+1 mondjuk én nem is akarnékchosenone46 írta:munkásbajusz mindenek felett.de ezek szerint úgy látom marshallon kívül csak nekem okoz nehézséget bajuszt, vagy bármiféle arcszőrzetet növeszteni..
![]()
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chosenone46
munkásbajusz mindenek felett.
de ezek szerint úgy látom marshallon kívül csak nekem okoz nehézséget bajuszt, vagy bármiféle arcszőrzetet növeszteni..
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jó az enyémet majd pm-ben kapjátok meg, valamilyen félrevezető linkkel álcázvaKerlon írta:Elővigyazatossagbol ziro te ne rakjál fel semmilyen képet a no shave témával kapcsolatban. ...
Nem illik.
Elővigyazatossagbol ziro te ne rakjál fel semmilyen képet a no shave témával kapcsolatban. ...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Challenge Accepted
De akkor legyen nyomatékosítva , aki nem borotválkozik az December 1.-én rakjon föl képet a szőrös orcájáról .
De akkor legyen nyomatékosítva , aki nem borotválkozik az December 1.-én rakjon föl képet a szőrös orcájáról .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Kerlon írta:Holnaptól ki nem borotválkozik? :-D
Jelen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Érzékeny műszer. Naponta kell mosni, nehogy beköltözzön egy madár család.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Hát nálam már szeptember eleje óta tart a no shave, szóval ez a november már nem ügy a számomra. 
Csapassa mindenki.
Csapassa mindenki.
Na hasonló most nekem is, mint amit ziro linkelt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
adnám ezt a movembert, csak az őrpk nem annyira. 
egyébként a ziro féle pofaszakállt szeretem én is, csak ahhoz erős, rendezett arcszőrzet kell.
olaszosan.
egyébként a ziro féle pofaszakállt szeretem én is, csak ahhoz erős, rendezett arcszőrzet kell.
olaszosan.
Én ma letolom aztán megnézem meddig bírom, ámi a legidegesitobb, hogy Alonso szerű vöröses szakállam nő... Amugy heti egyszer szoktam letolni nullassal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2014. október 31., péntek 15:16-kor.
K
K
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ez azért a borostánál már nagyobb szerintem 
Én majd az érettségi után nem fogok többet borotválkozni. Addig még másfél év (jó fiatal vagyok)
Én majd az érettségi után nem fogok többet borotválkozni. Addig még másfél év (jó fiatal vagyok)
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
http://www.fashionfave.com/wp-content/u ... 271723.jpg
kb, bár nem szoktam mérni
mikor csücsörítek és már ficánkol a cuccos az orrlyukam felé támadva, akkor kell lekapni
kb, bár nem szoktam mérni
Nem illik.