alexoxladjackoxi írta:sentry írta:Nem láttam a meccset. De rohadt érdekesek az angol csapatoknak szurkoló haverjaim.
Olyan reálisan látják a képet mint itt a alexoxladjackoxi
Mindenki fikázza az MU-t (mondjuk jogosan

) de nagy Arsenal/Liverpool és az MU között 1 kemény pont a különbség.
De egyik sem képes (nem rád gondolok alexoxladjackoxi, mielőtt anyáznál, meg feleslegesen pörögnél) elismerni a Real-t, a játékosainkat, vagy bármelyik másik klub játékosát. Nekem csak ez fáj.
De k_rvára!
Anyázni biztos nem fogok, nyugi. Lehet, hogy elfogult vagyok, de hát ilyen ha valaki szerelmes egy csapatba.

Annyit azért mondanék, hogy szerintem meg nyugodhatsz, mert aki most nem ismeri el a jelenlegi Realt az nem 100-as. Persze van, hogy valaki nem ért egyet a pl. elnökség bizonyos döntéseivel, én pl. a Bale-ért és James-ért kidobott pénzzel nem szimpatizálok, de az nem azt jelenti, hogy nem ismeri el a klubot. Minden csapatnak vannak jó és rossz tulajdonságai is és az szerintem nyilvánvaló, hogy a sajátjaival szemben egy drukker elfogultabb és kiáll értük, még akkor is ha néha már-már nevetség tárgyává válik sokak szemében a fórumon (ez én lennék

). Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé. A Realt és Barcát, sőt még a Bayernt is istenítik, általában joggal, de ettől függetlenül még nem kéne lenézni mások favoritjait sem, akik egyébiránt nem sokkal lemaradva jönnek a 3 gigász mögött (és itt nem (csak?) az Arsenalra gondolok).
Én elismerni a Real Madridot, csak olyan embertől hallottam, aki nem angol csapatnak szurkol, vagy nincs kedvenc csapata. De még Barcás szájából is hallottam.
Modricot, meg mindenki fikázni, kritizálni igen. Kifogásokat keresni, meg vádaskodni, azt meg rendszeresen.
Szerintem egy normális szurkoló látja, hogy mi a csapata hibája, és be is ismeri, és nem vakon elfogult.
Ahhoz, hogy a Real kire mennyi pénzt költ abba még egy Real szurkolónak sincs beleszólása, köze, mert 1000x jobb és kompetensebb emberek végzik ezt. szerintem!. Egy más ország másik csapatának meg főleg nincs joga ilyenek miatt kritizálni egy döntést, mert sokszor 10 játékost nem tud felsorolni egy ilyen ember, vagy nem néz meg 2 meccset egy évben a Realról, az esetek 99%ban.
Abban meg hatalmasat tévedsz, hogy csak kicsit van lemaradva a Realtól a Pool vagy az Arsenal. Szerdán is látni lehetett ezt. Egyszerűen nagyobb és jobb klub, nagyon történelemmel, jobb játékosokkal, és igen, több pénzzel. De nekünk nem a sejkek nyomták/nyomják a lovét, hanem a klub teremtette ezt elő nagyon okosan. Ésszel, focival, jó gazdasági modellel. Ugyan ezt megtehette volna bármelyik másik klub is. De nem jött össze.
Én azt veszem észre hogy leginkább a múltba kapaszkodtok, hogy majd lesz megint egy Henry-s féle Arsenal.