HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 1., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 1., szombat 13:54
Nem csak te nem érted, mindketten amikor játszottak jobbak voltak mint a másik két kolléga, de Lucho mégis jegeli őket. Bár most mintha Bartra kezdene átmenni 3. számú védőbe Piquet megelőzve, én már igazából ennek is örülök. Montoyara meg nem tudok mit írni.. 10 meccsenként ha játszik, akkor rendre jobbat lehoz - főleg hátul - mint Alves szokott - mondjuk azt nem túl nehéz felülmúlnikapor_89 írta:Különösen egyiket sem értem, ha valóban kevesebbet játszanak, mivel az egyiknek Dani Alvest, a másiknak Piquet kellene kiszorítania. Valljuk be, ennek nem kéne mostanság nehéz feladatnak lennie![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 1., szombat 13:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 1., szombat 13:00
ki is maradt a celta elleni meccsre nevezettt keretből.Enrique: "Piqué a telefonját nyomkodta a katalán szuperkupa meccsen a padon? Meg fogom nézni a felvételeket, azután döntök majd... ...Azt akarom, hogy a játékosok az utolsó pillanatig azt érezzék, van esélyük kezdeni egy-egy meccsen. Ezt nagyon fontosnak tartom. Ezért közlöm mindig csak az utolsó órában velük is a döntésemet"
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 10:42
Douglas tudtommal sérült, Montoya elvileg parkoló pályán, Bartra meg néha csak befér a csapatba.
Köszönöm! Nem tudom mikor torpant meg Montoya, de nagyobb potenciál volt benne. Játék nélkül viszont nehéz kihozni a legjobbját. Érdekes.Bartra még csak csak játszogat néha, Montoya viszont teljesen partvonalon kívülre került.
Hogy ez miért van,nem tudni, olyan tragidkus teljesítményt egyikük se nyújtott mikor játszottak, Alves szintet nagyjából hozni tudja Montoya.
De hát ez van, engem nem különösebben érdekel ez, az egész védelmünk vicc, nagyjából mindegy ki játszik,ugyana az a bohózat az egész.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 1., szombat 10:29
Douglas tudtommal sérült, Montoya elvileg parkoló pályán, Bartra meg néha csak befér a csapatba.kapor_89 írta:Azoktól kérdeznék, akik otthon vannak a Barcával kapcsolatosan: Montoya és Bartra nevét nem látom sokszor az idényben. Vak vagyok, vagy tényleg süllyesztőbe kerültek LE-nél? Különösen egyiket sem értem, ha valóban kevesebbet játszanak, mivel az egyiknek Dani Alvest, a másiknak Piquet kellene kiszorítania. Valljuk be, ennek nem kéne mostanság nehéz feladatnak lennieIlletve azzal a Douglas gyerekkel mi a helyzet? Beigazolódtak a hírek, és a B-be se fér be?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. november 1., szombat 10:25
kapor_89 írta:Azoktól kérdeznék, akik otthon vannak a Barcával kapcsolatosan: Montoya és Bartra nevét nem látom sokszor az idényben. Vak vagyok, vagy tényleg süllyesztőbe kerültek LE-nél? Különösen egyiket sem értem, ha valóban kevesebbet játszanak, mivel az egyiknek Dani Alvest, a másiknak Piquet kellene kiszorítania. Valljuk be, ennek nem kéne mostanság nehéz feladatnak lennieIlletve azzal a Douglas gyerekkel mi a helyzet? Beigazolódtak a hírek, és a B-be se fér be?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 1., szombat 10:11
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 31., péntek 10:38
De nem az a cél, hogy Suarez hozza a legjobb idényeit, hanem hogy a barca nyerjen vele kupákat. Villával is nyert BL-t barca, amikor nyilván nem a legtermékenyebb idényét futotta. Persze nehéz megmondani, tippelni sem nagyon merek, hogy melyik a jobb: Lehet ha Suarez alá játszanának, lőne 40-50 gólt, megfutná a legjobb idényét, csak éppen a barca nem nyerne semmit. De lehet, hogy hoz egy 20-25 gólós szezont, jól elosztva Messivel meg Neymarral a gólok mennyiségét, és tarol a barca. Nehéz ezt megmondani...En nem is Ibrahoz, hanem inkabb Villahoz hasonlitanam. A spanyol is kozepcsatar, aki mar a barca elott is szeretett gyakran kihuzodni a szelre, de attol meg hosszu tavon kozepcsatar marad es nem bal oldali tamado. Persze, o is feltalalta magat a baloson is, mint ahogy valoszinuleg Suarez is lehoz egy Pedronal mindenkepp jobb teljesitmenyt, de attol meg o kozepen erzi otthon magat, az igazi csucsformat ott tudja hozni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 31., péntek 10:07
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 31., péntek 10:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 31., péntek 7:01
En nem is Ibrahoz, hanem inkabb Villahoz hasonlitanam. A spanyol is kozepcsatar, aki mar a barca elott is szeretett gyakran kihuzodni a szelre, de attol meg hosszu tavon kozepcsatar marad es nem bal oldali tamado. Persze, o is feltalalta magat a baloson is, mint ahogy valoszinuleg Suarez is lehoz egy Pedronal mindenkepp jobb teljesitmenyt, de attol meg o kozepen erzi otthon magat, az igazi csucsformat ott tudja hozni.'shutterisland írta:suarez esetében pedig valós az "aggódás", hogy ő nem szélső, és hogy sokat fog ott is tevékenykedni, ez teljesen igaz.
viszont az uru esetét az ibráéhoz hasonlítani túlzás.
bár zlatan a klasszisából eredendően bármikor/bárhol képes villanni, de alapvetően az erősségei és felépítése toronymagasan a középcsatár szerepkörre teszik alkalmassá.
ezzel szemben suarez mobilisabb, a stílusa, erényei sokkal inkább kielégítik egy mai szélső támadótól elvártakat.
mellesleg pedig mint írták korábban is, egyrészt tényleg eléggé bejátszotta a poolban is a pályát, másrészt pedig enrique barcájában sokkal kevésbé szélsők a szélsők, közelebb játszanak a kapuhoz, többet nyitnak befelé.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 31., péntek 2:53
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 31., péntek 0:03
Suarez nagyjából Benzema. Csak a jobb-bal oldal van felcserélve, egyébként mintha ugyanaz lenne.A lap alján ott a hőtérkép. Hasznos kis cuccos
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 30., csütörtök 22:51
Pont reggel láttam h3x0r-nak hála, marha jó videó, eszméletlen mikre képes ez a két pali - bár Ini már lehet csak múltidőben lassan.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 30., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 30., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 21:45
RMCFnek mostanában szokása védeni a szidottakat és instant támadni Casillast, semmi másért nem hoztam fel a példát.tucsoki írta:RMFC pont arról beszél, hogy értelmetlennek találja leszűkíteni 1-1 játékosra az érdemet, vagy gyenge teljesítményt.Kerlon írta:jó, de ha elbuktuk volna, akkor szerinted meg Casillas bukta volna el...A lényeg, hogy nem Bale volt ott a kulcs.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 30., csütörtök 20:46
RMFC pont arról beszél, hogy értelmetlennek találja leszűkíteni 1-1 játékosra az érdemet, vagy gyenge teljesítményt.Kerlon írta:jó, de ha elbuktuk volna, akkor szerinted meg Casillas bukta volna el...A lényeg, hogy nem Bale volt ott a kulcs.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 20:44
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem