Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 25., szombat 19:55

Hegyi elmehet a p*csába,remélem olvasod ezt te surmó! Ennyire nem lehetsz idióta,vak és elfogult,te... :-@ :-@ :-@

Büszke vagyok a srácokra,teljesen megöltük a barca fociját,voltak periódusok amikor lefociztuk őket,ha okosabb kontrázunk akkor kitömjük őket,de még ez a luxus is belefért.

Nálam a meccs embere Isco és Modric. Ők ketten,zseniálisak voltak ma. Ramos,Pepe,James,Kroos,Carvajal is,mindenki megérdemli a dicséretet,hatalmasat játszottak!

Ma este minden madridista boldogan fog elaludni vagy beb*szni
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 19:55

ez már kellett. szarul kezdtünk, de talpra álltunk. fejlődik a csapat, előreléptünk sok dologban és ez a győzelem sokat fog még érni
Iker: ma az az ember állt a kapuban aki anno a világ legjobbja volt. respect
Carvajal: elképesztő teher volt rajta, elképesztő akarással tolta és jól is játszott. de a helyezkedéssel még mindig vannak gondjai
Pepe-Ramos: az elején mintha nem ismernék egymást úgy játszottak, nem volt összhang, aztán hirtelen összepacsizhattak, hogy jéé te vagy az? akkor hozzuk le..és lehozták
Marcelo: elöl az egyik legjobb volt, laza egy fiú, de ő nem tojik be senkitől. hátul vannak hibái de ez most nem foglalkoztat
Ottó:tanulj meg beszélni
Modric:fasza volt, hatalmas akarás van benne is, az aljamelót ma ő végezte el
Kroos: imádom a palit, egy kisebb istenség..gólpassz ma is, mikor nincs akkora nyomás alatt a kp-nk és kezébe veszi az irányítást ellenállhatatlan
Isco:voltak megingásai, gyengén kezdett, aztán beindult. elégedett vagyok vele, él a lehetőséggel és éretten játszik ezt akartam tőle
CR:szokásos fontos gól, de ma rossz döntések. senki nem veheti elő
Benzema: man of the match, minden benne volt a mai játékában amiért kedveljük. zsivány
James:szélsőnek nem jó, játékosnak jó, de a kettő üti egymást
Iván:ne sírj barátom, majd az eibar ellen megint jó lesz minden
Khedira:kulcsember volt ma is, respect
Nem illik.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. október 25., szombat 19:54

ateeemadrid írta:igazi köcsög telhetetlen madridista vagyok, tudom, de akkor is bosszant, hogy nem tömtük ki őket. kicsit értelmesebben kontrázunk akkor félgőzzel lőhettünk volna 5-öt. na mind1, így is minden happy, csak azért na. :D

sok jó teljesítmény volt, de nálam benzema és modric voltak a legjobbak.

ráadásul a kontrák nagy része, most CR-en ment el. Kár, de így is szép teljesítményt értünk el.
Benzema, Modric, Kroos és Carvajal voltak ma a legjobbak.
James nagyon küzdött, és ez volt az első El Clasicoja. Voltak hibái, de aki nem próbálkozik, az nem is hibázik. És még van egy Bale-ünk is... nem irigylem Carlot.
But he is a good boy...

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. október 25., szombat 19:53

én is full ideg voltam az utolsó fél órában, pedig vezettünk 3-1-re. Ennyi lehetőséget elszórakozni... :(

na mind1, mondhat akárki akármit, sima volt, ez a lényeg :)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2014. október 25., szombat 19:52

Vincze Ottó zseniális. Nem rúgtuk be a helyzeteket, nem védekeztünk jól. Ébredj ember! Nem játszottál ott, csak a B-ben :D
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 25., szombat 19:51

hegyi, vincze :lol: PJSalt

jó volt a csapat nagyon, mindenki odatette magát, a kapott gólnál a koncentrációhiányt leszámítva mindenki ott volt fejben, mindenki akart.
james helyett béla jó lett volna.

benzema az mvp.

luis enrique meg elkúrta, suarez, xavi, pique, mathieu... hulladék volt mind és mindegyik helyett volt jobb választás.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 25., szombat 19:50

igazi köcsög telhetetlen madridista vagyok, tudom, de akkor is bosszant, hogy nem tömtük ki őket. kicsit értelmesebben kontrázunk akkor félgőzzel lőhettünk volna 5-öt. na mind1, így is minden happy, csak azért na. :D

sok jó teljesítmény volt, de nálam benzema és modric voltak a legjobbak.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 25., szombat 19:50

Meccs előtt örültem volna bárminemű győzelemnek, most annyira ideges vagyok, hogy szét tudnám verni a billentyűzetet. :vivo: Gyűlölöm az ilyen meccseket! Mikor simán megvan a sansz a beárazásra, de nem, mert annyi agyuk nincs, hogy mikor végig kéne koncentrálni legalább 65 percet, akkor már szarnak rá. 5 kontra volt aminek simán góllal kellett volna végződnie, erre semmi agyatlan megoldások, gyenge passzok, tökölés. Iszom inkább valamit.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 25., szombat 19:50

Ezeknek is meglőttük a szokásos hármast. Bevallom, nem hittem volna.
A Pool és a Barca ellen is lőhettünk volna még egy raklap gólt, de nem bánom, simán nyertünk, a többi nem érdekel.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 25., szombat 19:50

Barátaink(Utalva itt a Barcára) segítségével nyert a Real Madrid, a Barcelona cseszte el - Iván

Ezek után van még kérdés valakiben? :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

shoota

HozzászólásSzerző: shoota » 2014. október 25., szombat 19:49

hegyi már mondja is, hogy "a barcelona sokat tett azért, hogy a real madrid nyerje meg a meccset" :lol: :lol: :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. október 25., szombat 19:48

a lehetőlegjobb.
a legkeményebb hét.
liverpool, barca pipa.
6-1.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 25., szombat 19:48

jó volt, örülünk vincent.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 21:26

ziro4vr írta:
pavel írta:
Ezúttal is - mint az elmúlt kb. 5 alkalommal mikor játszott - nagyszerű meccset hozott le, s direkt figyeltük. Akár hányszor szerelt, tisztázott vagy bármit csinált a riporter (baumstark) még csak a nevét sem említette. Sőt, volt még amikor úgy adta elő mintha a csatár szúrta el! Undorító az egész, ez a tudatos kampány ellene most már rohadt idegesítő. Eddig csak a sport tv-re volt igaz, de most már a dili is ezt tolja... :-(
egyértelműen megfigyelhető volt, igen. mondjuk CR-en kívül szinte mindenkihez így állt, de Pepéhez még inkább.
Én ezen tovább mennék: CR-t sem ismerte el, rengeteg negatív körül írás volt. Nagyon idegesítő volt, Iscot is lehúzta... Nagyon ellenszenves volt a digi kommentátor is tegnap. Furcsa.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 21:08

pavel írta:
ziro4vr írta:Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
Ezúttal is - mint az elmúlt kb. 5 alkalommal mikor játszott - nagyszerű meccset hozott le, s direkt figyeltük. Akár hányszor szerelt, tisztázott vagy bármit csinált a riporter (baumstark) még csak a nevét sem említette. Sőt, volt még amikor úgy adta elő mintha a csatár szúrta el! Undorító az egész, ez a tudatos kampány ellene most már rohadt idegesítő. Eddig csak a sport tv-re volt igaz, de most már a dili is ezt tolja... :-(

Ez megy amióta ide igazolt,alapjáraton ellene vannak,mivel nem szimpatikus a többségnek(ezeket direkt megkérdezem sok embertől), így a megítélését tudják befolyásolni.....ugye a média belénktáplál gondolatokat,véleményeket......csak amikor pl ennek hangot adok,sokan megsértődnek,hogy ugyan már te kö***g mit képzelsz,engem biztos nem a média etet........

...sokakat pedig igen,akarva-akaratlanul.ha tetszik ez ha nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:58

pavel írta:
ziro4vr írta:Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
egyértelműen megfigyelhető volt, igen. mondjuk CR-en kívül szinte mindenkihez így állt, de Pepéhez még inkább.
Nem illik.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. október 23., csütörtök 20:51

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 23., csütörtök 18:05

ugyan ez a kezdő jó is lenne, csak Carvajalt kezdetném...Neymar azért nem piskóta

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 16:53

Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
Nem illik.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. október 23., csütörtök 16:44

Nekem nagyon tetszett a tegnapi meccs, az elején a pool volt meddő mezőnyfölényben, mert komoly helyzeteket nem is igazán tudtak kidolgozni. Aztán várható volt, hogy azt a tempót nem lehet tartani és kb a 20. perctől, a mi akaratunk érvényesült, el lett kenve a szájuk szépen. :) Pont beírtam a 20. körül, a megy a meccsbe, hogy én nem vártam alázást, szép is lenne az anfielden, erre elkezdtük alázni őket. :mrgreen: Lehet a barca meccsen is be kéne írnom?, hátha szerencsét hoz :Đ
A második félidőben egyértelműen visszavettünk, tartalékolva a hétvégére.
Egyébként a vezetés után Bale hatalmas fegyver lehetett volna, mert azokkal a labdákkal, amit James rendre nem tudott befutni, azokkal ő kapuig ment volna, erre mindenképp jó a walesi.
Amúgy elégedett voltam mindenkivel, egyetlen kivétel volt talán, hatalmas bánatomra Marcelo.
A sérülése óta nem tudja hozni azt a szintet sem, amit előtte tudott, így sajnos fejlődésről sem beszélhetünk.
Nem gondoltam, hogy valaha ilyet írok, de várom vissza Coentraót
Jobbosra meg egyértelműen Carvajal + a tegnapi kezdő és akkor brutál jók leszünk. :)

Közben nézem, hogy:
Marcelo és Karim Benzema a Bajnokok Ligája fordulójának álomcsapatában.
Rossz meccset néztem? Én párszor fogtam a fejem Marci miatt.

Vissza: