Amúgy ja. Erre nem is gondoltam, bár Hamsik ha jól tudom jobban benne van a dolgokban, fotók is kerültek ki róla, ahogy egy maffiavezérrel fotózkodik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 28., kedd 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 28., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 28., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 28., kedd 11:37
El is akarták sokan hozni a szlovákot,de a mindenható filmcézár kijelentette:"Nem eladó..."ziro4vr írta:tegyük helyére azért, hogy egyrészt Hamsik meg duplázott (faja játékos rég el kellett volna húznia olaszországból) másrészt meg az a verona volt az ellenfél, akik olyan trottyos vénembereket alkalmaznak mint luka toni meg javier saviola
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 28., kedd 9:30
De valószínűnek tartom, hogy tartalékolnak. Mondjuk könnyen lehet, hogy a Pool is, de azért csak PL csapat a Swansea. Meg is raktam a wales-ieket.Realista24 írta:Mivel sokkal többen kíváncsiak a sztárokkal teletűzdelt Chelseare, mint a Liverpoolra. Ennyire egyszerű.Am az mi már, hogy a Digi a Pool-Swansea helyett a Shrewsbury-CFC-t közvetíti?![]()
Higu apja egyébként tagadta, hogy valaha is tárgyalásban lettek volna az Arsenllal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 28., kedd 9:09
Mivel sokkal többen kíváncsiak a sztárokkal teletűzdelt Chelseare, mint a Liverpoolra. Ennyire egyszerű.Am az mi már, hogy a Digi a Pool-Swansea helyett a Shrewsbury-CFC-t közvetíti?![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 28., kedd 9:06
Higu tuti nem jön ide. Nem azért hoztuk Welbecket, hogy aztán meg hozzunk elé valakit. Nem Wengerre vallna ez a lépés.CS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 27., hétfő 22:00
És akkor Rafa Marquez-ről megfeledkeztélziro4vr írta:tegyük helyére azért, hogy egyrészt Hamsik meg duplázott (faja játékos rég el kellett volna húznia olaszországból) másrészt meg az a verona volt az ellenfél, akik olyan trottyos vénembereket alkalmaznak mint luka toni meg javier saviola
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 27., hétfő 21:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 27., hétfő 21:48
Most olyan valakit fikáztok aki azért hétvégén elrakott egy hármast :Đziro4vr írta:milyen szintűek?CS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...
arsenal feat higuain az egy nagy egymásra találás lenne szerintem
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 27., hétfő 21:44
milyen szintűek?CS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 27., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 26., vasárnap 21:43
Azt el lehet ismerni, hogy vannak/voltak jó játékosok, de milyen szép eredményekre gondolsz?alexoxladjackoxi írta:Attól mert valaki nem nyer 10 BL-t még el lehet ismerni, hogy jó játékosok alkotják a keretet, szép eredményeket érnek el stb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 21:37
Látjuk, hogy vergődsz, csak azt nem értjük, hogy miért?alexoxladjackoxi írta:Na, látjátok?! Bevédem az angol csapatokat, erre fel már megint "bolondnak" lettem titulálva. És még a Real nincs elismerve, mi?Realista24 írta:Alex, az üldözési mániád egyre súlyosabb.
A City-t, ami a csoportból se nagyon tud kijönni...Vagy az Arsenalt, aki mindig kiesik az első picit komolyabb ellenfélnél. Vagy az MU-t, ami 3 éve jutott el a döntőig, azóta volt, hogy a csoportból kiesett, most meg ott sincs. A Liverpool be lett árazva nem olyan rég, azon se csodálkoznék, ha a csoportból sem jutna tovább, de európai szinten mindenképp csak középcsapat. A Chelsea-t komolyan lehet venni, és szerintem komolyan is veszi mindenki, ők ott vannak a legjobb 3-4 között.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 21:35
Na, látjátok?! Bevédem az angol csapatokat, erre fel már megint "bolondnak" lettem titulálva. És még a Real nincs elismerve, mi?Realista24 írta:Alex, az üldözési mániád egyre súlyosabb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 21:30
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 21:29
Attól mert valaki nem nyer 10 BL-t még el lehet ismerni, hogy jó játékosok alkotják a keretet, szép eredményeket érnek el stb.Sierra írta:No offense, de kit kéne elismerni az angolok közül? Talán a Unitedet, mert az elmúlt 10-15 évben letettek valamit az asztalra (egy párszor). De a többi csapat? Évek óta semmi kiemelkedőt nem nyújtanak.alexoxladjackoxi írta: Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 26., vasárnap 21:02
Akkor Angliában kétszer olyan magas fizetések voltak, mint pl. nálunk. Itt Raúl keresett a legtöbbet, évi nettó 6 milliót, miközben odaát Rooneyék simán megkapták ennek dupláját. Nem volt nehéz dominálni Európát a futballban.petiamadridista írta:hát igen, és 2005 -2011 között (de inkább 2005-2009) meg másról se volt szó, csak hogy az angol csapatok milyen erősek, milyen jók, milyen szépek, a PL a foci csúcsa, és az a lényeg, az összes többi bajnokság egy nagy sz.r...
Ezt nem veszem el tőle, de még azt is korai lenne kijelenteni, hogy ezek az igazolások 100%-ig bejöttek. Ne feledjük, tavaly is kupa nélkül zárta a szezont, egymás után másodszor. Ami igazolhatja őt, az a PL megnyerése, de hát épp arról van szó, hogy az angol csapatok gyengébbek mostanában, ott nem nehéz kitünni. A BL-re nem látom őket annyira esélyesnek, rajtunk és a Bayernen kívül még a PSG és a Barca is nagy falat lenne nekik szerintem. Persze megnyerhetik, de... A lényeg, hogy még simán megeshet az, teljesen benne van a pakliban, hogy a második Chelseas regnálása nem úgy sikerül majd, ahogy azt elképzelte.CS0ki írta:Mourinhotól semmiképp sem venném el, hogy összehozta ezt a keretet, a megfelelő embereket hozta a játékához.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 26., vasárnap 20:31
hát igen, és 2005 -2011 között (de inkább 2005-2009) meg másról se volt szó, csak hogy az angol csapatok milyen erősek, milyen jók, milyen szépek, a PL a foci csúcsa, és az a lényeg, az összes többi bajnokság egy nagy sz.r...Az angol csapatok erősen visszaestek, 2005 és 2011 között a toppon voltak talán, de annak vége.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 26., vasárnap 20:13
A City-t, ami a csoportból se nagyon tud kijönni...Vagy az Arsenalt, aki mindig kiesik az első picit komolyabb ellenfélnél. Vagy az MU-t, ami 3 éve jutott el a döntőig, azóta volt, hogy a csoportból kiesett, most meg ott sincs. A Liverpool be lett árazva nem olyan rég, azon se csodálkoznék, ha a csoportból sem jutna tovább, de európai szinten mindenképp csak középcsapat. A Chelsea-t komolyan lehet venni, és szerintem komolyan is veszi mindenki, ők ott vannak a legjobb 3-4 között.No offense, de kit kéne elismerni az angolok közül?
Mourinhotól semmiképp sem venném el, hogy összehozta ezt a keretet, a megfelelő embereket hozta a játékához.Az eredménnyel nincs gond, a Chelsea idén simán hozni fogja a PL-t, de nem Mournho zsenialitásának, hanem a többi klub balf@szságának köszönhetően.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem