedira és Alonso egyszerre kikerült a kezdőből. Ők a Real leggyengébb pontjai (egyetemben Di Mariaval), és ha ezeket ki tudjuk küszöbölni, akkor félelmetes fejlődést mutathat a játékunk.Verratti, Pogba.
Szívemből szóltál Remy. Én is pont ugyanígy gondolom. Az szánalmas, hogy nálunk 1 gyenge szezon után repülnek az emberek, és semmivel sem jobb játékos pótolja őket, de 2x-es 3x-os áron. Ez butaság. Én ezt elégeltem meg az utóbbi időben, és ezért nem vagyok mélységesen Khedira és Higuáin ellenes. Azt én is látom, hogy ezek nem elit kategóriás játékosok, és a helyükön egy elit kategóriás játékossal, sokkal jobb csapatunk lehetne, csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni. De jelenleg ők és a hozzájuk hasonló játékosok is zsákba macskák.Ha máshol van valakinek rossz szezonja, akkor az elfogadható, de ha itt van valakinek formahanyatlása akkor takarodjon. Azért elég luxus mindig új embereket igazolni, ráadásul olyat, aki nem is hű de nagyon jó.
Maga a technikai tudás meg nem minden. Az a játék egyik nagyon fontos kritériuma. Ezen a szinten meg főleg. De csak erre alapozni egy olyan poszton, ahol csak sokadrangú követelmény, botorság. (Ez a megfogalmazás konkrétan a vkp posztra igaz, egy csatárnál az egyik legfontosabb. Nem egy újabb vitát akarok generálni, csak ez hozzátartozik azokhoz a dolgokhoz, amit Remy rendkívül jól megfogalmazott.)
Pont ezért kell Jesét is nyomni, adni neki egy szezont, mert ő legalább ingyen van, és jelenleg semmivel sincs rosszabb esélye Real Madrid szinten komoly játékossá válni, mint mondjuk Isconak. Aztán, ha egy év alatt sem mutat olyat, ami biztató, akkor el lehet gondolkodni a srác jövőjén. De meg kellene adni az esélyt neki. És szerintem Nachonak is jár az esély. Simán jó lenne 4. számú kh-nak, ha Albiol lelép.
Silva meg... Volt egy-másfél szezonja, amikor sajnáltam, hogy nem itt játszik. Ki tudja, lehet a mi rendszerünkből pont ő hiányzik. De egyre kevésbé vagyok megelégedve vele. Ő is kicsit leeresztett.
Csigavér. Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat. Csak nálam Benzema jelenleg az örök ígéret kategória. Én most ezt nem vállalnám be. Hoznék elé egy konkurenciát, akit ha kiszorít, akkor megérdemelten övé a jövő, ha meg nem sikerül neki, akkor megérte a csatárt megvenni.Kezdem megkérdőjelezni Zidane pajtás épelméjűségét: egy, azaz egy Benzemával nekivágni a következő szezonnak?! Ugyanmár...