HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 26., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. október 26., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 11:46
csak nem unja meg az aljakapor_89 írta:hehe írta:maradjunk annyiban, hogy marcelohoz képest hamesz fullnoname.
Patot kifelejtetted.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. október 26., vasárnap 11:42
hehe írta:maradjunk annyiban, hogy marcelohoz képest hamesz fullnoname.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 26., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 26., vasárnap 11:30
mert pep alapvetően nem sokat csinált....hagyta őket focizni. Ha igazolt,azt elkúrta....ha cserélt azt sem tette sokszor jól,egyszerűen nem volt szükség variálásokra,ment a bicaj egy ideig....és jól látta meg amikor elment,hogy mikor kell távoznia.....látta hogy nem sokára esni fog a minőség,és nem tudja megoldani.Soha nem éreztem azt, hogy csúnyán mellefogott.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. október 26., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. október 26., vasárnap 11:21
Szerintem a tegnapi elég alapos verés volt. Ha a fiúk nem szórakozzák el a kontratámadásokat, és jobban koncentrálnak, akkor Hegyi szerint is az 5,6-1 lett volna a reális. Ha az eredmény ezt nem is tükrözte, de igen, a nagy Barcelona a földbe lett tiporva a második félidőben. És ezt most nem azért mondtam el, hogy büszkélkedjek a tegnapi eredménnyel, hanem azért, mert itt a vége a katalán csapatnak. Én még tavaly is hittem bennük, hogy újra lehet ezt a csapatot építeni, csak Martino nem volt jó ember a kispadra. Tévedtem. A fő baj nem az edzőkkel van, hanem a klubvezetéssel. tudták, hogy ki fog maradni 2 átigazolási szezon, de mit csináltak? Csináltak 2 cserét, Alexis helyett Suarezt, Cesc helyett Rakiticet hozták. Bravó! Nem mondom, hogy visszafejlődés, de ezzel nem értek el semmit, az üres lyukak még mindig megtalálhatóak a védelemben. Mit mondhat ezek után a vezetőség? Oké, nem para, nincs veszve semmi, hozunk pár védőt: Mathieu, Vermaelen és Douglas. Azta, mekkora névsor!Néha már úgy érzem kellene egy alapos verés, hogy észbe kapjanak az elnökségben, mert a Bayern elleni nem volt elég.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 26., vasárnap 11:17
danianevem írta:Ez sem igaz, így ebben a formában...R.M.C.F írta:Ez a pep egy hamis mítosz....persze nehéz az eredményekkel vitába szállni,de pepnek kb annyi köze volt hozzá mint victor valdesnek.
Nem ő az edző szakma number one-ja, de egy szétesőben lévő Barcát kapott össze nem is akárhogyan. Amíg ő volt, addig csapatként működtek, mentálisan a topon volt a keret valamennyi tagja. Én értem, hogy nem kedvelitek, sem az általa preferált stílust, de ennyire azért nem dilettáns...
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 26., vasárnap 11:11
Ez sem igaz, így ebben a formában...R.M.C.F írta:Ez a pep egy hamis mítosz....persze nehéz az eredményekkel vitába szállni,de pepnek kb annyi köze volt hozzá mint victor valdesnek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 26., vasárnap 11:07
James nonameamikor ilyem hamesz meg noname emberek
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 26., vasárnap 11:07
most hosszabbítottak vele, de amúgy jogos...hehe írta:azért azt valaki magyarázza már meg, hogy marcelo miért kap ilyen keveset, amikor ilyem hamesz meg noname emberek dupláját kapják
érdekes, ő nem ment minden évben - és nem küldte a fatert se -, hogy emeljük csak azt a fizut
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. október 26., vasárnap 11:03
Egyetértek. Meglehet nézni az edző legenda munkásságát a Bayernél. Nagy humbuk az egész Pep varázslás. Szerencséje volt, mert az ő ideje alatt volt a legjobb KORBAN és formában Messi, Iniesta, Xavi stb... ha ez a három bombaformában van, akkor minden csapatnak pokoli nehéz dolga van. Az idő azonban eljárt Xavi fölött, Messi pedig elveszítette a motivációját. Nehéz is életben tartani magad ennyi megnyert aranylabda után, nah meg klubszinten is összerámolt nem egy kupát. Nem lehet mindenki CR. Iniesta sem mai kutya már, ráadásul nem is tud kivel összejátszani, ő is megkopott az évek alatt, talán ott is van motiváció hiány. Ezen Guardiola sem tudna segíteni.Ez a pep egy hamis mítosz....persze nehéz az eredményekkel vitába szállni,de pepnek kb annyi köze volt hozzá mint victor valdesnek.
szégyen.még ez haggyám, de khedira kétszer annyit keres, mint a kis brazil
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 11:03
James tudjuk miért kap ennyit.azért azt valaki magyarázza már meg, hogy marcelo miért kap ilyen keveset, amikor ilyem hamesz meg noname emberek dupláját kapják
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 26., vasárnap 11:03
még ez haggyám, de khedira kétszer annyit keres, mint a kis brazilhehe írta:azért azt valaki magyarázza már meg, hogy marcelo miért kap ilyen keveset, amikor ilyem hamesz meg noname emberek dupláját kapják
érdekes, ő nem ment minden évben - és nem küldte a fatert se -, hogy emeljük csak azt a fizut
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 10:59
azért azt valaki magyarázza már meg, hogy marcelo miért kap ilyen keveset, amikor ilyem hamesz meg noname emberek dupláját kapják
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. október 26., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 26., vasárnap 10:54
Ez a pep egy hamis mítosz....persze nehéz az eredményekkel vitába szállni,de pepnek kb annyi köze volt hozzá mint victor valdesnek.Ne legyen kétséges, hogy vele a padon sem állnátok sokkal jobban.
Már romokat hagyott maga mögött is,hiszen egyidőben öregedett ki egy sikeres gerinc akiket egyáltalán nem pótolt ő sem megfelelően,akkor még voltak sikerek,de látható volt,hamar ott a vég......saf meg hagyta.Aztán visszavonult és a United azóta romokban.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. október 26., vasárnap 10:49
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem