Nem tudom ezt varialast mire velni.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 29., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 29., szerda 20:06
mondjuk ezek pont a botlábúbbak a csapatbanDrake írta:Azért a Subotic-Hummels védőpárost,meg Aubameyang-Mkhitaryan-Kuba-Immobile szintű társakat nem nevezném botlábúnak,sőt...
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 29., szerda 20:02
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 29., szerda 20:00
Drake írta:Bocs,de ezen megakadt a szemem.Hazard és Neymar napról napra teljesít a 2 legerősebb ligában.Reus meg ezt a szar Dortmundot nem képes a hátára venni.ikarus93 írta:Reus akárhova is fog menni jövőre, az a csapat hatalmasat fog nyerni vele. Nem túlzok, ha azt mondom nagyobb potenciál van benne, mint a Hazard,Neymar,James 3-asban.
Elég csak megnézni milyen meccseket hoz le.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 29., szerda 19:53
Bocs,de ezen megakadt a szemem.Hazard és Neymar napról napra teljesít a 2 legerősebb ligában.Reus meg ezt a szar Dortmundot nem képes a hátára venni.ikarus93 írta:Reus akárhova is fog menni jövőre, az a csapat hatalmasat fog nyerni vele. Nem túlzok, ha azt mondom nagyobb potenciál van benne, mint a Hazard,Neymar,James 3-asban.
Elég csak megnézni milyen meccseket hoz le.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 29., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. október 29., szerda 2:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 28., kedd 22:58
A lehetőségekhez mérten nagyon jó megoldás volt Lewandowki pótlására.alexoxladjackoxi írta:Hát az lehet, hogy idővel belejön, de egyelőre nem egy nagy eresztés...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 28., kedd 22:21
Hát az lehet, hogy idővel belejön, de egyelőre nem egy nagy eresztés...wxyz írta:Pedig nem rossz játékos Immobile, van benne lehetőség. Még idő kell neki
Lewandowski is nagyon nehezen lendült formába, csak a 3. szezonjában lett nagyon jó
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 28., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 28., kedd 22:10
Én ahogy láttam, 4-3-2-1-et játszott a Dortmund ilyen leosztásban: Langerak - Sokratis Subotic Hummels Durm - Mhitarjan Kehl Großkreutz - Kagawa Reus - Immobile. Max. annyi jó benne, hogy eljátszik akárhol és nem szájal, hanem megbecsüli a játékperceket. Egyébként full szürke az ember. Millner gyengébb kiadása kb. Immobile meg nagyon nem való (legalábbis az eddig látottak alapján szerintem) Dortmundba, kb. 6-szor volt lesen a meccsen, egy labdát nem tud átvenni... Hiába a gólja, gólpassza, nekem nagyon nem tetszik amit csinál. Reus pedig ma is kent egyet.Sierra írta:Nem tudom, de FM-ben mindig adta, amikor a Dortmunddal toltam.alexoxladjackoxi írta:Amúgy ebbe a Gorßkreutz gyerekbe mit látnak?![]()
Azt se tudom, hogy eredmények.com felállásai mennyire hitelesek, de most ott vkp-ként van a csapatban. Szerencsétlen volt már balhátvéd, most vkp, aztán eredetileg balszélső.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 28., kedd 21:58
Nem tudom, de FM-ben mindig adta, amikor a Dortmunddal toltam.alexoxladjackoxi írta:Amúgy ebbe a Gorßkreutz gyerekbe mit látnak?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 28., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 28., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 21:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 25., szombat 17:31
Óriási meccs volt!Mi a fene folyik Frankfurtban ?4-5 az állás jelenleg a Stuttgart javára
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 25., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 25., szombat 17:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 17:22
nincs koncepció, nincs irányító, Gündi még nem alkalmas a csapat vezetésére, Miki soha nem is lesz, Kagawa nem tudom miért kezdett. egész meccsen Reus meg Auba futkorászott, egyénieskedett. a dortmund nem ebben erős. de a ura, hogy a bl-ben meg azt játszák, amivel csúcsra értekSierra írta:Basszus mi van ezzel a Dortmunddal a bajnoksagban?Bl-ben oktatnak de hazai porondon meccsek ota szivnak. Ennyire a bl-re akarnak rafekudni?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem