Ezt Te végig olvastad?kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:

Nem tudom,ehhez azért kell idő....

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 20:48
Ezt Te végig olvastad?kis plusz, R.M.C.F. féle taktikusoknak is akár:
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 8., szombat 15:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 8., szombat 15:36
HozzászólásSzerző: csunyabácsi » 2013. június 8., szombat 14:38
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. június 8., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 7., péntek 22:54
igen nekik az a bajuk hogy rövidtávon lassultak be, hosszútávon szerintem nem vesztettek jelentőset. viszont a fociban pont a rövidtáv a döntő, 3-4 métereken kell gyorsan lenni, robbanékonynak, ezzel a képességgel tud megverni egy csatár egy védőt. higuain például baromi gyors, most is az utolsó meccsen volt egy elég jól megolt labdája amire rásprintelt és nagyon odaverte a védőt, viszont az ő gyorsulása nagyon gyenge, nem tudja megfelelően elaprózni a lépteit kis területen, robbanékonyságról nem beszélhetünk az ő esetében.olyanok (higuain,benzema,bojan,stb) akinek az a plusz pár kiló lassulást eredményezett.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 7., péntek 17:22
Szerintem sem kellene túlzásba vinni a tömegelést. egyébként 70 kilóra akarják "hízlalni" és felsőtestre kell gyúrnia'shutterisland írta:állítólag a barcelona azt szeretné, ha neymar összeszedne 2-3 kiló izmot a nyáron.
most igazából nem tudom, hogy ez jó, vagy nem.
a robbanékonyságnak,gyorsaságnak nem kell feltétlen az izomtömegtől elvesznie (cr,hulk,martins,stb.) viszont vannak olyanok (higuain,benzema,bojan,stb) akinek az a plusz pár kiló lassulást eredményezett.
mondjuk az sem mindegy, hogy az, ami feljön, az milyen arányban izom.
én nem tudom, di maria, binho vagy navas is hasonló testalkattal nyomult spanyolhonban, nem szenvedték annyira hátrányát.
szerintem nem feltétlen kell rá tömeg, bár tény, hogy nagyon madárcsontú.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 7., péntek 16:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 6., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 6., csütörtök 21:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 6., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 6., csütörtök 21:01
nem értek egyetA védelmeket inkább más statokkal lehetne mérni,pl blokkolások,kifejelések,szerelések stb....biztos hogy a madridi védő 4es többet szerelt,és sokkal többet kellett próbálkoznia is felvenni a harcot mint a barcáé...akiké kis túlzással inkább egy fajta rúgófal volt a jó kp-a miatti vissza passzolási lehetőség esetén.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 6., csütörtök 20:56
Arra nem kaptam továbbra sem választ, hogy a ti védelmetek mitől olyan jó, mitől tölt el mindenkit ekkora elégedettséggel, hogy a miénket lenézik sokan, amikor rendre nyeltétek ti is a gólokat, többet mint mi![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 6., csütörtök 19:44
Meg a Málaga elleni 4-1, ott számomra meglepően sokat támadtak le Iniestáék, igaz, talán nem olyan szinten, mint a Milan elleni 4-0-nál.'shutterisland írta:mindorokke kollégának adok igazad () abban, hogy a védelmünk hanyatlásának két oka van, egyrészt a régebbi letámadásunk hatékonyságának csökkenése (hasonlítsa már valaki össze a milan elleni letámadást az egész szezonbélivel) másrészt pedig rengeteg sérülés volt a hátsó alakzatban.
ezért is érzem azt, hogy egy új, minőségi khv nem fogja megoldani a problémákat.
javítani fog a helyzeten, de a megoldás a csapatszintű védekezésünk helyreállításán van.
ez a pep éra alatt sokkal, sokkal jobban működött, ma már csak nyomokban emlékeztet rá. (kivétel milan elleni visszavágó talán.)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 18:01
Miért nem vagyok meglepődve...mindorokke kollégának adok igazad ( :mrgreen:
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 6., csütörtök 17:54
Természetesen nem az a bikavédő, de nem tötymörög ha elveszik tőle a labdát. De a lapjait meg sajnos a rinyálásért kapja, nem pedig az alázatos zongoracipelésért...erről pont meg akartam kérdezni hehét in public, hogy neymar védőmunkája milyen.
a sok sárgalapja és piroslapja vélekedhet arról is, hogy pont azért kapja, mert sokat besegít, de arról is, hogy szimplán csak hülyeségeket csinál.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 17:50
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. június 6., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 6., csütörtök 17:35
erről pont meg akartam kérdezni hehét in public, hogy neymar védőmunkája milyen.Géci írta:Ez azert lesz erdekes, mert Neymar még annyira sem fog védekezni mint fabregas, Villa vagy Tello, de pontosan nam vágom ki van a baloldalon, de nekem Fabregas rémlik... Majd kővetkező szezonba kiderül, de támadásba Neymar plussz lesz vagy ki tudja, bár szerintem az, de védelem konkrétan még gyengébb lett...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 17:32
Jelenlévő fórumozók: 75 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem