Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 28., kedd 20:14

Ne vicceljünk már! A csúcson lévő Casillas szintjét sem érte még el, de Kahnt semmiképp sem és nem is hiszem, hogy valaha elfogja. Az az ember maga volt a mentális erő, olyan tekintélye volt, hogy még talán Collina is csókolomot köszönt neki. Neuer a közelében sincsen.
Iróni volt a Cenis rész.. :) De mondom...ő,De Gea,Courtouis...ma a legjobb kapusok.ez a top 3.Nekem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 28., kedd 18:58

ha meg olyan rúgótechikája lenne,mint Rogerio Ceninek,ő lenne a csúcs...::)
Ne vicceljünk már! A csúcson lévő Casillas szintjét sem érte még el, de Kahnt semmiképp sem és nem is hiszem, hogy valaha elfogja. Az az ember maga volt a mentális erő, olyan tekintélye volt, hogy még talán Collina is csókolomot köszönt neki. Neuer a közelében sincsen.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 28., kedd 18:52

dannen írta:mondjuk szerintem ez az egyik legnagyobb tévhit neuerrel kapcsolatban, hogy milyen jól jön ki "söprögetni". akárhányszor látom ezeket a kifutásait, mindig arra gondolok, hogy ha ilyenkor bayern szurkoló lennék felállna a szőr a hátamon, olyanokat csinál néha ő is. kapott már ebből gólt is azt hiszem.
nem az a lényeg hogy kijön, hanem hogy fel sem merül benne ilyenkor hogy nem az övé lesz a laszti. persze nyilván senki sem hibátlan rácopott már párszor, de ez a megingathatatlan magabiztosság és már-már gőgösség teszi a top kapussá. ja meg magas, brutál reflexekkel, jó lábbal is stb
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 28., kedd 18:26

nah igen, elég megnézni, miket művelt a vb-n például, higu miatt kapásból villanhatott volna a piros is. amúgy meg hülyeség, hogy ezért ő a modern kapus, senki nem csinálja ezt a fajta futkározást, amit ő. vannak kapusok, akik azért magabiztosabban tudják átvenni a hazaadásokat és elindítani a másik oldalon a támadást, nem csak belebikázni, ez igaz is rá, de a kifutásai semmiképp sem pozitívumok.
amúgy meg mozgékony, magas és vezérszellem. minden megvan benne, hogy kahn szerű mítikus vadállat legyen a kapuban, aki már csak a frizurájával és üvöltésével a győzelembe hajszolja a csapatát :roll:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 28., kedd 16:51

Nem tudom , de szerintem Neuer nem hozott csúcson lévő Casillas vagy Oli Kahn szerű éveket idén... (bár lehet nem néztem elég meccsét meg...) És Casillas 1x sem volt TOP3-as ahogy Kahn is úgy emlékszem mindössze egyszer fért be.
Talán azért férne be mégis,mert ő a modern kapus megtestesítője.Már nem csak a bravúrjai,a kifutásai,ami egykor egy kapusnál az alfa volt meg az omega,hanem az a fajta mezőnyjáték,amivel egy csapat nem csak 10,hanem ténylegesen 11 emberből áll,feljogosítja a legjobbak közé.Olyan labda biztos szinte,mint egy középpályás.És ez,óriási pluszt tud adni játékban...ha meg olyan rúgótechikája lenne,mint Rogerio Ceninek,ő lenne a csúcs...::)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 28., kedd 16:08

wxyz írta:3. helyről volt szó...
Ugyan úgy érvényes a 3. helyre. Én is szívesen látnék 2 Real játékost a TOP3-ban, de valószínűbb, hogy a Messi-Neymar duó tölti majd be, mint sem Neuer, Kroos, vagy DM, stb.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. október 28., kedd 16:05

tucsoki írta:Nem leszek túl népszerű, de "Kroos-alapon" már Schweinsteiger-nek, Lahm-nak is aranylabdát kellett volna kapni. Csípem a tagot, nagyon jó játékos, viszont nem elég egyéniség ahhoz hogy ilyen dolgokba beleszóljon.
Szerintem emiatt senki nem fog rád ferde szemmel nézni szóval a népszerűséged miatt aggódnod nem kell.
Egyértelmű az emberek 99%-nak , hogy nem egy jó robotmunkás középpályás fogja nyerni az aranylabdát még ha az elegánsabb , stílusosabb játékot is képviseli amíg CR7 és Messi ilyen számokat produkál gól lövés na meg, hogy gólpasszok terén (hogy a barca szurkolókat se bántsam meg)
1. CR
2. Neuer
3. Müller/Di Maria

Szerintem így lenne korrekt, de aligha lesz kapus a legjobb 3-ban.
Nem tudom , de szerintem Neuer nem hozott csúcson lévő Casillas vagy Oli Kahn szerű éveket idén... (bár lehet nem néztem elég meccsét meg...) És Casillas 1x sem volt TOP3-as ahogy Kahn is úgy emlékszem mindössze egyszer fért be.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. október 28., kedd 16:04

1. CR
2. Neuer
3. Müller/Di Maria

Szerintem így lenne korrekt, de aligha lesz kapus a legjobb 3-ban.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 28., kedd 16:03

3. helyről volt szó...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 28., kedd 16:01

Nem leszek túl népszerű, de "Kroos-alapon" már Schweinsteiger-nek, Lahm-nak is aranylabdát kellett volna kapni. Csípem a tagot, nagyon jó játékos, viszont nem elég egyéniség ahhoz hogy ilyen dolgokba beleszóljon.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. október 28., kedd 16:01

Enrique írta:
wxyz írta:Nem nyomja a média
Hogyan lehetne 'nyomni' ?
Posztjából, szerepköréből is adódóan egy szürke eminenciás ezen a szinten, igazi highlight megmozdulások nélkül, mint ember is szélsőségektől mentes, átlagos arcnak tűnik.
Nagyon jó kis játékos, az egyik legjobb középpályás a világon, szerintem helyén is van kezelve, de az aranylabda nem az ő pályája.
Igen. Sajnos egy egy labdakihozataltól vagy jó meglátásról nem lehet cikkeket lehozni stb.
Szerintem idén VB győztes nélkül marad a TOP3 mindenképp. 4-5. hely környékére várok egy németet, hogy az Müller,Kroos vagy Neuer lesz őszintén szólva fogalmam sincs.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 28., kedd 15:53

wxyz írta:Nem nyomja a média
Hogyan lehetne 'nyomni' ?
Posztjából, szerepköréből is adódóan egy szürke eminenciás ezen a szinten, igazi highlight megmozdulások nélkül, mint ember is szélsőségektől mentes, átlagos arcnak tűnik.
Nagyon jó kis játékos, az egyik legjobb középpályás a világon, szerintem helyén is van kezelve, de az aranylabda nem az ő pályája.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 28., kedd 15:39

Kroos érdekes eset
Szerintem a német válogatott legjobb játékosa volt Neuer mellett, de ennek ellenére ezt az oldalt leszámítva sehol sem merül fel a neve
Nem nyomja a média, nem a Bayernbe játszik már és szerintem a Realba igazolás is tehet erről

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. október 28., kedd 15:35

realistahuni írta:Én nyomtam egy Kroost is.
Bayernnél alapember volt, válogatottnál úgyszintén, címeket nyert, nálunk meg rövid idő alatt beleszokott és god modeban tolja.
Miért nem érdemelne meg pl. egy harmadik helyet?mert a média nem akarja lenyomni az emberek torkán mint CR-t vagy Messit
Igazából a klasszikus után tudatosult bennem, hogy mekkora király az emberünk.
Jogos... bár maximum annyival mutatott többet mint Modric pl. hogy VB-t nyert.
Az meg mondjuk nem Modric hibája, hogy a horvát válogatottal nem érhetett oda.
De tény ha 1 németet be akarunk paszírozni mindenképp TOP3-ba akkor azt Kroos érdemli. (és nem Khedira :mrgreen: )

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 28., kedd 15:33

Én nyomtam egy Kroost is.
Bayernnél alapember volt, válogatottnál úgyszintén, címeket nyert, nálunk meg rövid idő alatt beleszokott és god modeban tolja.
Miért nem érdemelne meg pl. egy harmadik helyet?mert a média nem akarja lenyomni az emberek torkán mint CR-t vagy Messit
Igazából a klasszikus után tudatosult bennem, hogy mekkora király az emberünk.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. október 28., kedd 15:28

CR7
Messi
DM

sorrendet várok eredményként

De szerintem

CR7
Robben
DM

lenne a megfelelő

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 28., kedd 15:26

Robbennek semmi keresnivalója a 3-ban...CR biztos, ott lehetne Ramos, Godín, Modric, Kroos, de még a vb miatt Müller is
Nálam ezek az emberek emelkedtek ki tavaly

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 28., kedd 15:10

Ha úgy lenne, hogy 'vagy összejön, vagy nem', akkor tényleg nem lenne top, de azért nála nem ez a helyzet. Kevés veszélyesebb, kiszámíthatatlanabb játékos van nála amikor éppen jó formában van, a a skillset lehet hogy nem olyan látványos, de pont ezért egyedülálló, elvileg mindenki tudja mit fog csinálni, mégis megcsinálja újra és újra.
Nálam Ronaldo-DM-Robben a sorrend, Müller nem aranylabda matéria, Neuert talán be lehet erőszakolni, ha nagyon akarnék egy németet, Messi maximum megszokásból érhet oda, Neymar max 5-6.
Ezt írtam.Hogy a VB-n összejött.De,ha megnézzük,hogy az a holland válogatott,aki VB döntőt játszott 4 éve,egy Robben átlagon fölüli teljesítményével jutott el oda,ahova,aki még egyszer mindom,játéktudásával behatárolható,mivel ezt tudja,(olykor ül,máskor nem),szal nem mondanám hogy a VB-n ő volt a MOM...A holland válogatott legjibbja...de higy a VB legjobbja?Nem hiszem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 28., kedd 15:02

Idén Messi "meglepetésre" az első háromban nem lesz benne.

Szerintem:

Ronaldo
Neymar
+ valamelyik német sorrend lesz.

Habár én jobban örülnék egy ilyennek:

1. Ramos
2. Ronaldo
3. Neymar

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 28., kedd 14:29

morientes írta:Robben meg hozta azt amit tud,átlagon felül ugyan,de semmi meglepő...gyors,aztán húz befelé,lő,vagy összejön,vagy nem...szomorú hogy a mai fociban ez elég ahhoz hogy valakit top játékosként emlegessünk...
Ha úgy lenne, hogy 'vagy összejön, vagy nem', akkor tényleg nem lenne top, de azért nála nem ez a helyzet. Kevés veszélyesebb, kiszámíthatatlanabb játékos van nála amikor éppen jó formában van, a a skillset lehet hogy nem olyan látványos, de pont ezért egyedülálló, elvileg mindenki tudja mit fog csinálni, mégis megcsinálja újra és újra.
Nálam Ronaldo-DM-Robben a sorrend, Müller nem aranylabda matéria, Neuert talán be lehet erőszakolni, ha nagyon akarnék egy németet, Messi maximum megszokásból érhet oda, Neymar max 5-6.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Vissza: