Pont reggel láttam h3x0r-nak hála, marha jó videó, eszméletlen mikre képes ez a két pali - bár Ini már lehet csak múltidőben lassan.

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 30., csütörtök 22:51
Pont reggel láttam h3x0r-nak hála, marha jó videó, eszméletlen mikre képes ez a két pali - bár Ini már lehet csak múltidőben lassan.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 30., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 30., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 21:45
RMCFnek mostanában szokása védeni a szidottakat és instant támadni Casillast, semmi másért nem hoztam fel a példát.tucsoki írta:RMFC pont arról beszél, hogy értelmetlennek találja leszűkíteni 1-1 játékosra az érdemet, vagy gyenge teljesítményt.Kerlon írta:jó, de ha elbuktuk volna, akkor szerinted meg Casillas bukta volna el...A lényeg, hogy nem Bale volt ott a kulcs.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 30., csütörtök 20:46
RMFC pont arról beszél, hogy értelmetlennek találja leszűkíteni 1-1 játékosra az érdemet, vagy gyenge teljesítményt.Kerlon írta:jó, de ha elbuktuk volna, akkor szerinted meg Casillas bukta volna el...A lényeg, hogy nem Bale volt ott a kulcs.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 20:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 30., csütörtök 20:22
Kerlon írta:A döntőt Ramos nyerte meg, onnét meg törvényszerűen szétziláltuk őket. Úgy meg törtek attól a góltól, mintha kegyelem döfés lett volna. Ráadásul Bale ott sem a nagyszerű játékával tűnt ki, mert nagyon rossz százalékban használta ki a lehetőségeit, amit nem fér bele.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 30., csütörtök 19:38
Épp ezt kerestem, köszi!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 30., csütörtök 19:24
A lap alján ott a hőtérkép. Hasznos kis cuccospalesz77 írta:Micsoda?morientes írta:Úgy van.Luis Suarez echte szélső lett.LE meg egy edzőzseni,mert lám,se perc alatt,megtalálta az uru posztját...aki játszott kb a barcaba 3 meccset.Bravo.Na,majd szezon végén újratárgyaljuk...![]()
Te mondtad, hogy Suárez a szélen fog csak játszani Messi miatt. Én meg erre, hogy nem csak ott fog, mert pl a Classicon is sokszor előfordult középen, és az eddigi meccseken sem csak Messi uralta a pálya közepét, hanem Neymar és a többiek is többször beindulnak oda, Pedroék meg huzamosabb időket is eltöltöttek ott - gondolom Suárezt is ilyen szerepbe szánja majd, az eddigi 3 meccsén is ott tolta. Plusz még hozzátettem, hogy Suárez eddig sem arról volt híres, hogy kirobbanthatatlan a 16-oson belülről, hanem izeg-mozog folyton mindenfelé. Ebből nem tudom hogy hoztad ki amit, de egyáltalán nem azt mondtam..
Meg amúgy az Argentin válogatottba is elférnek Messi mellett a középcsatárok, az csak Pep meg Titoék hülyesége volt, hogy ki kell őket tenni a szélre, nem hiszem, hogy ne férne el ott Luis - főleg hogy Messi egyre több időt tölt a középpályán.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 30., csütörtök 19:16
Őt miért kell belekeverni?morientes írta: Úgy van.Luis Suarez echte szélső lett.LE meg egy edzőzseni,mert lám,se perc alatt,megtalálta az uru posztját...aki játszott kb a barcaba 3 meccset.Bravo.Na,majd szezon végén újratárgyaljuk...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 30., csütörtök 18:51
Micsoda?morientes írta:Úgy van.Luis Suarez echte szélső lett.LE meg egy edzőzseni,mert lám,se perc alatt,megtalálta az uru posztját...aki játszott kb a barcaba 3 meccset.Bravo.Na,majd szezon végén újratárgyaljuk...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 30., csütörtök 18:34
Úgy van.Luis Suarez echte szélső lett.LE meg egy edzőzseni,mert lám,se perc alatt,megtalálta az uru posztját...aki játszott kb a barcaba 3 meccset.Bravo.Na,majd szezon végén újratárgyaljuk...Mert a Classicon is csak a szélen tolta Suárez ugye?Alapból idén már sokkal közelebb vannak a támadóink a kapuhoz mint tavaly - ez Neymar játékán látszik is -, mellé pedig Messi sokkal többet van a jobb szélen, mint az utóbbi években. Luis a Poolban sem csak álldogált középen, és várta, hogy kiugrassák, sokszor hátrament labdáért, ki a szélre, mozgott a támadószekció minden posztján, erre most is lesz lehetősége, nem hiszem, hogy annyira szenvedni fog, mint anno Zlatan.. Idén sokszor játszott már Munir is, Pedro is és Sandro is centert, miközben Messi és Neymar is a pályán voltak. Kimozogtak közbe néha szélre, ez igaz, de nagyon sokszor ott voltak középen a darálóban. Úgyhogy én nem félek attól, hogy Suárez nem fog a posztján játszani.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 30., csütörtök 18:02
Mert a Classicon is csak a szélen tolta Suárez ugye?morientes írta:Neymart posztra hozták.Nálam sose volt kérdés hogy beválik.De Suarez center.Neki,középen a helye.Csakhogy Messi miatt sosem fog ott játszani.Nem is hozza ki magából majd,ami amúgy benne van.És akkor?Kitől válik meg majd meg a klub?Msstiől?Én nem hiszem.Lajosunk meg nem az a fajta,aki majd csak elvegetál szélen.Kinyitja majd a pofáját,előbb-utóbb,de ő jön majd ki rosszul belőle...ez borítékolható.
Ez meg jó volt.Realista24 írta:E L D Ö N T Ö T T E ! ! !
Értsétek már meg. La Décima=BALE
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 30., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 17:45
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 30., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. október 30., csütörtök 17:07
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 30., csütörtök 16:57
És az miért jó a fociban?Drake írta:Most meg a pályán olvasnak egymás gondolataiban.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem