-benzema faja csak keveset keresik, többször kéne akcióba lendülnie mert érzi a bugit
nagyon keveset találkozik a labdával, pedig érzi ma a játékot. CR-re és Benzemára kéne játszanunk. Jamest egy ideig jónak éreztem, de utána visszaesett és én sem vagyok róla meggyőződve, hogy tud ennél többet egy komolyabb csapat ellen. Meglátjuk. Isco szerintem eddig botrány, kb. minden labdát elad és a labdakezeléssel is problémái vannak. kár, pedig most konkrétan bejátszhatná magát egy életre a kezdőbe.

A második félidőben sokkal hasznosabb játékot várok tőle. Ez így már túl sok, hogy a kp-n sem ő, sem pedig James nem jeleskedik. Kroos langyos víz, részemről a kukába teheti az eddigi teljesítményét, ha ezen a meccsen nem tud kiemelkedni. Marcelo támadásban jó...vagyis vannak meglátásai, amik vagy bejönnek, vagy nem. Védekezésben viszont gyenge. Pepe az első félidő végére felvette a ritmust, amúgy meg botrány volt, remélem most már egyre többet fogjuk Varanet a kezdőben látni. Ramost viszi a szíve, de egyébként a gólban ő is ludas volt. Carvajalnak van a legnehezebb dolga, de úgy érzem, hogy korrektül helyt áll. Casillas a gólról nem tehet, de az is biztos, hogy már nagyon régóta nem láttam tőle bravúrt. Ami úgy picit is jobban kapura megy, kb. garantáltan gól. Unom már az egész fejét nézni.
A barcanak rengeteg területet adunk. Neymar rendre él ezekkel a lehetőségekkel, szerencsénk volt, hogy még nem lőttek több gólt (habár itt gyorsan meg is jegyzem, hogy mi is lőhettünk volna már többet.). Messi gyengének tűnik, de én szinte biztos vagyok abban, hogy gólt lő ma. Suarez eddig nem tényező, de tőle is tartok.
But he is a good boy...