danomics? neee.. legenda. visszakell néznem a régi forumot. :Đ
bocs az offért.
a futball csúcsa.. ilyen nincs.

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 27., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 27., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 27., hétfő 19:53
A futball csúcsa.Toti írta:ő volt aki az egekig magasztalta a mu-t? hogy volt az pontosan? milyen kifejezést használt?
ha nem ő volt sorry.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 27., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 19:37
Vagy elég volt neki a két hét változtatni.Matt009
Időtartam: 2 hét
Ok: A legújabb ámokfutásaid.
1. Vagy új csapatot keresel magadnak.
2. Vagy új fórumot.
3. Vagy változol egy kicsit, mert vállalhatatlan, amit csinálsz időről időre.
Van két heted eldönteni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 27., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 27., hétfő 18:56
Biztos nem, mert Karimot meg sem említiericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 27., hétfő 18:38
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 27., hétfő 12:46
Amúgy pont ilyen dolgok miatt kötnek bele általában teljesen feleslegesen sokszor 1-1 k_rvajó játékosba. Betiltanám a Fifá-tmorientes írta:Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba...Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)Ha tökéletes meccsre vágysz,olyat tessoha nem fogsz látni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 27., hétfő 12:33
Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba...Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 26., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. október 26., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2014. október 26., vasárnap 21:01
Szerintem pedig egyáltalán nem.morientes írta:bár Neymar góljában Carvajal is ludas volt egy kicsit.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 26., vasárnap 20:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 26., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 26., vasárnap 20:07
Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött.Felidegesitesz![]()
Mintha nekunk nem lett volna harom ziccerunk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 20:03
Felidegesiteszpetiamadridista írta:azért ezt tegyük hozzá, hogy az első fél óra nagyon sovány volt. Bár az 5.-15. perc között nyomott a csapat, de utána a 11esig a Barca irányította a meccset. Kroos többször is rosszul passzolt, Isconak egy csele sem jött be, rengeteg volt az idegeskedés, a pontatlanság. És a Barca lőhetett volna még egyet...
Szóval van még min javítani, az egyenlítés után viszont tényleg pazarul ment minden, de előtte csak szenvedés volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a csúcsPep korszakban lennénk...
Sokat izgultak a srácok vagy nem tudom, de nagyon nem ment.
Azon az első 30 percen azért még javítani kell!!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 26., vasárnap 20:02
Én még tegnap este újranéztem nyugodt fejjel a meccset, de szerintem ott se volt vészes a dolog. De már élőben is jónak éreztem a csapatot, kiegyensúlyozott volt a félidő, kicsit persze mindenki ideges volt, az érzelmek kicsit eluralkodtak a csapaton, de már ott is jött Benzema két lehetősége például. Volt, hogy percekig be voltunk szorítva, utána viszont mi tettük ezt meg a barcelonával.Szóval van még min javítani, az egyenlítés után viszont tényleg pazarul ment minden, de előtte csak szenvedés volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a csúcsPep korszakban lennénk...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem