Bolond 1 napig dolgozott rajta valaki a photoshoppalnumberone1 írta:kicsit gyurt a fotozkodas elott, be is durrantak azok a musklik.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 15:16
Bolond 1 napig dolgozott rajta valaki a photoshoppalnumberone1 írta:kicsit gyurt a fotozkodas elott, be is durrantak azok a musklik.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 6., csütörtök 15:06
kicsit gyurt a fotozkodas elott, be is durrantak azok a musklik.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 15:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 15:03
Nem én hasonlítottam a brazilhoz.A játékát meg cart se.A médiáról szólt a dolog,hogy Neymar többet van az ujságokban.Erre mondtam hogy a brit meg az europai sajtóban mostanság biztos nem.Kb egál.Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilé :roll: :lol:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 15:01
Most olyan játékosokról beszélünk (legalábbis én), akiért ki kell adni egy rakat lóvét.Vagy ott van Messi, róla sem töltenek fel videókat a youtubera, ahogyan a pöcsén pörgeti a labdát, mégis népszerű.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. június 6., csütörtök 14:59
+1csibi írta:romo tett fel egy videót hazardról. pfu mit csinál az a srác. de kár, hogy a cselzit választotta. inkább ő jönne, mint bale.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 14:57
Realista24 írta:Lehet, hogy jobb, sőt, de egy ilyen mértékű kiadásnál szinte nagyobb hangsúlyt kap a gazdasági megtérülés, mint a sportszakmai.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 14:57
Szerintem ez hülyeség, nem feltétlen brazilra van kiéhezve, mondjuk arra nyilván kíváncsiak az emberek, h ki váltja majd CR-t, és Messit. Mivel ő ki tudott emelkedni Dél-Amerikában (lévén nem Hazard, Bale, és Götze volt a vetélytársa), most kíváncsiak rá a tömegek. Ha Bale nagy csapatba igazolna, teszem azt a Real Madriba, akkor nem nyomná az Adidas?ericco írta:Neymar értékét nem a celebkedés és a magamutogatás vitte fel. Max Brazíliában, ide azok a hírek, műsorok korlátozottan jutottak el hozzánk, Európába. Neymar szerencséja az, hogy a világ ki van éhezve egy újabb zseniális brazil focistára. Ronaldinho már rég volt a toppon, Kaká rövid ideig, Robinho pedig csak igéret maradt.
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. június 6., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 6., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 6., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 14:48
Meg kell nézni, hogy kinek milyen reklámszerződései vannak, ki mennyire celebkedik, stb. Ebben a brazil szerintem köröket ver Balere.Amúgy Bale-nak miért kisebb a médiaértéke, mint Neymarnak? Ő sem csúnyább srác (már amennyire meg tudom ítélni). Ez azon múlik, h kit kapott fel a média, vagy azon, hogy ki mennyit bohóckodik civilben, vagy min?
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 14:45
Amúgy Bale-nak miért kisebb a médiaértéke, mint Neymarnak? Ő sem csúnyább srác (már amennyire meg tudom ítélni). Ez azon múlik, h kit kapott fel a média, vagy azon, hogy ki mennyit bohóckodik civilben, vagy min?Realista24 írta:Lehet, hogy jobb, sőt, de egy ilyen mértékű kiadásnál szinte nagyobb hangsúlyt kap a gazdasági megtérülés, mint a sportszakmai.Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilé
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 14:40
Lehet, hogy jobb, sőt, de egy ilyen mértékű kiadásnál szinte nagyobb hangsúlyt kap a gazdasági megtérülés, mint a sportszakmai.Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilé
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 14:38
Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilémorientes írta:És hogy Bale lett a PL legjobbja,az nem jelenti azt,hogy a PD-be automatikusan be fog válni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 14:32
Nem éppen,mer a brit,meg az europai média hónapok óta arról cikkezik,hogy Bale jön a Real Madridhoz 60-70-90milliókért.Èdes megváltó krisztusom...ki se férne az a rengeteg 0.Ha Neymarol cikkeztek,akkor Baleről ugyan annyit legalább.Nem írtad el véletlenül a nevet és a bajnokságot? Amúgy igaz lenne Neymarra.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 6., csütörtök 14:16
+1RealMadridFanatic írta:......
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 6., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 6., csütörtök 14:05
És Ronaldo tudja ezt? :-)morientes írta:És akkor Ronaldo...
...vannak olyan dolgok amit nem lehet pénzel mérni,remélem Perez tudja ezt...
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem