Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilémorientes írta:És hogy Bale lett a PL legjobbja,az nem jelenti azt,hogy a PD-be automatikusan be fog válni.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 14:38
Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilémorientes írta:És hogy Bale lett a PL legjobbja,az nem jelenti azt,hogy a PD-be automatikusan be fog válni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 14:32
Nem éppen,mer a brit,meg az europai média hónapok óta arról cikkezik,hogy Bale jön a Real Madridhoz 60-70-90milliókért.Èdes megváltó krisztusom...ki se férne az a rengeteg 0.Ha Neymarol cikkeztek,akkor Baleről ugyan annyit legalább.Nem írtad el véletlenül a nevet és a bajnokságot? Amúgy igaz lenne Neymarra.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 6., csütörtök 14:16
+1RealMadridFanatic írta:......
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 6., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 6., csütörtök 14:05
És Ronaldo tudja ezt? :-)morientes írta:És akkor Ronaldo...
...vannak olyan dolgok amit nem lehet pénzel mérni,remélem Perez tudja ezt...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 13:45
Hmm, akkor nem jött be a blöff és a maszatolás, vagy csak mérsékelten...PSG accepted Real Madrid €4m compensation to release Ancelotti, and The announcement will be tomorrow. [L'equipe]
Egyébként de, olyan rossz...Mármint egy 25 millió körüli csatár sem rossz persze, de nem a top kategória, hogy többet adjnaka érte 30-nál.Még jó... Ha most azt nyilatkozná, hogy nem állnak az útjába, akkor mindenki jönne ilyen nevetséges árakkal. Már alapból a 25 millió is az... Higuaín nem olyan rossz támadó, hogy 30 alatt kelljen eladni... Perez sem hülye.
A City nem akkora hülyeség szerintem. Mourinho biztos nem akarja a Chelsea-be, de Pelléből még kinézem. És a csatárhelyzetet tekintve olyan sok lehetősége a Citynek sincs.De legalább mára már bedobták a Chelsea és a City nevét is, még ha nyilvánvaló, hogy nincs nagyon realitása a dolognak.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 6., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 6., csütörtök 13:31
Nem írtad el véletlenül a nevet és a bajnokságot? Amúgy igaz lenne Neymarra.morientes írta:Én ezt ebben az ügyben pont fordítva látom.Itt sztm pont a média fújta túl Bale qualitásait,mert ugye rúgott 20 gólt a PL-be,ahol a taktika majdnem hogy ismeretlen fogalom
Persze, az másodlagos, hogy a PL legjobbja lett.morientes írta:Csakhogy most Bale van felkapva,mert majd ugyanannyi gelt rak a fejére mint Ronaldo...
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 6., csütörtök 13:16
ugy van, ez kell, remelem igazKyller írta:PSG accepted Real Madrid €4m compensation to release Ancelotti, and The announcement will be tomorrow. [L'equipe]
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 13:13
Én ezt ebben az ügyben pont fordítva látom.Itt sztm pont a média fújta túl Bale qualitásait,mert ugye rúgott 20 gólt a PL-be,ahol a taktika majdnem hogy ismeretlen fogalom,Ronaldo meg vagy 40-et,szvsz..nem érdemes a két embert összehasonlítani...én még mindig úgy érzem hogy felállt védelem ellen kevés lenne.Azt nem igazán értem hogy mitől ennyire negatív bale megítélése általánosságban véve....illetve tudom,mert sajnos a fociban a megítélés nem feltétel a tudás hanem a média által bemutatott "kép" a döntő.......
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 6., csütörtök 13:09
vigyek csak HigutCS0ki írta:Jaja, ebben van valami. Mondjuk a Citynél még képbe kerülhet Cavani, a hírek szerint erősen nyomulnak rá, de hátha Pelle odaviszi Higut. De szép is lenne!A City-s hír akár még igaz is lehet. Ők meg fogják adni a 30+ millát Higuért. Pelle lesz ugyebár a City edző, és Pellénél Higuáin alapember lett a szezon közepén. Ha valakinek csak pozitív emlékei vannak Higuról, akkor az ő. Reméljük jó zsíros áron sikerül elpasszolni Higut.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. június 6., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. június 6., csütörtök 12:39
Feltéve ha igaz a hír.Donát írta:Nah, már jó lesz, legalább megnyugszunk kicsit.Carlo Ancelotti kész elhagyni a Paris Saint-Germain csapatát, miután találkozott a párizsi klub vezetésével, hogy megtárgyalják a szerződése felbontását, amely azt eredményezheti, hogy az olasz mester a jövő héten már a Real Madridhoz érkezhet.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 12:36
Nah, már jó lesz, legalább megnyugszunk kicsit.Carlo Ancelotti kész elhagyni a Paris Saint-Germain csapatát, miután találkozott a párizsi klub vezetésével, hogy megtárgyalják a szerződése felbontását, amely azt eredményezheti, hogy az olasz mester a jövő héten már a Real Madridhoz érkezhet.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 6., csütörtök 12:29
De idén nem is játszott 60 meccset :-)Donát írta:Az megvan, hogy idén a bajnokságban, CR és Modric is több sárgát kapott, mint Pepe?![]()
(és 0 piros, BL-ben 1 sárga, 1 piros, kupa 0,0)
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 6., csütörtök 12:27
A válogatottban láthattuk párszor, és a Barca ellen is tolta úgy két meccsen, imádtam ahogy pattogtak róla az emberek és szerezte a labdákat, de egy szigorú bíróval tuti kiállíttatná magát.Géci írta: Én annyit néznék meg vele kapcsolatban, hogy mit produkálna közvetlen a védők előtt, de csak úgy, hogy a félpályán túl nem mehet max kicsivel, de nem Khedira módján... Ütköző labdaszerzőnek szerintem nem lenne rossz, ha a régi önmagát adná
+1h3x0r írta:
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 6., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 12:16
De legalább mára már bedobták a Chelsea és a City nevét is, még ha nyilvánvaló, hogy nincs nagyon realitása a dolognak.Még jó... Ha most azt nyilatkozná, hogy nem állnak az útjába, akkor mindenki jönne ilyen nevetséges árakkal. Már alapból a 25 millió is az... Higuaín nem olyan rossz támadó, hogy 30 alatt kelljen eladni... Perez sem hülye.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem