Ezt nagyon adom.Tavaly is már védekezésben sem volt a régi,de támadásba,a góljaival,labdáival,szabadrúgásaival ezt kompenzálta...de idén a támadó játéka is halvány...Yaya Touré viszont visszaesett a tavalyi szezonhoz képest, ez látszik meg a City játékán

Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Silva játékát én még mindig bőven jónak mondanám. Jól szervez, teszi veszi a zsugát, Özilnél(tudom, nem szint de na) bőven jobb játékos. Yaya Touré viszont visszaesett a tavalyi szezonhoz képest, ez látszik meg a City játékán, eredményességén. Nasrit én soha nem tartottam kiemelkedő játékosnak.Kerlon írta:Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
Tippre: 10 év múlva nem nagyon fog szóba kerülni senkinél.alexoxladjackoxi írta: őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben

Szerintem idén a Chelsea simán behúzza a bajnokságot.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én éreztem hogy a cityt megfogják a szarkák...meg is raktam a meccset,(szorzó 9,40
),be is jött,a newcastlen látszott már a spurs ellen is hogy kezdenek végre magukra találni,a city meg nem volt meggyőző nekem akkor sem...benn volt a levegőben na...

LEGIO PATRIA NOSTRA

Utána jobb idénye volt és még kupát is nyert. Nem csak egy szimpatikus csapat, szimpatikus játékosa volt.alexoxladjackoxi írta:Érdekes, mert nekik pont, hogy most kéne a csúcson lenni... Silvának lehetnek bőven jó szezonjai szerintem, viszont Nasrinak a hozzáállásával is vannak problémák, őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben. Sokkal több volt/van benne. Bár ettől függetlenül csukott szemmel is többet tud Millnernél és helye lenne ebben a City kezdőjében. 2010-2011-es szezonban nagyon jól tolta, csak hát utána inkább elment pénzt keresni, mint, hogy azzal foglalkozott volna, amivel kellett volna.Kerlon írta:Szerintem a City keret már túl öreg amúgy. Frissíteni kellett volna, mert a Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Érdekes, mert nekik pont, hogy most kéne a csúcson lenni... Silvának lehetnek bőven jó szezonjai szerintem, viszont Nasrinak a hozzáállásával is vannak problémák, őt csak egy elkallódott tehetségként fogják majd emlegetni a jövőben. Sokkal több volt/van benne. Bár ettől függetlenül csukott szemmel is többet tud Millnernél és helye lenne ebben a City kezdőjében. 2010-2011-es szezonban nagyon jól tolta, csak hát utána inkább elment pénzt keresni, mint, hogy azzal foglalkozott volna, amivel kellett volna.Kerlon írta:Szerintem a City keret már túl öreg amúgy. Frissíteni kellett volna, mert a Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
Szerintem a City keret már túl öreg amúgy. Frissíteni kellett volna, mert a Nasri-Silva kettős már közel sem olyan hatékony, mint régebben,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kizártnak tartom. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy kitölti az Öreg 2017-ig szóló szerződését. Én utána közülük választanék utódot: Klopp, Roberto Martinez, Rudi Garcia, Frank de Boer, Ronald Koeman. De ha tapasztalatlan edzőt akarunk akkor meg egyértelműen Bergkampot mondanám.Realista24 írta:Az megvan, hogy Carlo jobb keze, Clement jövőre átveszi az Arsenalt? (elvileg)
Pedig egyértelműen jól indult a chilei karrierje Manchesterben. Látványos foci, bajnkoi cím, ligakupa... Én még várnék vele.nmate írta:BL-ben flop a csapat, PL-ben tavaly csak annak köszönhetően nyertek, hogy a Pool meg a Chelsea elbalfaszkodták. Nagyon érik ott az edző csere, Pelle nem tud tovább fejlődni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az megvan, hogy Carlo jobb keze, Clement jövőre átveszi az Arsenalt? (elvileg)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
BL-ben flop a csapat, PL-ben tavaly csak annak köszönhetően nyertek, hogy a Pool meg a Chelsea elbalfaszkodták. Nagyon érik ott az edző csere, Pelle nem tud tovább fejlődni.
- h3x0r
Ha ismet kiesnek a BL-bol es a bajnoksagban is elkezdenek pontokat vesziteni, siman elkepzelheto hogy menesztik.BBeno írta:Hat persze. Tavaly duplazott de mar telen elkoszonnek tole csak mert nem jott ossze par meccs.
Hat persze. Tavaly duplazott de mar telen elkoszonnek tole csak mert nem jott ossze par meccs.
Csak nem olyan szerencsés mint Mourinho, haha-ha...
- nmate
Spanyol fociba való a fazon, egy középcsapathoz. Szerintem a télen kirakják, nyáron meg valami nagyobb nevet elhoznak a padra. Bár nem tudom kit tudnának.
Pelle újabb kiváló meccse...Pedig nem mondhatnák, hogy nagyon tartalékolt a City, szinte csak Agüero meg Kompany pihent. Aztán otthon cumiznak a szarkáktól. És még bőven kaphattak is volna gólt, meg 11est is főújhattak volna ellenük, szóval nem 2 kósza labda volt csak.
A chilei szerintem elvesztette már ezt a csapatot, nem fog tudni versenyezni a Chelseavel. Sok jó játékosuk van, de valahogy nem áll össze az egész.
A chilei szerintem elvesztette már ezt a csapatot, nem fog tudni versenyezni a Chelseavel. Sok jó játékosuk van, de valahogy nem áll össze az egész.
De, Lazioban játszik 2013 óta. Előtte volt Anderlechtben.R.M.C.F írta:Ez a billya az andrlechtben van? Nem laziós?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez a billya az andrlechtben van? Nem laziós?

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
ja... azért ezek valós hírekogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...

a real-ba meg biglia fog menni, modric-al nincsenek megelégedve

De készítek neked egy twitteres kiírást.
Transfers: Real Madrid will make a bid to sign Lucas Biglia from Anderlecht #RM #AND
- nmate
Te háborút robbantanál, ha lelépne Khedira?
Amúgy ja. Erre nem is gondoltam, bár Hamsik ha jól tudom jobban benne van a dolgokban, fotók is kerültek ki róla, ahogy egy maffiavezérrel fotózkodik.

Amúgy ja. Erre nem is gondoltam, bár Hamsik ha jól tudom jobban benne van a dolgokban, fotók is kerültek ki róla, ahogy egy maffiavezérrel fotózkodik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cavani is lelepett
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema