Remy írta:Amúgy ti el tudtátok képzelni azt az első gólja után, hogy eltelik néhány év és már arról beszélünk, hogy mikor lesz a Real Madrid legjobb góllövője? Hihetetlen.
Én azon kezdtem el agyalni,hogy mi lenne ha innen vonulna vissza? Hol állna meg?Én is úgy gondolom,hogy a rekord után távozik,de ha a Mu nem jön fel addig a mi szintünkre hova menne? Ő addig akar majd itt maradni amíg itt van a legnagyobb esély trófeákra és aranylabdákra(márpedig jelenleg 2 csapat van ahol mindig minden évben mindentől függetlenül bl esélyesként vagy számontartva, a másik a Barca), szóval úgy gondolom,hogy a Mu-n múlik a dolog, ha feljönnek addig a bl esélyes szintre akkor visszamegy, ha nem akkor könnyen lehet ,hogy "itt ragad"...
Egyébként én valami olyasmire számítok tőle,hogy mindenki itt irogatja,hogy még van 1-2 éve ezen a szinten stb, aztán hoz egy egyedit,34-5-6 éves koráig elit lesz szerintem...szerintem messze van még a pályafutása vége,mármint annak a vége amikor mi már nem vesszük hasznát, a visszavonulása ismerve a karakterét valamikor 40 éves korában várható, ez az ember megőrül a labdáért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams