Az utóbbi időben minden rangadót elvesztettetek, ami igazán fontos volt. Ha nem akarod, akkor nem fogod látni , hogy hatalmas mélyrepülésben vagytok. Elég sokan írták már a Bayerntől elszenvedett 7-0 előtt is. De se a vezetőségetek, se a szurkolók nem akarják látni.lesliejr írta:Azzal, ahogy reagáltál, nekem az jött le. Semmi hülyeséget nem írtam. A két csapat egymás elleni mérlege kb egál, tegnap nyert a jobbik. Ettől sokan eltemették itt örökre a Barca-t, mintha most már egyenes út vezetne a megsemmisülésbe. Ezt próbáltam kifejteni, hogy nincs világvége, hiába várják ezt sokan. Elvesztettünk egy rangadót.
Pep-et meg persze, hogy emlegetjük, főleg addig, míg a bebetonozott emberei miatt szívunk.
Az meg, hogy Pep mennyire kellett látjuk. Ez nem egy kiöregedett csapat, nem egy Milan, hogy mindenki 30 év felett van. Guardiola elment és széthullott minden azonnal. Ennyire kellett ő a sikerekhez. Nagyon.
Én nyáron megmondtam, hogy LE semmi újat nem fog mutatni és teljesen rossz úton jártok. Ezért én kifejezetten örültem neki . Majd az idő eldönti

A bajnokságot amúgy simán megnyerhetitek idén is , mert a támadóitok lehozzák a legtöbb meccset , de a Bl-ben nem lesztek komoly tényezők.
Még azért kíváncsi leszek a Barca-Atleticora.