Mit mondtam...De a spurst ismerve,majd elbasszátok a végén... :mrgreen:

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 26., vasárnap 15:35
Mit mondtam...De a spurst ismerve,majd elbasszátok a végén... :mrgreen:
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 26., vasárnap 15:06
Adebayor már megoldotta.De a spurst ismerve,majd elbasszátok a végén...Arra számítottam, hogy Lamela most kap egy pihenőt, de sebaj, legfeljebb lehozzuk majd a 60-65. perc környékén. Tetszik a kezdő, be kell húzni. Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy Paulinhóval mi a helyzet, egyelőre "kicsit" mellőzve van.
Visszajön Sturridge,aztán Balo pad...danianevem írta:Az a gond Balotellivel, hogy egy csapatba sem illik be. Öntörvényű, csapatbomlasztó figura. Ott van a zseni a srácban, de mentálisan nincs rendben.sucre írta:Az a gond Balotelli-vel, hogy egyáltalán nem illik ide.
Éveken át erőltették a már megkomolyodott szöveget, viszont ez egyáltalán nem látszott a játékán, sőt mintha vissza is esett volna. Néha-néha belelendül, de hosszú távon alkalmatlan egy komolyabb célokért küzdő csapatba.
Origi viszont ügyes srác, ő lehet a jövő embere.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 26., vasárnap 13:51
Az a gond Balotellivel, hogy egy csapatba sem illik be. Öntörvényű, csapatbomlasztó figura. Ott van a zseni a srácban, de mentálisan nincs rendben.sucre írta:Az a gond Balotelli-vel, hogy egyáltalán nem illik ide.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 26., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. október 26., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 26., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 26., vasárnap 13:08
Ha jól olvasom nálunk 3,5 milliót keresett , nálatok 7-et. Az más hogy heti 200 ezer fontot akart ,de nem kapták meg , így lemondott a leendő fizetése egy részérőlalexoxladjackoxi írta:Én úgy emlékszem, hogy amikor hozzánk igazolt, lemondott a fizetése egy részéről...oroszisti írta:http://www.tsmplug.com/football/arsenal ... list-2014/
Szerintem Özil nálunk nem kapott ennyit , de nem tudom
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 12:57
Én úgy emlékszem, hogy amikor hozzánk igazolt, lemondott a fizetése egy részéről...oroszisti írta:http://www.tsmplug.com/football/arsenal ... list-2014/
Szerintem Özil nálunk nem kapott ennyit , de nem tudom
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 12:57
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 26., vasárnap 12:45
Nem neked szól, de én emlékszem még azokra a hozzászólásokra, akik fél év után nyomták hogy Carlo-t el kell küldeni, nem fogunk vele nyerni, stb.ateeemadrid írta:nekem nincs bajom Mourinhoval, és sokat tett a Realért, de szerintem felesleges Carloval egyáltalán összehasonlítani is. Utóbbi 100x inkább illik ide.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 26., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 26., vasárnap 12:43
ja, az például nagy tökösségre vall, hogy 1-0 után legyen bárki az ellenfél visszaáll védekezni. mi is csak 276 pontot buktunk mindenféle jöttment csapat ellen, meg lehet hamarabb ünnepeltük volna a decimát is.Vagy egyszerűen csak tökösebb mint Ancelotti
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 26., vasárnap 12:39
ősbunkó tajparaszt edző
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 26., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 26., vasárnap 12:28
majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam.alexoxladjackoxi írta:Te nem portugál válogatott drukker vagy?Csabi írta:örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután.![]()
egyik kutya, másik eb.Nem tudtam. Akkor a Spurs mi a jó Isten
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 12:25
te figyu márn főnök, hogy lettél te madriddrukker?R.M.C.F írta:TéOeM írta:Délután 5-től MU-Chelsea. Szerintem nyernek a kékek.
áááááá, tudod,JM buszozik,a félpályán sem megy át,azt sem tudja mi az a gólszerzés.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 12:20
Te nem portugál válogatott drukker vagy?Csabi írta:örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután.
Hát az Arsenal játékosainak fizetését ne keverd már össze a City, MU játékosainak fizetésével. Ja, és hiába, hogy nem most volt de a 13 bajnoki cím örök vesztességnek számít? Nem tudtam. Akkor a Spurs mi a jó Isten?Realista24 írta:Miért fura? Nálunk nem dobálóznak ész nélkül a fizetésekkel, mint mondjuk a legtöbb angol csapatnál, amiknek továbbra is az a legnagyobb vonzereje, hogy magas fizetést tudnak adni a tv-s bevételek miatt.Furcsa egy Real drukkertől olyat hallani, hogy egy másik csapat játékosának számít a pénz. Meg miért lenne az Arsenal örök vesztes csapat?
Miért vesztes az Arsenal? Gondolom csak viccelődni akarsz :Đ de félek, hogy nem
2 gól lett az eredménye, szóval igen.Kerlon írta:ja, hogy nálatok már a letámadás is extra taktikai elem és klasszis megoldásalexoxladjackoxi írta:Kerlon: De bakker, ha valaki nem támadja meg a labdás embert akkor nem lesz gól...
Costa nem játszik azt tudom, de biztos lesznek még hiányzók.BBeno írta:kik nem játszhatnak sérülések miatt? jó meccs lesz rémelem és JOSÉ győzelem. kicsit sajnálom hogy ennyi pont előnyük lesz mert a citynek is drukkolok de hát idén beindult a kékhenger.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 26., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 26., vasárnap 11:09
TéOeM írta:Délután 5-től MU-Chelsea. Szerintem nyernek a kékek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 26., vasárnap 11:08
ja, hogy nálatok már a letámadás is extra taktikai elem és klasszis megoldásalexoxladjackoxi írta:Kerlon: De bakker, ha valaki nem támadja meg a labdás embert akkor nem lesz gól...
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem