és Blr meg Majka?tucsoki írta:Valahol érthető, Curtis legalább megkaphatta volna, fordított esetben részünkről is lenne felháborodás.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 29., szerda 12:30
és Blr meg Majka?tucsoki írta:Valahol érthető, Curtis legalább megkaphatta volna, fordított esetben részünkről is lenne felháborodás.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 29., szerda 12:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 29., szerda 12:26
Courtois alap, Godin kaphatta volna, szóval ja... Jogos a felháborodás. Mondjuk, ha belekeverte a BL-t akkor már simán Ramos.Realista24 írta:Az Atma elnöke elégedetlen az LFP díjkiosztó nyertesivel, és azt is nehezményezi, hogy amíg az Aranylabda szavazás nyilvános, addig itt titokban zajlik a voksolás.
Szerinte Courtoisnak kellett volna a legjobb kapusnak lenni, aki a bajnokságban és a BL-nem a legkevesebb gólt kapta, valamint BL döntőt játszott. (utóbbit mondjuk nem tudom minek keveri bele...)
Miranda és Godín voltak a világ legjobb belső védő párosa, és Koke a legjobb Európában a posztján.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. október 29., szerda 12:09
Ha kérhetem Messi,Muller,Neuer,Lahm odssait is beírnád? KöszönömCsabi írta:1.15os az odds ce 3. bogyojara. Messi a 2., muller a 3., neuer a 4., lahm az 5.
Aztan neymar, robben, bale. Mondjuk az szamomra agyfakaszto hgy neymar hogy elozheti meg robbent.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 29., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 29., szerda 10:11
Arany szívem Di María? :ĐCsabi írta:1.15os az odds ce 3. bogyojara. Messi a 2., muller a 3., neuer a 4., lahm az 5.
Aztan neymar, robben, bale. Mondjuk az szamomra agyfakaszto hgy neymar hogy elozheti meg robbent.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 29., szerda 10:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 29., szerda 9:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 29., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 28., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. október 28., kedd 22:19
Navas is eljott cserenek...R.M.C.F írta:Kizártnak tartom,hogy casilla eljön cserének,akkor inkább marad a seggén.jonni fog Kiko Casilla Navas moge,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 28., kedd 21:54
Kizártnak tartom,hogy casilla eljön cserének,akkor inkább marad a seggén.jonni fog Kiko Casilla Navas moge,
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. október 28., kedd 21:52
Keylor is egy nagyon jo kapus bar en csak a VB-n lattam de az nagyon meggyozo volt, szerintem siman elegedettek lehetunk vele ha Iker tavozasa utan o lesz az elso szamu es nem jon a 3 asz egyike. Nem kell hogy a top karom kapus egyike vedjen nalunk, ha egy eros csapat van elotte. (Hozzateszem hogy szinte kizart hogy abbol a harombol el tudjuk hozni valamelyiket. Valoszinuleg jonni fog Kiko Casilla Navas moge, es meg is van oldva a kapuskerdes.)morientes írta:Courtois,Neuer,Degea....nem tudok nagyon különbséget tenni.
Az már egy más kérdés,hogy a manchesterben olyan idióták játszanak a spanyol előtt...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 28., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 28., kedd 20:55
ziro4vr írta:Szerintem a tavalyi spanyol bajnokságra értette Kerlon, én legalábbis arra írtam. Összességében nálam Neuer a top, utána a két fiatal titán.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 28., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. október 28., kedd 13:52
szerintem legyen a 248, biztos ami biztosMarci77 írta:Az szep. Gondolom attol meg a 251 marad ervenyben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 28., kedd 13:51
Adom.Kétségtelen hogy sok meccset hozott az atmának.Ellenünk is brillírozott,emlékszem...Realista24 írta:Van ebben egy kis politika is. A belga már az angoloknál játszik, csak kölcsönben volt, stb.
Én is neki adtam volna a díjat. Lehet, hogy jó védelem volt előtte, de egy raklapnyi bravúrra emlékszem tőle, és olyan magabiztosságot sugárzott, hogy jó volt nézni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 28., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 28., kedd 13:46
Ja,akkor megkövetem Kerlont...a ligában egyértelmű hogy a belga.ziro4vr írta:Szerintem a tavalyi spanyol bajnokságra értette Kerlon, én legalábbis arra írtam. Összességében nálam Neuer a top, utána a két fiatal titán.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem