HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. október 25., szombat 22:30
Meccs utan kijott belolem aztan kiirtam ezt Fb-re, bemásolom ide szoval:Ja meg meg annyit, h osztjatok Benzemat, de ma is megmutatta ez az ember, az a kopasz arab kolyok, h eszmeletlen jo jatekos. Nem hittem a szememnek, visszalep, leosztja, elveszi a vedotol, es azok a bokamozdulatok, perditesek... Hala Karim! Ez nem olyan gyozelem volt mint a Mou eraban, ez a csapat amikor elkezdett daralni ugy tartotta a labdat mint a valamikori brazil valogatott, es ketto huzasbol nekimennek a kapunak, nem tocsmokolnek remelem olvasod Gvardiola. A masik Cr7, ha ma is annyira akar golt rugni mint szokott siman lohetett volna tobbet is, de direkt figyeltem, hogy amit maskor le 1vs1-ezik, mert Alvest meg Piket lenduletbol le 1vs2-zi is, azt most tovabb tolta, lepasszolta, kereste a tobbieket. Kroos nevu nemet ficko is, nem tudjak olyan helyzetbe hozni, hogy ne hozza ki, forduljon le es tolja tovabb, a horvat spanjaval kicsit jo parost alkotnak. A lecke fel van adva tavaszra mindenkinek, Pep es Mou felkeszul, meg Simeonet is erzem valahogy, akarmilyen fura is, oket nehezebb elkapni mint a Barcat! koszonom az elmenyt sracok! Hala Madrid!