El is akarták sokan hozni a szlovákot,de a mindenható filmcézár kijelentette:"Nem eladó..."ziro4vr írta:tegyük helyére azért, hogy egyrészt Hamsik meg duplázott (faja játékos rég el kellett volna húznia olaszországból) másrészt meg az a verona volt az ellenfél, akik olyan trottyos vénembereket alkalmaznak mint luka toni meg javier saviola

Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
De valószínűnek tartom, hogy tartalékolnak. Mondjuk könnyen lehet, hogy a Pool is, de azért csak PL csapat a Swansea. Meg is raktam a wales-ieket.Realista24 írta:Mivel sokkal többen kíváncsiak a sztárokkal teletűzdelt Chelseare, mint a Liverpoolra. Ennyire egyszerű.Am az mi már, hogy a Digi a Pool-Swansea helyett a Shrewsbury-CFC-t közvetíti?![]()
Higu apja egyébként tagadta, hogy valaha is tárgyalásban lettek volna az Arsenllal.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mivel sokkal többen kíváncsiak a sztárokkal teletűzdelt Chelseare, mint a Liverpoolra. Ennyire egyszerű.Am az mi már, hogy a Digi a Pool-Swansea helyett a Shrewsbury-CFC-t közvetíti?![]()
Higu apja egyébként tagadta, hogy valaha is tárgyalásban lettek volna az Arsenllal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Higu tuti nem jön ide. Nem azért hoztuk Welbecket, hogy aztán meg hozzunk elé valakit. Nem Wengerre vallna ez a lépés.CS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...
Am az mi már, hogy a Digi a Pool-Swansea helyett a Shrewsbury-CFC-t közvetíti?

És akkor Rafa Marquez-ről megfeledkeztélziro4vr írta:tegyük helyére azért, hogy egyrészt Hamsik meg duplázott (faja játékos rég el kellett volna húznia olaszországból) másrészt meg az a verona volt az ellenfél, akik olyan trottyos vénembereket alkalmaznak mint luka toni meg javier saviola

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
tegyük helyére azért, hogy egyrészt Hamsik meg duplázott (faja játékos rég el kellett volna húznia olaszországból) másrészt meg az a verona volt az ellenfél, akik olyan trottyos vénembereket alkalmaznak mint luka toni meg javier saviola

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most olyan valakit fikáztok aki azért hétvégén elrakott egy hármast :Đziro4vr írta:milyen szintűek?CS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...
arsenal feat higuain az egy nagy egymásra találás lenne szerintem
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
milyen szintűek?CS0ki írta:Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...

Nem illik.
Sajnos 1 nappal késtem a hozzászólással, de akartam mondani, hogy milyen okos a Liverpool meg az arsenal, hogy a gólképtelen Balotelli meg az arsenal esetében nem tudom ki helyére akarják hozni Higut, akinek még egy gólja sincs a bajnokságban...
Aztán tegnap csak lőtt egy mesterhármast. Durva, hogy még ilyen szintű csapatok is látnak benne lehetőséget...

Azt el lehet ismerni, hogy vannak/voltak jó játékosok, de milyen szép eredményekre gondolsz?alexoxladjackoxi írta:Attól mert valaki nem nyer 10 BL-t még el lehet ismerni, hogy jó játékosok alkotják a keretet, szép eredményeket érnek el stb.
Liverpool: 2005-ös BL, ez 9 éve volt
ManUtd: 2008-as BL, 2009-ben és 2011-ben döntő
Chelsea: 2012-es BL, 2013-as EL
Man. City: semmilyen eredmény európai szinten
Arsenal: szintén hagyjuk... egy döntő 2006-ból, az sem tegnap volt.
Hazai porondon pedig a Chelsea-ManUtd-ManCity osztoznak évek óta a bajnokságon.
Nincs mit elismerni, az a helyzet, Csoki is tökéletesen felvázolta a helyzetet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látjuk, hogy vergődsz, csak azt nem értjük, hogy miért?alexoxladjackoxi írta:Na, látjátok?! Bevédem az angol csapatokat, erre fel már megint "bolondnak" lettem titulálva. És még a Real nincs elismerve, mi?Realista24 írta:Alex, az üldözési mániád egyre súlyosabb.
Te jössz megint idiótaságokkal.
Csoki hozott érveket, te meg közhelyeket. Biztos komolyan fogunk venni.
A City-t, ami a csoportból se nagyon tud kijönni...Vagy az Arsenalt, aki mindig kiesik az első picit komolyabb ellenfélnél. Vagy az MU-t, ami 3 éve jutott el a döntőig, azóta volt, hogy a csoportból kiesett, most meg ott sincs. A Liverpool be lett árazva nem olyan rég, azon se csodálkoznék, ha a csoportból sem jutna tovább, de európai szinten mindenképp csak középcsapat. A Chelsea-t komolyan lehet venni, és szerintem komolyan is veszi mindenki, ők ott vannak a legjobb 3-4 között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Na, látjátok?! Bevédem az angol csapatokat, erre fel már megint "bolondnak" lettem titulálva. És még a Real nincs elismerve, mi?Realista24 írta:Alex, az üldözési mániád egyre súlyosabb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alex, az üldözési mániád egyre súlyosabb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Attól mert valaki nem nyer 10 BL-t még el lehet ismerni, hogy jó játékosok alkotják a keretet, szép eredményeket érnek el stb.Sierra írta:No offense, de kit kéne elismerni az angolok közül? Talán a Unitedet, mert az elmúlt 10-15 évben letettek valamit az asztalra (egy párszor). De a többi csapat? Évek óta semmi kiemelkedőt nem nyújtanak.alexoxladjackoxi írta: Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akkor Angliában kétszer olyan magas fizetések voltak, mint pl. nálunk. Itt Raúl keresett a legtöbbet, évi nettó 6 milliót, miközben odaát Rooneyék simán megkapták ennek dupláját. Nem volt nehéz dominálni Európát a futballban.petiamadridista írta:hát igen, és 2005 -2011 között (de inkább 2005-2009) meg másról se volt szó, csak hogy az angol csapatok milyen erősek, milyen jók, milyen szépek, a PL a foci csúcsa, és az a lényeg, az összes többi bajnokság egy nagy sz.r...
Ezt nem veszem el tőle, de még azt is korai lenne kijelenteni, hogy ezek az igazolások 100%-ig bejöttek. Ne feledjük, tavaly is kupa nélkül zárta a szezont, egymás után másodszor. Ami igazolhatja őt, az a PL megnyerése, de hát épp arról van szó, hogy az angol csapatok gyengébbek mostanában, ott nem nehéz kitünni. A BL-re nem látom őket annyira esélyesnek, rajtunk és a Bayernen kívül még a PSG és a Barca is nagy falat lenne nekik szerintem. Persze megnyerhetik, de... A lényeg, hogy még simán megeshet az, teljesen benne van a pakliban, hogy a második Chelseas regnálása nem úgy sikerül majd, ahogy azt elképzelte.CS0ki írta:Mourinhotól semmiképp sem venném el, hogy összehozta ezt a keretet, a megfelelő embereket hozta a játékához.
Margóra jegyezném meg, hogy anno, mikor bajnokságokat nyert a Chelseaval az összes rivális épp gyengélkedett. Arsenalnál épp kiöregedett a nagy csapat, MU-nál pedig SAF épp a Ronaldos. Rooneys csapatiot formálta. City még csóró volt. Liverpool meg... akkor is Liverpool volt a PL-ben

Mourinho a Chelsea kispadjára való, ott van a legjobb helyen és ott van a legnagyobb lehetősége nagyot alkotni. Mert benne van, a képességei megvannak rá, csak hát ahhoz túl kéne lépni a saját árnyékán, mivel az ilyen 1:0-k őrizgetése egyenes kiesésnél megbosszulhatja magát. Emlékszünk?
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát igen, és 2005 -2011 között (de inkább 2005-2009) meg másról se volt szó, csak hogy az angol csapatok milyen erősek, milyen jók, milyen szépek, a PL a foci csúcsa, és az a lényeg, az összes többi bajnokság egy nagy sz.r...Az angol csapatok erősen visszaestek, 2005 és 2011 között a toppon voltak talán, de annak vége.
Aztán a Bayern meg a Real is kezdett bevásárolni, meg jött a Pep korszak.
Ezzel le is áldozott az angoloknak, ahogy a 90es években és a kétezres évek első felében se voltak sehol.
Most ez lehet, hogy picit tényleg nagyképűen hangzik, de éveken át mást se lehetett olvasni csak hogy a PL-en kívül minden bohócliga, kicsit (nagyon) untam már,így néha jó olvasgatni a jelenlegi véleményeket, és nézni a különbséget egy spanyol rangadó, és egy angol rangadó színvonala között...
Egyébként most az angol nagy csapatok megint elkezdtek költekezni, úgy néz ki, hogy egy nagyon erős csapat alakul a kékeknél, és már az Arsenal is zsebre nyúl, valamint az MU is, szóval lehet még a PL brutálisan erős, és lehet még angol dominancia, bár remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni soha, mert azokat az időket nagyon utáltam, és nem csak azért mert a Madrid gyenge volt..
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ID=HP_BN_1
Csak hogy nem kizárólag itt pár madrid drukkernek tűnik fel a dolog mourinho kapcsán...
Az angol csapatok erősen visszaestek, 2005 és 2011 között a toppon voltak talán, de annak vége.
Csak hogy nem kizárólag itt pár madrid drukkernek tűnik fel a dolog mourinho kapcsán...
A City-t, ami a csoportból se nagyon tud kijönni...Vagy az Arsenalt, aki mindig kiesik az első picit komolyabb ellenfélnél. Vagy az MU-t, ami 3 éve jutott el a döntőig, azóta volt, hogy a csoportból kiesett, most meg ott sincs. A Liverpool be lett árazva nem olyan rég, azon se csodálkoznék, ha a csoportból sem jutna tovább, de európai szinten mindenképp csak középcsapat. A Chelsea-t komolyan lehet venni, és szerintem komolyan is veszi mindenki, ők ott vannak a legjobb 3-4 között.No offense, de kit kéne elismerni az angolok közül?
Az angol csapatok erősen visszaestek, 2005 és 2011 között a toppon voltak talán, de annak vége.
Mourinhotól semmiképp sem venném el, hogy összehozta ezt a keretet, a megfelelő embereket hozta a játékához.Az eredménnyel nincs gond, a Chelsea idén simán hozni fogja a PL-t, de nem Mournho zsenialitásának, hanem a többi klub balf@szságának köszönhetően.
No offense, de kit kéne elismerni az angolok közül? Talán a Unitedet, mert az elmúlt 10-15 évben letettek valamit az asztalra (egy párszor). De a többi csapat? Évek óta semmi kiemelkedőt nem nyújtanak.alexoxladjackoxi írta: Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé.
Én elismerni a Real Madridot, csak olyan embertől hallottam, aki nem angol csapatnak szurkol, vagy nincs kedvenc csapata. De még Barcás szájából is hallottam.alexoxladjackoxi írta:Anyázni biztos nem fogok, nyugi. Lehet, hogy elfogult vagyok, de hát ilyen ha valaki szerelmes egy csapatba.sentry írta:Nem láttam a meccset. De rohadt érdekesek az angol csapatoknak szurkoló haverjaim.
Olyan reálisan látják a képet mint itt a alexoxladjackoxi![]()
![]()
Mindenki fikázza az MU-t (mondjuk jogosan) de nagy Arsenal/Liverpool és az MU között 1 kemény pont a különbség.
![]()
![]()
![]()
De egyik sem képes (nem rád gondolok alexoxladjackoxi, mielőtt anyáznál, meg feleslegesen pörögnél) elismerni a Real-t, a játékosainkat, vagy bármelyik másik klub játékosát. Nekem csak ez fáj.![]()
De k_rvára!Annyit azért mondanék, hogy szerintem meg nyugodhatsz, mert aki most nem ismeri el a jelenlegi Realt az nem 100-as. Persze van, hogy valaki nem ért egyet a pl. elnökség bizonyos döntéseivel, én pl. a Bale-ért és James-ért kidobott pénzzel nem szimpatizálok, de az nem azt jelenti, hogy nem ismeri el a klubot. Minden csapatnak vannak jó és rossz tulajdonságai is és az szerintem nyilvánvaló, hogy a sajátjaival szemben egy drukker elfogultabb és kiáll értük, még akkor is ha néha már-már nevetség tárgyává válik sokak szemében a fórumon (ez én lennék
). Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé. A Realt és Barcát, sőt még a Bayernt is istenítik, általában joggal, de ettől függetlenül még nem kéne lenézni mások favoritjait sem, akik egyébiránt nem sokkal lemaradva jönnek a 3 gigász mögött (és itt nem (csak?) az Arsenalra gondolok).
Modricot, meg mindenki fikázni, kritizálni igen. Kifogásokat keresni, meg vádaskodni, azt meg rendszeresen.
Szerintem egy normális szurkoló látja, hogy mi a csapata hibája, és be is ismeri, és nem vakon elfogult.
Ahhoz, hogy a Real kire mennyi pénzt költ abba még egy Real szurkolónak sincs beleszólása, köze, mert 1000x jobb és kompetensebb emberek végzik ezt. szerintem!. Egy más ország másik csapatának meg főleg nincs joga ilyenek miatt kritizálni egy döntést, mert sokszor 10 játékost nem tud felsorolni egy ilyen ember, vagy nem néz meg 2 meccset egy évben a Realról, az esetek 99%ban.
Abban meg hatalmasat tévedsz, hogy csak kicsit van lemaradva a Realtól a Pool vagy az Arsenal. Szerdán is látni lehetett ezt. Egyszerűen nagyobb és jobb klub, nagyon történelemmel, jobb játékosokkal, és igen, több pénzzel. De nekünk nem a sejkek nyomták/nyomják a lovét, hanem a klub teremtette ezt elő nagyon okosan. Ésszel, focival, jó gazdasági modellel. Ugyan ezt megtehette volna bármelyik másik klub is. De nem jött össze.
Én azt veszem észre hogy leginkább a múltba kapaszkodtok, hogy majd lesz megint egy Henry-s féle Arsenal.
- alexoxladjackoxi
Anyázni biztos nem fogok, nyugi. Lehet, hogy elfogult vagyok, de hát ilyen ha valaki szerelmes egy csapatba.sentry írta:Nem láttam a meccset. De rohadt érdekesek az angol csapatoknak szurkoló haverjaim.
Olyan reálisan látják a képet mint itt a alexoxladjackoxi![]()
![]()
Mindenki fikázza az MU-t (mondjuk jogosan) de nagy Arsenal/Liverpool és az MU között 1 kemény pont a különbség.
![]()
![]()
![]()
De egyik sem képes (nem rád gondolok alexoxladjackoxi, mielőtt anyáznál, meg feleslegesen pörögnél) elismerni a Real-t, a játékosainkat, vagy bármelyik másik klub játékosát. Nekem csak ez fáj.![]()
De k_rvára!