Géci írta:
Én annyit néznék meg vele kapcsolatban, hogy mit produkálna közvetlen a védők előtt, de csak úgy, hogy a félpályán túl nem mehet max kicsivel, de nem Khedira módján

... Ütköző labdaszerzőnek szerintem nem lenne rossz, ha a régi önmagát adná

A válogatottban láthattuk párszor, és a Barca ellen is tolta úgy két meccsen, imádtam ahogy pattogtak róla az emberek és szerezte a labdákat, de egy szigorú bíróval tuti kiállíttatná magát.

Alves ellen is így történt... abba már ne menjünk bele, hogy volt-e kontakt vagy sem, engem nem lehet meggyőzni arról, hogy elérte a sípcsontját, mások viszont esküsznek rá. Mindegy is.
Egy próbát esetleg megér, de kicsit fura lenne egy világelit középső védőt feltolni egy sorral, hogy konstansan középpályást játsszon. De ha onnan is elkezdene ívelgetni (borzasztóan zavar) agyfalloszt kapnék. Maximum ilyen labdaszerző-azonnal továbbpasszoló szerepet tudnék elképzelni neki. Természetesen úgy, hogy két társ van mellette Modric és mondjuk Alonso személyében. (csak, hogy a jelenlegi kerettagoknál maradjak. Amennyiben beleszámolom az esetleges érkezőket is, akkor már semmiképpen sem Pepét szeretném VKP-ban.)
h3x0r írta:
+1