OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 14:42

CS0ki írta:Tudja valaki hol találhatók statisztikát arról, hogy egyes játékosok góljai hogy születtek? Hú de szarul fogalmaztam meg... :D Szóval hány 11-es volt, hány fejes, szabadrúgás...transfermarkt-on volt ilyen, de mióta megújították az oldalt, nem találom.
szerintem valamelyik moditól elkéred Réj elérhetőségeit és kész vagy :lol:
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 25., szombat 14:39

Tudja valaki hol találhatók statisztikát arról, hogy egyes játékosok góljai hogy születtek? Hú de szarul fogalmaztam meg... :D Szóval hány 11-es volt, hány fejes, szabadrúgás...transfermarkt-on volt ilyen, de mióta megújították az oldalt, nem találom.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. október 24., péntek 15:49

miro írta:Állandóan összeomlik a Mozzillám,valaki valamit rá? :hmmm:
A legújabb frissítés után nekem is ez volt a gondom, rengeteg oldalnál meg csak töltött perceken keresztül, pl eredmenyek.com, vagy jött az összeomlás.
Váltottam a chrome-ra, eddig ezzel nincs gondom, talán gyorsabb is mint a mozzilla, ezt ajánlom neked is. :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 24., péntek 15:33

BBeno írta:van a kosztolányin egy ír?? pub. valami corner a neve. talán sport corner. ott tuti adják és nem megy alatta semmi zene csak a foci.

Az Cseh lesz szerintem. Buszról már láttam párszor :)

Köszönöm!
Foglalok asztalt akkor, ha még lehet... Valaki esetleg jön még?
(nyomjuk már le a Barca drukkereket :Đ )
ZIDANE

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 24., péntek 15:29

van a kosztolányin egy ír?? pub. valami corner a neve. talán sport corner. ott tuti adják és nem megy alatta semmi zene csak a foci.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 24., péntek 15:24

Holnap esetleg lesz valami közös meccsnézés Budapesten?
Ha nem, akkor tudtok ajánlani valami sportkocsmát, ahol nem az van, hogy szól a zene, beszél mindenki és a háttérben 15 méterre fel van függesztve egy 120 centis plazmaTV?

Előre köszi :salute:
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 24., péntek 12:30

Az a megoldás sem működött. :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 24., péntek 10:55

Takesz írta:
Fenomen írta:
Befizetted az internetadót? :mrgreen:

Nekem is sokat szarakodik mostanában a Youtube, a néha nekem sem indulnak a videók.
Nekem is ez van, Chrome-ot használok és egyfolytában jön a hibaüzenet: a plug-in leállt. De nem csak youtube-nál, hanem már akkor is, ha facebookon megnyitok egy videót...
Érdekes, mert Mozillában minden oké.. :hmmm:
Olyan ritkán velem is előfordult, de nekem most nem dob plug in hibát, hanem szépen tölt és nem indul el a videó. Ráadásul már a vine.com-os dolgok sem indulnak el. Frissítettem az adobe flash playert is, de semmi. Most majd zalkrisz ötletét próbálom ki.

miro írta:Állandóan összeomlik a Mozzillám,valaki valamit rá? :hmmm:
Telepítsd újra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 24., péntek 10:50

Állandóan összeomlik a Mozzillám,valaki valamit rá? :hmmm:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. október 23., csütörtök 14:26

Töltsétek le a CCleaner nevű programot és tisztítsátok le a böngészőt, cookie-kat, mindent. Töröljétek le a Chrome-ot és telepítsétek újra. Aztán menni fog.

Takesz
Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco

HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. október 23., csütörtök 14:21

Fenomen írta:
Valaki nem tud arra megoldást, hogy a youtube videók miért nem indulnak el, ha linkről nyitom meg? sokszor valahol látok egy videó görgővel megnyittatom új lapon betölt, de nem indul el... Rohadt idegesítő. Chrome-ot használok

Nekem is sokat szarakodik mostanában a Youtube, a néha nekem sem indulnak a videók.
Nekem is ez van, Chrome-ot használok és egyfolytában jön a hibaüzenet: a plug-in leállt. De nem csak youtube-nál, hanem már akkor is, ha facebookon megnyitok egy videót...
Érdekes, mert Mozillában minden oké.. :hmmm:
13

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. október 23., csütörtök 14:08

Valaki nem tud arra megoldást, hogy a youtube videók miért nem indulnak el, ha linkről nyitom meg? sokszor valahol látok egy videó görgővel megnyittatom új lapon betölt, de nem indul el... Rohadt idegesítő. Chrome-ot használok

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. október 23., csütörtök 13:58

VanillaSky írta:
Tisztában vagyok a kormány szócsöveivel és a használatukról, nem ezen van a hangsúly itt. A gazdasági portálok és a hírportálok mindegyiki írta a 150 Ft/gigát, valahol konkrétan a törvényszöveg volt konkrétan idézve (444.hu címlap). Erre jön Vanilla, és elküld mkit a kva anyjába, hogy milyen hülye mindenki, olvassátok el a tervezetet, nem az van benne. Ezzel van bajom, hogy nyilván mi vagyunk a hülyék, akiknek a napjukba munkahelyről suttyomban belefér pár hírportál, portfolio.hu és MTI ha ott mindenki egy dolgot állít, akkor miért ne higgyem el? Ráadásul utána még meg is követte magát, hogy mégsem volt igaza.
Na álljon meg a nászmenet!
Na már most szerintem minimum h nem neked kéne megsértődnöd, miután kb lehülyézted az összes embert, hogy nem tájékozódnak, mégis te voltál az egyetlen aki egy nem idetartozó paragrafusra hivatkozva azt állítottad, hogy ez maximum 700 ft lehet. És igen, lehozza 25 portál a hírt, meghallgatjuk a sajtótájékoztatót és mivel ez egy tervezet (tehát ilyen nincs is) akkor mégis miből kéne tájékozódni?

Az, hogy mi lesz a vége az más kérdés, én is megmondtam a hozzá nem értő környezetnek, hogy ez nevetséges, ilyet nem lehet bevezetni, az IPTVt, oktatást, játékot, szórakozást, filmnézést, kapcsolattartást, információáramlást az internet nyújtja, már nem lehet meglenni nélküle. Lehet, hogy bekapok egy vírust, ami adatforgalmat generál, alapból futnak a folyamatos windows, program frissítések, sok helyen lopják a wifit, tehát rajtunk kívül álló okok is megannyi gigát elvisznek... és akkor még a torrentezésről szót sem ejtettem...

Sokan azt hiszik h tényleg a szolgáltató fizeti majd ezt a 150/gigát ki.. persze, mi vagyunk 5-en egy családban, mondjuk úgy torrentezés nélkül is simán megvan a 100 giga... majd még ők fizetnek az államnak, hogy én internetezhessek, nem? :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 12:11

K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 22., szerda 19:53

Tisztában vagyok a kormány szócsöveivel és a használatukról, nem ezen van a hangsúly itt. A gazdasági portálok és a hírportálok mindegyiki írta a 150 Ft/gigát, valahol konkrétan a törvényszöveg volt konkrétan idézve (444.hu címlap). Erre jön Vanilla, és elküld mkit a kva anyjába, hogy milyen hülye mindenki, olvassátok el a tervezetet, nem az van benne. Ezzel van bajom, hogy nyilván mi vagyunk a hülyék, akiknek a napjukba munkahelyről suttyomban belefér pár hírportál, portfolio.hu és MTI ha ott mindenki egy dolgot állít, akkor miért ne higgyem el? Ráadásul utána még meg is követte magát, hogy mégsem volt igaza.
Na álljon meg a nászmenet!Egyrészről én sem, mint egy kormány szócső írtam amit írtam, de annyit azért elvárhatónak tartottam, hogy itt azért vagyunk/tok annyira tisztában a jogalkotás folyamatával, hogy egy Magyar Közlöny vagy Parlament.hu/Irományok/Folyamatban lévő törvényjavaslatok ne legyen ismeretlen számotokra. Ehhez nem kell jogásznak lenni, csak kicsit érdeklődni a közélet iránt, főleg hangsúlyosabb kérdésekben.

A szóban forgó internetadó jelenleg még a 150ft/giga állapotában leledzik, tegnap ezt cáfoltam - figyelmetlenség miatt - aztán elismertem ezt. Viszont ennek ellenére is nyilvánvaló volt, hogy ebben a formájában az életben nem fog hatályba lépni - ezek a javaslatok ugyanis még nem hatályosak értelem szerint - ezt ma már kormánypárti politikus is megerősítette, vagy legalábbis célzott rá. Visszatérve az előző bekezdésre nem poltikai elkötelezettségemet hoztam nyilvánosságra, ugyanis a mindenkori kormányok - színtől függetlenül - itt teszik közzé az okosságaikat, szóval innét lehetett hiteles információkhoz jutni. Másrészről akármennyi is lesz az az adó (150ft/giga, havi 700-1000ft) bődületesen nagy hiba! Ostobaságra, rosszhiszeműségre vall! A szólásszabadságot sérti egyrészről, másrészről amiben országunk le van maradva Európa szerencsésebb felétől azt veszélyezteti leginkább. (oktatás valamint a nagy hármas mezőgazdaság-ipari termelés-szolgáltatások közül utóbbit helyezi hátrányba, viszont ezt lenne a legfontosabb nyomni, mert messze a legnagyobb tőkeberuházások itt történnek)

Végül, de nem utolsó sorban amit írtam azt tartom. Ha magadra vetted sajnálom. Azért azt nem kell elhinni, hogy bármelyik párt vezető politikusa buta ember lenne, mert nem azok. Viszont társadalmunk lenyomatai a politikai életet is jellemzik, szóval az, hogy ők vannak ott és erre a teljesítményre képesek az jelzi a kollektíva hibáit, hátrányait is. Nem vagyok szociológus, de arra fogadni mernék, hogy ha a Kádár korszak szülöttei elmennek más lesz már maga az ország is. Közel sem biztos, hogy jobb, de más! Egyszerűen a jelenlegi középkorúakban még benne van az állami szerepvállalás megkövetelése minden téren. (valahol kifejezetten hasznos, de 1001 helyen közel sem). Megszokták a 42 féle jogcímen lévő utazási kedvezményeket, a 3 éves GYESt, a korengedményes nyugdíjakat...kérem szépen 1991-92-ben 700 ezer (!!!) embert rokkantnyugdíjasnak minősítettek. (talán egy Lengyelország méretű országban ez elfogadható lenne) Én már valószínűleg öreg tata leszek - ha megélem - de kíváncsi vagyok, hogy egy 2040-re milyen helyzetben lesz ez az ország. A norvégokra hivatkozni most nem dívik, de ott is rühellik egymást a különböző politikai oldalak ugyanannyira, mint itt. Mégis egy valamit 40 éven keresztül továbbvittek az pedig az egységes oktatási politika, meg is lehet nézni őket hova jutottak. Személy szerint én is ebben látnám talán a kiugrási pontot, de nem úgy, hogy oktatási miniszter van, máskor nemzeti kulturális, máskor emberi erőforrás...tandíj-nem tandíj-önköltséges hozzájárulás-egyetemmé avatunk majd mégsem...

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. október 22., szerda 15:51

Ne terjesszétek már ezeket a cikkeket. Tegnap valaki egybeolvasta a telefonos résszel, azóta terjed különböző változatokban, politikai inditatásoktól függően. Az újságírók nem zsenik, és még csak nem is jogászok.
Ma reggel nyilatkozták le, hogy még azt sem tudják miről beszélnek gyakorlatilag. Azt mondták, hogy "Talán 1000 forint lesz a maximum..." Eddig ennyit tudni.

De, ha még bármi alapja is lenne ennek, egy egyszerű példa. Az én előfizetésem 5000 forint körül van, mivel üzleti előfizetés, így akár 10.000 forintra is megnőne, ez alapján... Végül is nem vészes...
Teljesen mindegy, hogy mekkora adót terveznek az internetre, mert egyik sem elfogadható, ez nem egy olyan szolgáltatás, amit adóztatni kell külön, és ilyen mértékben, a 21. században a fejlődés egyik alapvető része, szellemileg, és gazdaságilag is.

Én örülnék neki, ha életbe lépne a 150 Ft/Gb, mert akkor az előrelépés lenne a javából.
Most nézegettem egy két oldalt, és erről a 700 forintról is már mindenki úgy beszél, mint ha jót tennének vele nekünk, vagy megváltás lenne, képesek lenyelni, az emberek.
Írták előttem, hogy alig van változás párttól független. Ez azért van, mert mindent megengedtünk az évtizedek alatt, így nincs mitől tartaniuk. Pont holnap lesz 58 éve, hogy utoljára kiállt magáért a magyar, akkor az utcán. (Ami sikeres volt, habár a hidegháborús helyzetben, a Szuezi válság miatt az amerikaiak szabad kezet adtak az oroszoknak.) Ma vajon mit csinál egy fiatal hasonló helyzetben? Meglátja a hírt, felháborodik, és gyártja a mémeket, esetleg ír egy csúnya hozzászólást valami fórumon, vagy adott esetben V.M. fészbúk oldalára, (amit biztos elolvas..). Ezért teljesen felesleges úgymond politizálni ma, mert lehet itt Horváth Pityu, Bill Gates, vagy Lajka Kutya, ugyanúgy odasz.. a szoba közepére, ha megengedik neki, sokkal inkább önkritikát kellene tartani mindenkinek, felszámolni a csinovnyik léttel.

Amúgy annyira örömmel lopkodtuk össze a törvényeinket, és az alkotmányt az USA-tól is javarészt. Vajon ezt a fejezetet is át merték venni valamilyen formában? :lol: Mert az biztos, hogy a rendszerváltás előtt nem volt benne.
"Amennyiben a nép felett egy zsarnok uralkodik, akkor a népnek nem csak kötelessége, de Isten adta joga a zsarnokot elűzni bármilyen eszközzel a boldogulása érdekében, és új vezetőt a helyére állítani. "

Ui.: Ebben a hozzászólásban nulla aktuálpolitika volt, kizárólag történelmi visszatekintés, és távközlési adóról való értekezés. :salute:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. október 22., szerda 14:50

Még így is sok a 700 forint de valamivel elviselhetőbb mint az eddigi tervezet , pláne úgy hogy sokaknak az internet mellett IPTVje és VOIPje is van , például nekem is . :|
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 14:49

én ezt értem és igazad is van, de saját zsebtömés és zsebtömés között is van különbség ha érted mire gondolok. tényleg nem kéne belemenni, de még egy ilyen tudathasadásos embert, mint..na de elég :x
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 22., szerda 14:45

nem akarok politizálni, mert egy az, hogy itt nem megengedett, a másik meg, hogy nem igazán érdekel
de tökmindegy kire szavazol, a végeredmény ugyanaz, csak az egyik nem ugyanazt a hibát követi el, mint a másik

talán nem véletlen, hogy évtizedek alatt alig van érdemi változás
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 14:39

Érdekes dolog ez, háborog az egész internet/ország (jogosan), de azért megnézném ezek hány százaléka szavazott másra vagy ment el egyáltalán szavazni. Az ország szépen kanalazhatja be a saját kaksiját, ezek ott fent meg vannak annyira pofátlan nemmondommik, hogy amit akarnak azt megcsinálják.
Nem illik.

Vissza: