Premier League
- BlancoMark
Re: Premier League
Hányszor megszívtuk mi is a visszaállás miatt a vége felé ugyanígy Zsozéval. De nem hiányzik...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na épp akartam írni, hogy jobb volt a Chelsea, de ezekkel az 1:0-ákkal veszélyes játékot űznek, és BESZÍVTÁK, ahhahahah
Gratulálok

Gratulálok

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megint beszopta mourinho
ez soha nem fog tanulni.
van persie is úgy örül mintha legalább bajnokságot nyertek volna.

Mourinho

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
huhh ez a Zouma. szerintem 6ig nem tud egyedül elszámolni, de persze ettől még lehet belőle majd nagy védő 
hogy örülnek egy szaros pontnak
JM...

hogy örülnek egy szaros pontnak

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Oscar is rágörcsölt a lábára, mikor szabálytalankodott egy sárgásat, mondjuk ő pont nem száz kilóshehe írta:undorító ez a cselszi, mindegyik szimulál, 100 kilós emberek esnek össze egy fűszálban, köpet mind

Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- Csabi
- Kapcsolat:
di maría buta volt, és ennek megissza majd a levét szépen. a mentalitása miatt soha nem lesz a legszűkebb elit. ha itt hagyta volna irányítani magát, akkor lehetett volna. hiába akar ő lenni egy csapat nagy sztárja, ő erre képtelen.numberone1 írta:a MUs fanok kezdhetnek hozzaszokni DM mai produkciojahoz.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
undorító ez a cselszi, mindegyik szimulál, 100 kilós emberek esnek össze egy fűszálban, köpet mind

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
a MUs fanok kezdhetnek hozzaszokni DM mai produkciojahoz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Csabi
- Kapcsolat:
Istenem, nem lehetsz ennyire értetlen. Nem hasonlíthatsz egy válogatottat egy klubcsapathoz. Mégis megtetted, ezért jött az irónia. Úristen.alexoxladjackoxi írta:Csabi: "örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután." Ha ezt nem mondod, nem hozom fel a portugál válogatottat. Aztán jött ez: "majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam." És még te mondod, hogy nem tudom a külnönbséget a válogatott és a klub foci között? Iróniával válaszoltál majd én is, aztán meg itt belém állsz. Kakának meg marha sok köze volt a bajnoki címnek. Özil 1 év alatt 1 szuperkupa, 1 FA kupa.
- ziro4vr
jól van naRealista24 írta:Világi makk. RVP ha a helyen marad akkor leveszi cicivel.ziro4vr írta:azt szépen befejelte az öreg Didier
remélem ebből a kettőből kerül majd ki a jövő RM kapusa

amúgy ilyen a mai elit kapus mint ez a kettő meg nójer: magas, brutál reflexek, lábbal is jó és megvan benne az a kissé nagyképű, peckes mentalitás hogy a 16-oson belül (vagy akár kívül lásd nójer

Nem illik.
Egyébként óriási ötlet, hogy Rafael fogta Drogbát...Ezt hogy gondolták? Vagy rosszul láttam?
De Geat én is hoznám, mert spanyol, és mert 2016-ig van szerződése. Ha meghosszabbítja, akkor hagyhatjuk...Jöhet majd Navas. De a szurkolóknak szerintem fontos lenne, hogy több spanyol legyen a csapatban.
Hazardról meg ezért írtam, hogy a befejezésekben gyenge...Amíg ebben nem javul lényegesen, addig biztos nem lesz igazán top játékos.
De Geat én is hoznám, mert spanyol, és mert 2016-ig van szerződése. Ha meghosszabbítja, akkor hagyhatjuk...Jöhet majd Navas. De a szurkolóknak szerintem fontos lenne, hogy több spanyol legyen a csapatban.
Hazardról meg ezért írtam, hogy a befejezésekben gyenge...Amíg ebben nem javul lényegesen, addig biztos nem lesz igazán top játékos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Világi makk. RVP ha a helyen marad akkor leveszi cicivel.ziro4vr írta:azt szépen befejelte az öreg Didier
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
Jovo nyaron johet az egyik. Mondjuk en Geat hoznam mert spanyol, de a belga is qva jo.ziro4vr írta:azt szépen befejelte az öreg Didier
szerk: Mou szokasos egy vkp be.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
azt szépen befejelte az öreg Didier
Nem illik.
- numberone1
Meg jo hogy Persie belecsusztatott, mert talan Gea elerte volna. Igy bitosabb volt

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Nem bírsz vele.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Csabi: "örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután." Ha ezt nem mondod, nem hozom fel a portugál válogatottat. Aztán jött ez: "majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam.
" És még te mondod, hogy nem tudom a külnönbséget a válogatott és a klub foci között? Iróniával válaszoltál majd én is, aztán meg itt belém állsz. Kakának meg marha sok köze volt a bajnoki címnek. Özil 1 év alatt 1 szuperkupa, 1 FA kupa.

Ugyan, azért úgy se tegyünk, mintha mi minden egyes meccsünkön bravúroztunk volna idén. Nincs egy csapat se aki az összes meccsét könnyedén húzza be, de még olyan se aki nehezen.