Én is. ¡Hasta El Final!L.Miki írta:Remélem idén meglesz a tizedik.Nzedge írta:ui: remélem a 10. után távozik a SpecialOne.. :-)![]()

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 18:04
Én is. ¡Hasta El Final!L.Miki írta:Remélem idén meglesz a tizedik.Nzedge írta:ui: remélem a 10. után távozik a SpecialOne.. :-)![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 21., vasárnap 17:57
Remélem idén meglesz a tizedik.Nzedge írta:ui: remélem a 10. után távozik a SpecialOne.. :-)
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 17:56
Én nem hisztiznék,ha maradna.De vagy most vagy jövőre úgy is távozik.Akkor pedig Klopp lesz az én jelöltem.Lehet, hogy José marad
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 21., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 21., vasárnap 17:46
Várjuk ki a végét, még semmi sincs lefixálva. Lehet, hogy José marad, vagy lehet, hogy elmegy a londoni kékekhez, onnan pedig eljön, Madridba Benítez. De az is lehet, hogy jövőre már Klopp lesz az edző.Nzedge írta:Én is Kloppnak örülnék talán a legjobban.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 21., vasárnap 17:32
Nekem kulonos keppen nincs vele gondom. szivesen latnam, ha garantalja, h nem ragaszkodik a sajat anyanyelvu 2 playatol. Vagy legalabbis nem lap kezdoek.Tayo írta:ha hosszútávra szeretnénk kialakítani egy játékfelfogást akkor szerintem most klopp lenne számunkra a legideálisabb. fiatal , sikeréhes eléggé fanatikus edző, néha talán kicsit őrült is. a játékról alkotott elképzelése is real madrid-barát . a dortmunddal elért eredményei figyelemre méltóak . ha választani kéne közte és ancelotti között akkor a német mellett tenném le a voksomat.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. április 21., vasárnap 17:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 21., vasárnap 17:12
Ha felgyógyul 3 hét alatt az jó hír,most a szezon végén már úgy is fontos meccseken Coentraoe a terep.Aztán Marcelo a köv.szezonra jöjjön formába,mert lényegesen jobb playanak tartom azon a poszton mint Fabinhot.Nzedge írta:Marcelo térdín sérülés miatt körülbelül három hétig nem játszhat. Ezért kihagyja mind a két mérkőzést a Dortmund ellen, valamint az Atletico Madrid ellen is hiányozni fog.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 21., vasárnap 17:10
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 21., vasárnap 17:04
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 21., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 15:55
Marcelo térdín sérülés miatt körülbelül három hétig nem játszhat. Ezért kihagyja mind a két mérkőzést a Dortmund ellen, valamint az Atletico Madrid ellen is hiányozni fog.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 21., vasárnap 14:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 21., vasárnap 12:06
Mindig az nyer, aki kevesebb pontot hullajt és ez bajnokság független.Matt009 írta:...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 21., vasárnap 12:03
Galacticos írta:mourinho mit nyert első szezonjában? egy kupát, ancelotti meg nyer egy bajnokságot.BBeno írta:én nem arról beszélek hogy ancelottinak mi lesz itt a feladata. hanem most a PSG-nél mi lenne a kutyakötelessége....
persze itt itt volt a barca is ellenfélnek, de hát az akkori "speciel one"nak ez...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 21., vasárnap 12:03
Kerlon írta:Nekem Ancelottival nem az a bajom, hogy nem tudott mit kezdeni a Barca ellen, mert ő tudott, hanem az, hogy egy bomba erős PSGvel nem alázza szét a francia bajnokságot. A Chelseavel se volt túl meggyőző anno, de itt még az sem elég, ha nyersz pár kupát... A foci képe nála soha nem a szórakoztatásról szólt...
Ha hoz mellé BL-t, ám legyen. Ha nem, akkor kevés.3ból 1x csak sikerül neki, és akkor már ott van ahol mourinho...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 21., vasárnap 11:58
azért a France meg a Spain liga nem egy kutya.Galacticos írta:mourinho mit nyert első szezonjában? egy kupát, ancelotti meg nyer egy bajnokságot.BBeno írta:én nem arról beszélek hogy ancelottinak mi lesz itt a feladata. hanem most a PSG-nél mi lenne a kutyakötelessége....
persze itt itt volt a barca is ellenfélnek, de hát az akkori "speciel one"nak ez...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 21., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 11:51
mourinho mit nyert első szezonjában? egy kupát, ancelotti meg nyer egy bajnokságot.BBeno írta:én nem arról beszélek hogy ancelottinak mi lesz itt a feladata. hanem most a PSG-nél mi lenne a kutyakötelessége....
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem