Két féle kártyát lehet kiváltani, klubkártya és futballkártya!Az előbbi akkor kell ha egy magyar csapatnak vagy a szurkolója a válogatott mellett!Ennek az átvételének a helye attól függ, hogy melyik csapatnak szurkolsz!Ha viszont nem szurkolsz igazán egy magyar csapatnak se csak válogatott akkor futballkártya kell!(ezzel is tudsz nb1-es meccsekre járni csak egy külön kijelölt semleges szektorba)A klubkártyát elvileg 5-10 perc alatt megcsinálják és kész, csak személyi és lakcím kártya kell, képet ott csinálnak!Elvileg a klubkártya a legtöbb helyen ingyenes(nálunk 1500 Ft), de erről a hivatalos honlapok bővebben írnak!A futballkártyáról nem tudok sok infót, de szerintem az is ingyenes és 5-10 perc alatt kész!A futballkártyát meg itt tudod átvenni/megcsinálni:Na, valaki világosítson fel engem, hogy hogy működik ez. Hogy tudok szurkolói kártyát kiváltani, mikor, hol, pénzbe kerül-e, mennyi idő megkapni, stb.
Azért érdekelne, mert szeretnék kimenni a két válogatott meccsre, viszont a jegyváltáshoz szurkolói kártya kell. Na most ha én elmegyek Pestre, hol tudok kiváltani szurkolói kártyát, és az azonnal meg is lesz, és vehetem is a jegyet, vagy meg kell várni, míg kiküldik, mondjuk 1 hét múlva, és aztán mehetek megint jegyet venni? Mert utóbbi esetében sztornó az egész.
szerk.: illetve a szurkolói kártya mennyi ideig érvényes, egy évre, vagy örökre?
Ticket Express-Bálna
1093 Budapest, Fővám tér 11-12. (I. emelet)
Nyitva: minden nap 10-20 óráig
Ticket Express-SYMA Jegypénztár
1146 Budapest, Dózsa György út 1. (Szoborpark felőli porta mellett)
Nyitva: minden nap 10-20 óráig
Azt viszont nem tudom, hogy ehhez kell e valami előzetes regisztráció vagy bármikor mehetsz, de majd utána nézek!Viszont it egy telefonszám és egy email cím ahol lehet erről érdeklődni:Telefon: 06-30-958-5585
E-mail. futballkartya@tex.hu