ősbunkó tajparaszt edző
Vagy egyszerűen csak tökösebb mint Ancelotti

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 26., vasárnap 12:39
ősbunkó tajparaszt edző
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 26., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 26., vasárnap 12:28
majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam.alexoxladjackoxi írta:Te nem portugál válogatott drukker vagy?Csabi írta:örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután.![]()
egyik kutya, másik eb.Nem tudtam. Akkor a Spurs mi a jó Isten
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 26., vasárnap 12:25
te figyu márn főnök, hogy lettél te madriddrukker?R.M.C.F írta:TéOeM írta:Délután 5-től MU-Chelsea. Szerintem nyernek a kékek.
áááááá, tudod,JM buszozik,a félpályán sem megy át,azt sem tudja mi az a gólszerzés.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 12:20
Te nem portugál válogatott drukker vagy?Csabi írta:örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután.
Hát az Arsenal játékosainak fizetését ne keverd már össze a City, MU játékosainak fizetésével. Ja, és hiába, hogy nem most volt de a 13 bajnoki cím örök vesztességnek számít? Nem tudtam. Akkor a Spurs mi a jó Isten?Realista24 írta:Miért fura? Nálunk nem dobálóznak ész nélkül a fizetésekkel, mint mondjuk a legtöbb angol csapatnál, amiknek továbbra is az a legnagyobb vonzereje, hogy magas fizetést tudnak adni a tv-s bevételek miatt.Furcsa egy Real drukkertől olyat hallani, hogy egy másik csapat játékosának számít a pénz. Meg miért lenne az Arsenal örök vesztes csapat?
Miért vesztes az Arsenal? Gondolom csak viccelődni akarsz :Đ de félek, hogy nem
2 gól lett az eredménye, szóval igen.Kerlon írta:ja, hogy nálatok már a letámadás is extra taktikai elem és klasszis megoldásalexoxladjackoxi írta:Kerlon: De bakker, ha valaki nem támadja meg a labdás embert akkor nem lesz gól...
Costa nem játszik azt tudom, de biztos lesznek még hiányzók.BBeno írta:kik nem játszhatnak sérülések miatt? jó meccs lesz rémelem és JOSÉ győzelem. kicsit sajnálom hogy ennyi pont előnyük lesz mert a citynek is drukkolok de hát idén beindult a kékhenger.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 26., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 26., vasárnap 11:09
TéOeM írta:Délután 5-től MU-Chelsea. Szerintem nyernek a kékek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 26., vasárnap 11:08
ja, hogy nálatok már a letámadás is extra taktikai elem és klasszis megoldásalexoxladjackoxi írta:Kerlon: De bakker, ha valaki nem támadja meg a labdás embert akkor nem lesz gól...
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. október 26., vasárnap 10:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 26., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 10:50
Miért fura? Nálunk nem dobálóznak ész nélkül a fizetésekkel, mint mondjuk a legtöbb angol csapatnál, amiknek továbbra is az a legnagyobb vonzereje, hogy magas fizetést tudnak adni a tv-s bevételek miatt.Furcsa egy Real drukkertől olyat hallani, hogy egy másik csapat játékosának számít a pénz. Meg miért lenne az Arsenal örök vesztes csapat?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 26., vasárnap 10:36
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 10:36
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 26., vasárnap 10:35
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 10:34
Nem tudok egy olyan játékost a kedvencemnek nevezni, aki nem nálunk játszik.tucsoki írta:Gondolom már az Arsenal előtt is ők voltak a kedvencek. Remélem Khedira télen feliratkozik a listára.alexoxladjackoxi írta:Szerintem nézd meg a kedvenc játékosaim listáját.
Furcsa egy Real drukkertől olyat hallani, hogy egy másik csapat játékosának számít a pénz. Meg miért lenne az Arsenal örök vesztes csapat?Realista24 írta:Hiába akarja Reust, ha az nem akar egy örök vesztes csapatba igazolni. Van akinek azonban ez nem szamit, csak a penz es a fix kezdő, mert a képességei miatt máshol küzdenie kene. Ilyen Ozil például, es Khedira.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 26., vasárnap 10:26
Az elsőnél meg Brown ugratta ki... Alexis meg hozta a meccset.Realista24 írta:Második gólnál a kapustol kapta a gólpasszt miután az elcselezte magat az ötösön belulR.M.C.F írta:
Szép lehetett,bár nem láttam, egyéni akciók voltak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 10:21
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 26., vasárnap 10:20
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 26., vasárnap 10:18
Vagy nem Özileket kéne venni 50 millióért, hanem például egy Reust. Sanchez végre egy normális igazolás volt.alexoxladjackoxi írta:Nem mehet mindenkinek olyan jól, hogy minden átigazolásai időszakban 80-100 millákért vegyenek egy játékost...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 26., vasárnap 10:14
Gondolom már az Arsenal előtt is ők voltak a kedvencek. Remélem Khedira télen feliratkozik a listára.alexoxladjackoxi írta:Szerintem nézd meg a kedvenc játékosaim listáját.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem