sok jó teljesítmény volt, de nálam benzema és modric voltak a legjobbak.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 25., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 25., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. október 25., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. október 25., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: shoota » 2014. október 25., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. október 25., szombat 19:48
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 25., szombat 19:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 21:26
Én ezen tovább mennék: CR-t sem ismerte el, rengeteg negatív körül írás volt. Nagyon idegesítő volt, Iscot is lehúzta... Nagyon ellenszenves volt a digi kommentátor is tegnap. Furcsa.ziro4vr írta:egyértelműen megfigyelhető volt, igen. mondjuk CR-en kívül szinte mindenkihez így állt, de Pepéhez még inkább.pavel írta:
Ezúttal is - mint az elmúlt kb. 5 alkalommal mikor játszott - nagyszerű meccset hozott le, s direkt figyeltük. Akár hányszor szerelt, tisztázott vagy bármit csinált a riporter (baumstark) még csak a nevét sem említette. Sőt, volt még amikor úgy adta elő mintha a csatár szúrta el! Undorító az egész, ez a tudatos kampány ellene most már rohadt idegesítő. Eddig csak a sport tv-re volt igaz, de most már a dili is ezt tolja...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 21:08
pavel írta:Ezúttal is - mint az elmúlt kb. 5 alkalommal mikor játszott - nagyszerű meccset hozott le, s direkt figyeltük. Akár hányszor szerelt, tisztázott vagy bármit csinált a riporter (baumstark) még csak a nevét sem említette. Sőt, volt még amikor úgy adta elő mintha a csatár szúrta el! Undorító az egész, ez a tudatos kampány ellene most már rohadt idegesítő. Eddig csak a sport tv-re volt igaz, de most már a dili is ezt tolja...ziro4vr írta:Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:58
egyértelműen megfigyelhető volt, igen. mondjuk CR-en kívül szinte mindenkihez így állt, de Pepéhez még inkább.pavel írta:Ezúttal is - mint az elmúlt kb. 5 alkalommal mikor játszott - nagyszerű meccset hozott le, s direkt figyeltük. Akár hányszor szerelt, tisztázott vagy bármit csinált a riporter (baumstark) még csak a nevét sem említette. Sőt, volt még amikor úgy adta elő mintha a csatár szúrta el! Undorító az egész, ez a tudatos kampány ellene most már rohadt idegesítő. Eddig csak a sport tv-re volt igaz, de most már a dili is ezt tolja...ziro4vr írta:Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. október 23., csütörtök 20:51
Ezúttal is - mint az elmúlt kb. 5 alkalommal mikor játszott - nagyszerű meccset hozott le, s direkt figyeltük. Akár hányszor szerelt, tisztázott vagy bármit csinált a riporter (baumstark) még csak a nevét sem említette. Sőt, volt még amikor úgy adta elő mintha a csatár szúrta el! Undorító az egész, ez a tudatos kampány ellene most már rohadt idegesítő. Eddig csak a sport tv-re volt igaz, de most már a dili is ezt tolja...ziro4vr írta:Pepe kapta most a voksomat, tanár volt. Nem lennék olyan szomorú, ha ez a védőpáros kezdene a hétvégén is. Most jól együtt dolgoznak, egyénileg meg faszák voltak mindig is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 23., csütörtök 18:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 16:53
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. október 23., csütörtök 16:44
Rossz meccset néztem? Én párszor fogtam a fejem Marci miatt.Marcelo és Karim Benzema a Bajnokok Ligája fordulójának álomcsapatában.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 13:24
Nem feltétlen a negatív véleményűeket basztatom,hanem az általam ******* tartott embereket,akik egy vereség után temetik a csapatot,elakarják adni a fél keretet,lecserélni az edzőt, vagy túlzott kritikával illetnek egy 2 meccse játszó embert,és padra akarják tenni ha elbasz valamit.R.M.C.F is állandóan a károgókat baszogatja, erre pont egy idgenbeli 3:0 után kezd el ő is finnyáskodni. Franc se érti ezt![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 23., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 23., csütörtök 12:49
A Pool az első 25 percben mindent egy lapra téve végig sprintelve közlekedett a pályán, hátha találnak egy gólt, aztán pedig orrvérzésig védekezhetnek. Miután elfogyott a szusz, kaptak is egy hármast, ahogy azt kell. Jól játszottunk, pontosan úgy, ahogy azt egy jobb, érettebb csapatnak kell, mivel 3 nap múlva clasicozik a Barca ellen, ahol a keret nem utazott, ráadásul egy nappal többet pihenhetett a meccsre.Anthony írta:Hát igen, én sem voltam elájulva, de mindenki csápolt, hogy megvertük a Poolt
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 23., csütörtök 12:41
Egyáltalán nem ez a lényeg.Sajnos megint előjött az a szakmai jellegű probléma,hogy a stilusunkat nem tudtuk rájuk erőltetni az első 30 30 percben
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 23., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 23., csütörtök 12:29
Én kérek elnézést a csápolók nevében, hogy rohadtul elégedett voltam azzal hogy egy félidő alatt gurítottunk egy hármast és nem kezdtem el kritizálni a csapatot hogy miért nem kezdtünk el sarkazni az ellenfél 16-osán belül vagy hogy miért nem játszottunk ellenük úgy, mint egy harmad osztályú csapat ellen.Anthony írta:Hát igen, én sem voltam elájulva, de mindenki csápolt, hogy megvertük a Poolt![]()
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem