Engem is.Realista24 írta:Engem csak az érdekel
Ekkora történelmet csak mi írhatunk,és ha ez a bajnokság kárára megy,akkor ez van.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 27., hétfő 12:45
Engem is.Realista24 írta:Engem csak az érdekel
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 27., hétfő 12:25
Hát mondjuk a statisztikák engem még annyira sem érdekelnek mint téged sztm,csak gondolom méginkább megnőne a csapat marketing értéke,még vonzóbb lehetne a szponzoroknak,befektetőknek...ergo még jobban tudnánk igazolni,stadionra költeni,stb...Csak engem a statisztikák meg a mérföldkövek nem nagyon érdekelnek. :) Nem jönnek át.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 12:22
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 27., hétfő 12:20
mert ezzel megint olyan történelmet tudnánk írni, amivel magasan kitűnhetnénk.
Csak engem a statisztikák meg a mérföldkövek nem nagyon érdekelnek.Hát,mondjuk az is egy mérföldkő lenne azért...
Nem azt mondom, hogy nem fontos, csak hogy önmagában azért az, mert megnyerjük a BL-t. Nem azért, mert ezzel mi lennénk az első duplázók.Nagyon is fontos idén is BL-t nyerni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 27., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 27., hétfő 12:05
Hát,mondjuk az is egy mérföldkő lenne azért...CS0ki írta:Engem a BL címvédés része egy hangyányit sem érdekel. Önmagában az, hogy nyerjük a BL-t, az oké, az fasza dolog, de nálam az semmi, hogy mi lennénk az elsők, akik megvédik a címüket, én azt külön plusszban nem nagyon tudom értékelni.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 27., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 11:22
Ezzel mondjuk értek egyet, mert ezzel megint olyan történelmet tudnánk írni, amivel magasan kitűnhetnénk. Nagyon is fontos idén is BL-t nyerni. Ráadásul szerintem ez a Barca év végére megint széteshet. Mondjuk a támadó 3asukból kettő tuti ki lesz éhezve a győzelmekre és az sokat számíthat.CS0ki írta:Engem a BL címvédés része egy hangyányit sem érdekel. Önmagában az, hogy nyerjük a BL-t, az oké, az fasza dolog, de nálam az semmi, hogy mi lennénk az elsők, akik megvédik a címüket, én azt külön plusszban nem nagyon tudom értékelni.
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. október 27., hétfő 11:17
Ez engem sem,de mégis,mivel nálam minden idény elején az első helyen a BL siker szerepel. Számomra az a klubfoci csúcsa. Utána a bajnokság,majd a többi porfogó kupa.CS0ki írta:Engem a BL címvédés része egy hangyányit sem érdekel.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 27., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. október 27., hétfő 11:07
Lehet, de viszont mi vagyunk a címvédők most a BL-ben és frankón megvan rá az esély, hogy idén is nyerjünk és mi legyünk az első címvédő gárda... azért ez szerintem többet érne presztízs ügyileg is. Persze a Bajnokság + BL címvédés ütne... de akkor ahhoz mindennek klappolnia kell.CS0ki írta:Én is nagyon elégedett vagyok Ancelottival, jobb munkát végez, mint vártam. Azt tudtam, hogy a stílusa sokkal jobban illik ide, mint Mourinhoé, de egy dolog még hátravan neki: a bajnokság. A Milánnal se nagyon nyert, inkább európában villogott. A 10. után nekem most jobban kéne a bajnokság, az az igazság. Nevetséges, hogy az utóbbi 5 évben csak egyszer nyertünk. Idén be kell húzni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 27., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. október 26., vasárnap 23:55
Bevallom őszintén, én baromira nem örültem anno, hogy ő jött, féltem tőle, hogy nem fog bírni a csapattal. Nagyon örülök, hogy tévedtem, minden elismerésem a munkájának, és a változásnak, amit elért.Marky írta:nagyon örülök hogy tavaly őt sikerült megszerezni, mert az öreg tényleg egy kivételes edző.
valahogy az egész szezonra olyan nyugalmat sugároz, hogy még én is elhiszem, hogy lehet itt szó a címvédésről![]()
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. október 25., szombat 22:15
Mondjuk a mai Barcának köze nincs játékban ahhoz a Barcához.Anthony írta:Emlékszem a Mourinho idejében gyakorlatilag nem tudtuk szabályosan elvenni a labdát a Barcától, erre meg ma miket csináltak. (most nem Mourinhot akarom értékelni ezzel, és azt is tudom, hogy az akkori Barca pengésebb volt, de a lényeg szerintem attól még igaz).
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 25., szombat 22:10
De mondom, én ezzel nem Mout akartam kritizálni, de ettől még tény, hogy az akkori játékosaink nem tudtak szabályosan szerelni, és ma ebben sokkal jobbak a Barca ellen és más csapatok ellen is. Mou alatt is működött a rendszer, de jelenleg az egyéni képességek is jobbak lettek, és ez szerintem Carlonak köszönhető. Még egyszer, ez nem Mou fikázás.R.M.C.F írta:Az a baj hogy sokan ezt hiszik....holott JM fogta meg a gyorsvonatot,ő épitette ki a megfelelő koncepciót,alaptaktikát,stilust.....Ca finomitotta.....az akkori barca csúcson volt,a real meg szarban.....JM onnan eléggé felszedte őket.Emlékszem a Mourinho idejében gyakorlatilag nem tudtuk szabályosan elvenni a labdát a Barcától, erre meg ma miket csináltak. (most nem Mourinhot akarom értékelni ezzel, és azt is tudom, hogy az akkori Barca pengésebb volt, de a lényeg szerintem attól még igaz).
A legnagyobb munkát végezte amióta én madrid drukker vagyok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 25., szombat 22:07
Az a baj hogy sokan ezt hiszik....holott JM fogta meg a gyorsvonatot,ő épitette ki a megfelelő koncepciót,alaptaktikát,stilust.....Ca finomitotta.....az akkori barca csúcson volt,a real meg szarban.....JM onnan eléggé felszedte őket.Emlékszem a Mourinho idejében gyakorlatilag nem tudtuk szabályosan elvenni a labdát a Barcától, erre meg ma miket csináltak. (most nem Mourinhot akarom értékelni ezzel, és azt is tudom, hogy az akkori Barca pengésebb volt, de a lényeg szerintem attól még igaz).
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 25., szombat 21:12
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. október 25., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 25., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 24., péntek 12:39
Persze van pár egyszerű kivétel...Miért nem játszik többet Isco? “Vannak idők, amikor egy játékosnak több tapasztalatra van szüksége, és Isco szerintem jól érzi magát. Nehéz egy játékosnak a Real Madridba érkezni, és rögtön stabil kezdővé válni”.
Remélem nem teszi be...Változik a középpálya a Barcelona ellen? “Khedira is megoldás lehet, mert teljesen felépült. A Bajnokok Ligája mérkőzésen a találkozó végén állítottam be, hiszen hat hónapig nem játszott. Ez egy kis bizonytalansággal jár”. Forrás: Madridom.hu
Képzelhetem mennyire felhúzta a szemöldökét, mikor Ramos bejelentette, hogy csatár szeretne lenni. Amúgy én kajak kipróbálnám. Ilyen Diego Costa szintet tuti lehozna.Volt olyan játékos a Real Madridban, aki poszt váltást kért Öntől? “Sergio Ramos azt mondta nekem, hogy szeretne csatár lenni. Szereti kivenni a részét a támadásokból, és megvan benne a tehetség, hogy ott játszhasson. Egy mérkőzésen betettem már őt a középpályára, talán szombaton ő lesz a csatár (nevet)”. Forrás: Madridom.hu
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem