Elég szar minőségben láttam a meccset, okostelón akadozott elég sokat a stream, így nehéz értelmes dolgokat írni, de azért annyi lejött, hogy mennyire magabiztosan futballoztunk, és mennyire kontroll alatt volt a meccs. Lefociztuk a Barcát, ha odafigyelünk, akkor ki is üthettük volna őket. A kp-nk igazán remek (Modric nem rontott passzt!

) Kroos Modric páros valami hihetetlen jól működik, mind előre felé, mind hátra, Isco és James is passzjátékban top minőség, és a melót is elvégzik, úgyhogy nagyon nehéz ellenünk focizni. A szezonunk sikeressége tulajdonképpen Modric-Kroos (és CR) kezében van, mert őket nem tudjuk minőségben pótolni, ha hosszabb időre kiesnek, egyébként Jesé és Bale felépülésével elég jól lehet majd variálni a támadószekciót.
A Barca meg abban a betegségben szenved, amiben mi szenvedtünk az elmúlt években, hogy a komoly meccseket nem igazán tudtuk hozni. LE-nek még sokat kell gyúrnia a csapatán, mert bár a motiváció megvan, az elképzelések is megvannak, de nem érzem eléggé csiszoltnak a Barcát komoly nyomással szemben. Nem a kp összetétellel van a baj (mondjuk Xavi kezdetése nem volt szerencsés), hanem finomhangolás még nem történt meg, így az összeszokottabb csapatok átrohannak rajtuk. Ez azonban semmit nem von le a Real érdemeiből, főleg mert az volt az érzésem, hogy nem pörögtünk 100%-on. Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
Nagyon örülök a győzelemnek, mert megérdemelt, és mert a szezon eleji problémákra Carlo megtalálta a megoldást. A játékunk pedig pazar; gyors, lüktető, kreatív és intelligens. Régóta vártam már egy hasonlóan szép focit, de úgy néz ki végre valahára ismét vizuális orgia Real meccset nézni. A Zidane R9 korszak óta nem volt ilyen érzésem. Az meg csak hab a tortán, hogy a Barcát is könnyedén rendeztük le. Gratuláció a csapatnak!