https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZCS0ki írta: Én már a meccsen sem értettem, hogy miért jött szöglet, és ebben a videóban sem látom, hogy mikor ért hozzá Casillas.Mondjuk nem túl jó minőségű felvétel, majd leszedem a HD-t.
a labda ívén tisztán látszik
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. október 25., szombat 22:20
https://vine.co/v/OhUzHAdpYuZCS0ki írta: Én már a meccsen sem értettem, hogy miért jött szöglet, és ebben a videóban sem látom, hogy mikor ért hozzá Casillas.Mondjuk nem túl jó minőségű felvétel, majd leszedem a HD-t.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 25., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 25., szombat 22:09
Én már a meccsen sem értettem, hogy miért jött szöglet, és ebben a videóban sem látom, hogy mikor ért hozzá Casillas.mintha Messi szimplán mellégurította volna és ezen ment volna el a Barca meccse közben meg Iker védett nagyot...
pedig utána még szöglet is jött... és eskü azt látom, hogy sok embernek ez fel se tűnt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 25., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 25., szombat 22:08
Carvajal nálam a meccs embere a Neymar gól ellenére is. Mathieu meg hiába jött fel, olyan ütemtelen labdákat adott, hogy kár is, a Barca legrosszabja volt ma. Igen, James még kell fejlődjön, de szerencsére ma ebből nem lett baj.R.M.C.F írta:Carvaj......na...az első játékrészben sok gondja akadt neymivel,de ez főleg james hibája volt,ezt carlonak le kelett volna reagálnia,hiszen mátyiő folyamatosan fenn tudott lenni james mögött és nyomás alá helyezte a bal oldalt,ahol carvajal túlzottan ki volt téve ennek.....james nem zárt jól.
A kulcsa a barca támadópotenciáljának,viccet félre téve,a mi balfaxságunk volt,a barca mátyiő felmozgásaival tudott emberelőnyt alkalmazni,mással nem....nyoma sem volt a korábbi alkalmazásiknak,csak a bal bekk szabad területe általi felmozgások amik zavart adtak......más nem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. október 25., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 25., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 25., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 25., szombat 21:51
Ez tavaly is így volt, nem vagyunk CR függők már régóta(BL döntő?), de vele vagyunk igazán erősek. Cr ma ott szúrta el,hogy gólpasszokat akart adni,hogy ebben is jobb legyen mint Messi,ha kicsit önzőbb ver egy triplát.Bale nagyon hiányzott a Gálához, szar formában van most a Walesi de ő rohadt hasznos lesz nekünk idén is a BL menetelésben, persze ahhoz formába kéne lendüljön. Ancelotti me g csúnyán elküldte borér LE-t, megzavarta a meglepetés dumával így ő is elkezdett variálni... Mondjuk az a szép,hogy ebben a Barcában iszonatosan nehéz lesz megtalálni az egyensúlyt, túl nagy a különbség a támadók és a védekező játékosok között, ráadásul már a fizikai foci a menő, abban meg édeskevés a katalán gárda.Ramioli írta:Ronaldo önmagához képest gyengén focizott , ő volt a leggyengébb a mai nap a Madridba, pedig eddig az volt a jellemző ha neki nem megy akkor a csapatnak sem.. ez mára már nem így van!! és ez Ancelotti érdeme!! ez a csapat már csapatként egységes.. és nem az egyéniségek miatt! szép volt!
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 25., szombat 21:44
ezt most csak én nem értem?sandorzolika írta: barca ekezeset
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. október 25., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2014. október 25., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 25., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 25., szombat 21:40
Messi is, azért nem focizottdzsi91 írta:Tényleg a rekordot elis felejtettem![]()
![]()
Biztos nagy buli lesz a Celta ellen King Leo duplájánál
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 25., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 25., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. október 25., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 25., szombat 21:15
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. október 25., szombat 21:06
Kíváncsi vagyok, hogy a katalánok mit szólnak ehhez, a csapata eddig sem engedelmeskedett neki, most már már a Madrid seggét nyalja (a korrektség a szemükben egyenlő ezzel), lehet Carlo után ide akar leülni a padra, illene hozzá a helyzetRealista24 írta:LE korrekt volt, a sajtószobában szerzett egy jó pontot nálam, na meg a pályán is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 25., szombat 21:01
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem