http://www.goal.com/en/news/7128/galler ... ozil#photo

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 29., szerda 19:36
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 29., szerda 14:51
nem csak az van, hogy kiszámít valamit vagy az, hogy szerencse. A játékosok nagy része nem sokmindent tud kezdeni egy megszerzett labdával, hiába jött ki a kapus. Most hétvégén is nem tis tudom melyik meccsen...kapus kijött messze, odafejeli a labdát az ellenfélnek, teljesen üre a kapu, faszi persze meg is próbálja belőni, kb 5 méterre ment mellé. Azért ez nem álló labda, hogy akárhogy beteszi. Kapus fut vissuafelé, gyorsnak is kell lenni, lapos labda valószínűleg elakad, ezért át kell emelni a védőket, visszafutó kapust, közben persze rohan valaki a labdás ember felé is...Ritkán találják el úgy a kaput, hogy a visszafutó kapus ne tudja megfogni. Eleve az az ilyen felszabadítási kísérletek ritkán sikerülnek olyan rosszul, hogy az ellenfél kapja a labdát, kb 10ből egyszer. És még onnan el is kéne találni a kaput, az is kb 10ből egyszer összejön, legtöbbször meg se próbálják a támadók. Most minden 100. megakadályozott helyzetre jön egy gól...több, mint belefér. De akárcsak számoljunk 50-nel. Vagy akár 20-szal. Edzőként azt mondanám simán a kapusomnak, hogy ha meg tudsz akadályozni 19 esetleges helyzetet 1 bekapott gól árán, akkor hajrá, csináld!Azt meg ne mondd, hogy a példákat, amiket írtam, nem a szerencse kérdése. Biztos kiszámította előre, hogy Bale-nek kicsit rosszul jön a labda lövőre, vagy mondjuk tudta, hogy CR lövése pont úgy pattan majd le a kapu előtt, hogy ne legyen gól. Sőt, tudta, hogy a bíró úgy sem fogja kiállítani...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 29., szerda 13:51
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 29., szerda 13:28
Nem írtam, hogy csak szerencse, de egyértelműen túlzásba viszi sokszor, kicsit már úgyérzem néha, hogy a közönségnek is szól ez az egész, és nem csak azért csinálja, hogy a csapata kamatoztasson belőle. Azt sem írtam, hogy a jövőhéttől megfordul ez az egész, csak nyilván egy játékosnak nem lesz egész karrierje során szerencséje, sanszosabb, hogy amiket most többször megúszik, azt a jövőben mondjuk nem mindig fogja.Hogy eddig csak szerencse volt, jövő héttől meg megfordul, és ezentúl minden harmadik meccsen gólt fog kapni? Ugyanmár...Ez nem szerencse kérdése.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 29., szerda 13:12
Tekintélye nem lesz akkora soha sem, illetve nem annyira extrém személyiség, de amúgy meg...miért nem?Ferencváros írta: Szerintem olyan sok bakija ebből soha nem lesz, mert egyszerűen érzi, hogy mikor szabad, mikor nem. Gyors is, és szerelni is nagyon jól tud.Karakteres, vezető típusú figura, de soha nem lesz egy Kahn.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 29., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 29., szerda 12:56
Akik nem értenek hozzá, azok biztos előveszik...Erre nem tudok mást mondani. Ez olyan, mint mondjuk Varane esete, aki nem olyan, mint mondjuk Albiol volt, hogy amerre látott, lőtte ki a labdát a 16-osról, hanem mindig próbálta megjátszani. És mondjuk ebből kvázi kaptunk egy gólt az MU ellen, mert ott se bikázta ki a francba a labdát, hanem próbálta megjátszani. Ha mindig kivágná, ilyen nem történne, de én nagyon örülök, hogy mindig megjátsza, mégha kapunk is emiatt 1-2 gólt majd a jövőben is, mert szerintem sokkal jobban játunk így.Kiváncsi leszek majd akkor mik lesznek a vélemények, főleg ha fontos meccs megy el rajta
Ha jó sok gólt nyelnek be, akkor majd nem fogja ezt csinálni. De gondolod, hogy jó sok gólt fog kapni? Hogy eddig csak szerencse volt, jövő héttől meg megfordul, és ezentúl minden harmadik meccsen gólt fog kapni? Ugyanmár...Ez nem szerencse kérdése.Amikor meg majd jó sok gólt nyelnek be ezekből a hülyeségekből
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 29., szerda 12:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 29., szerda 12:42
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 29., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 29., szerda 11:46
És lett belőle gól? Akkor miről beszélünk? Az ellenfélen múlik, meg szerencse meg nem tudom mi...Szerintem egy hangyányit nem fogja zavarni se Neuert se az aktuális edzőjét, ha soha vagy csak nagyon ritkán kap gólt, ha mellette egy csomót megakadályoz. És tökmindegy, ha az az ellenfélen fog múlni vagy nem. Nehopgy azt higyétek, hogy az edzőik vakok, és nem látják mennyit járkál ki a kapuból. Ha veszélyesebbnek éreznék annál, mint amennyi előnnyel jár, simán letiltanák.Kevés kifutását láthattad akkor. Rengetegszer csak az ellenfélén múlt, hogy gól legyen belőle.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 29., szerda 11:28
Jól van, bocsesz, azt hittem csak nem ment el először.Realista24 írta:Nem vétetlenül töröltem már kétszer azt az nso-s linket. Ha nem fűzöl hozzá semmi kommentárt, akkor ne rakd be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 29., szerda 11:09
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. október 29., szerda 7:39
Kettő volt, a jobb oldalról Bale durrantotta mellé/felé a rossz helyre bunkózott labdáját.KAG írta:dannen írta:konkrét gólt nem tudok de ellenünk a BL-ben volt tavaly, hogy elég hajmeresztő kifutásai voltak, majd lesz energiám holnap talán kikeresem
Ellenünk is volt egy hajmeresztő kifutása. Kirúgta a balszélre, ahol pont jött CR és ő kapásból küldte vissza a labdát a kapuba.... nem sokon múlt, 20 centivel, ha fölépattant maximum
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. október 29., szerda 2:20
Adom úgy látom többek véleményét is.morientes írta:Talán azért férne be mégis,mert ő a modern kapus megtestesítője.Már nem csak a bravúrjai,a kifutásai,ami egykor egy kapusnál az alfa volt meg az omega,hanem az a fajta mezőnyjáték,amivel egy csapat nem csak 10,hanem ténylegesen 11 emberből áll,feljogosítja a legjobbak közé.Olyan labda biztos szinte,mint egy középpályás.És ez,óriási pluszt tud adni játékban...ha meg olyan rúgótechikája lenne,mint Rogerio Ceninek,ő lenne a csúcs...::)Nem tudom , de szerintem Neuer nem hozott csúcson lévő Casillas vagy Oli Kahn szerű éveket idén... (bár lehet nem néztem elég meccsét meg...) És Casillas 1x sem volt TOP3-as ahogy Kahn is úgy emlékszem mindössze egyszer fért be.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 29., szerda 1:41
dannen írta:konkrét gólt nem tudok de ellenünk a BL-ben volt tavaly, hogy elég hajmeresztő kifutásai voltak, majd lesz energiám holnap talán kikeresem
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 28., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 28., kedd 23:30
mondjuk szerintem ez az egyik legnagyobb tévhit neuerrel kapcsolatban, hogy milyen jól jön ki "söprögetni". akárhányszor látom ezeket a kifutásait, mindig arra gondolok, hogy ha ilyenkor bayern szurkoló lennék felállna a szőr a hátamon, olyanokat csinál néha ő is. kapott már ebből gólt is azt hiszem.
És tud valaki olyat, hogy emiatt konkrétan kaptak gólt vagy állították ki érte? Mert amikor láttam pár ilyen kifutását, akkor a védők kb sehol nem voltak, ha nem jön ki, akkor a támadó egy az egyben vezethette volna rá. Persze nehéz az ilyet betippelni, de az alapján, amit én láttam, elég sok ilyen helyzetet akadályozott meg a kifutásaival, aminek egy részéből jó eséllyel gól lett volna. Még ha rácseszett vagy rá is csesz majd 1-2 kifutásra, biztos, hogy jóval több gólt akadályoz ezekkel meg, mint ahányat kap ennek következtében.de a kifutásai semmiképp sem pozitívumok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 28., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 28., kedd 20:40
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem