Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 26., vasárnap 22:22

mathers írta:
h3x0r írta: Miket is? :D

most igy hirtelen ezek ugranak be: gotham, arrow, flash, constantine, TWD, the 100, vampire diaries, the originals, celeb vagyok ments ki innen :mrgreen:
Ezeket nézem. :D Hát ugye a Gothamet nem kell bemutatnom. Mestermű. :mrgreen: Az Arrow sorozatról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. :Đ Flashről előbb írtam véleményt. TWD az 1. évad volt az igazi. Azóta sajnos gyengébb lett. Sokszor túl lassú és túlságosan is túlzásba viszik a drámát benne. The 100 az átlagosnál jobb sorozat. Van benne egy kis Lost feeling. És most a 2. évad elég jónak néz ki. Ebből szép dolgokat lehet kihozni és szerintem nem fogják elcseszni. Ráadásul két jó csaj is van benne. :D Vampire Diaries már nagyon régen nem az igazi. Sajnos a színvonal nagyon de nagyon sokat esett. Unalmas és érdektelen lett nulla történettel. Nem látom hova tartana a sorozat, hogy mi akarna ez lenni. De megszokásból sokan nézik még. Damon beszólásai még mindig jók. Illetve Nina Dobrev(Elena) miatt biztos, hogy nem kaszálom. Túl jó csaj. :mrgreen: The Originals pedig egy szórakoztató kis sorozat, ami kikapcsol 40 percre. Hasonló az Arrowhoz. Csak még nem olyan jó. Celeb vagyok ments ki innen Gáspár Laci és Aurelio vitték a showt. De a legnagyobb az Balázs és Jani volt. Illetve kaszáltam a Barátok köztöt 7135 rész után. :mrgreen: Jah, és most fogom elkezdeni az Archert.
ezek közül én személy szerint egyiket sem sorolom a minőségi sorozatok közé.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 26., vasárnap 22:18

h3x0r írta:
mathers írta:Amúgy én csak jó és minőségi sorozatokat nézek. Nem tudom mi bajotok ezzel. :Đ
Miket is? :D

most igy hirtelen ezek ugranak be: gotham, arrow, flash, constantine, TWD, the 100, vampire diaries, the originals, celeb vagyok ments ki innen :mrgreen:
Ezeket nézem. :D Hát ugye a Gothamet nem kell bemutatnom. Mestermű. :mrgreen: Az Arrow sorozatról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. :Đ Flashről előbb írtam véleményt. TWD az 1. évad volt az igazi. Azóta sajnos gyengébb lett. Sokszor túl lassú és túlságosan is túlzásba viszik a drámát benne. The 100 az átlagosnál jobb sorozat. Van benne egy kis Lost feeling. És most a 2. évad elég jónak néz ki. Ebből szép dolgokat lehet kihozni és szerintem nem fogják elcseszni. Ráadásul két jó csaj is van benne. :D Vampire Diaries már nagyon régen nem az igazi. Sajnos a színvonal nagyon de nagyon sokat esett. Unalmas és érdektelen lett nulla történettel. Nem látom hova tartana a sorozat, hogy mi akarna ez lenni. De megszokásból sokan nézik még. Damon beszólásai még mindig jók. Illetve Nina Dobrev(Elena) miatt biztos, hogy nem kaszálom. Túl jó csaj. :mrgreen: The Originals pedig egy szórakoztató kis sorozat, ami kikapcsol 40 percre. Hasonló az Arrowhoz. Csak még nem olyan jó. Celeb vagyok ments ki innen Gáspár Laci és Aurelio vitték a showt. De a legnagyobb az Balázs és Jani volt. Illetve kaszáltam a Barátok köztöt 7135 rész után. :mrgreen: Jah, és most fogom elkezdeni az Archert.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 26., vasárnap 22:12

Realista24 írta:Best of Higut kihagytad (ma triplázott, csak szólok :shifty: )

Amúgy ja, nincs HoC, SoA leépülőben, de legalább a Homeland emelte a tétet és a TWD is elég fasza eddig. A többit hagyjuk.
most látom, megszórta a Veronát :lol:

szerencsémre DM ma még gyengébb volt, mint Messi tegnap, úgyhogy hamarosan megoldódnak a sorozatnézési problémáid :shifty:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 22:10

Best of Higut kihagytad (ma triplázott, csak szólok :shifty: )

Amúgy ja, nincs HoC, SoA leépülőben, de legalább a Homeland emelte a tétet és a TWD is elég fasza eddig. A többit hagyjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 26., vasárnap 22:08

mathers írta:Amúgy én csak jó és minőségi sorozatokat nézek. Nem tudom mi bajotok ezzel. :Đ
Miket is? :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 26., vasárnap 22:06

R24 túl szigorú lett mióta kedvenc szerdai műsorunkat szünetelteti az rtl klub. Folyton nekem küldözgeti pm-ben azokat a nem túl finom hangvételű leveleket, amiket eredetileg a csatorna e-mail címére küld csak onnan visszajönnek. Ezekben általában arra hivatkozik, hogy inkább néz James Rodriguezről alsógatya reklámokat, Gareth Bale-ről best of videókat, minthogy azt a szemetet kelljen látnia, amit a szulejmán helyett adnak mostanság.

Amúgy meg a flash szerintem a megtestesülése a közepes sorozatnak, elvagy vele, még szórakoztat is, de ennél több sosem lesz benne, és néha áttekernél belőle egy jó 6-8 percet.
Nem illik.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 26., vasárnap 22:06

Flash 3/10 de csak a látvány miatt mert jól néz ki, ahogy szaladgál és a végén mindig jól megcsinálják a harcokat. De egyébként az egész valahogy monoton és ezáltal teljesen unalmassá válik. Vagyis fog, de a látványon kívül mutatni kell valami mást is, mert ez sokáig nem fog működni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 22:01

P. Krisz írta:
Realista24 írta: A Flash ötöst kikérem magamnak :lol:
Túl sok vagy túl kevés ? :Đ
Rengeteg :mrgreen:
Na jó, olyan négyes körül van, de még lehet belőle ötös :shifty:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 26., vasárnap 22:00

ziro4vr írta:Mathers menj innen nem akarok hallgatni rád :mrgreen:

Jól van, bepróbálom, előzetesen bejön a koncepció meg a főszereplő srác, csak már kezd csömöröm lenni ettől a sok képregényes cucctól, fontos ember vagyok nem érek rá. :lol:
Azért a Gothamhez nem ér fel. Nemiga... :mrgreen: Amúgy én csak jó és minőségi sorozatokat nézek. Nem tudom mi bajotok ezzel. :Đ

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 26., vasárnap 21:59

Realista24 írta: A Flash ötöst kikérem magamnak :lol:
Túl sok vagy túl kevés ? :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 26., vasárnap 21:58

Mathers menj innen nem akarok hallgatni rád :mrgreen:

Jól van, bepróbálom, előzetesen bejön a koncepció meg a főszereplő srác, csak már kezd csömöröm lenni ettől a sok képregényes cucctól, fontos ember vagyok nem érek rá. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 21:58

mathers írta:Constantine adja. Várom a következő részt. :)
Na most kezdj el félni ziro :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 26., vasárnap 21:56

Constantine adja. Várom a következő részt. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 21:55

Így pilot alapján nem vállalkoznék semmire. Annó a Penny Dreadful is jól nyitott nálam, aztán kaszát kapott.
Ha mégis muszáj, akkor hetest adnék elsőre.

A Flash ötöst kikérem magamnak :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 26., vasárnap 21:52

Realista24 írta:Constantine
Na, ez jó volt, végre egy újabb sorozat, aminek várom a következő részét. És igen, az akcentus az nálam is nagy plusz :)
na jó ez a sorozat érdekel, de nem tudom bízhatok e benned

szóval egy 10es skálán ahol az 1es a barátok közt, 3as a gotham, 5ös a flash, 8as a homeland és 10es a szulejmán hova rangsolornád? :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 21:45

Constantine
Na, ez jó volt, végre egy újabb sorozat, aminek várom a következő részét. És igen, az akcentus az nálam is nagy plusz :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 26., vasárnap 11:43

Constantine
Ez fasza volt , Matt Ryan jól hozza a szerepet , a vizuális effekteket is nagy részt jól megoldották Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az eső megállítás különösen tetszett . Kellett ez a sorozat a Supernatural helyett/mellett . B-)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 26., vasárnap 9:08

Marky írta:constantine
Tök jó, nem csak én néztem meg :mrgreen:
A címszereplő telitalálat, "Neo"-nál sokkal karizmatikusabb és a szövege is sokkal stílusosabbra sikeredett. A hangulatot is jól megteremtették, a trükköknél sem voltak illúzióromboló hibák. Ha a történetet nem rontják el nagyon, akkor jó kis sorozat lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetlen negatívum a pilotnál, hogy mindent megoldhatott a latinnal. Remélhetőleg a későbbiekben már nem lesz elég egy kis miatyánk. :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. október 26., vasárnap 8:57

constantine
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nah, végre egy sorozat, ami nem tökörészik és a pilotban már a közepébe vág a témának. egyelőre sokat nem lehet mondani róla, de szórakoztató volt, johnt játszó színész brit akcentusa külön tetszik, végre nem csak a komor amerikait hallani.
remélem a csajszit látjuk még azért :roll:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 21:28

ttte szemét :D én legalább nemet tudtam mondani a sok divat képregényes cuccnak, téged viszont még ott tart a sok félmeztelen szépfiú :mrgreen:
Nem illik.

Vissza: