Ennél az esetnél inkább összefutottak szerintem. Bravo a labda irányába mozdult, Benzemát meg vitte tovább a lendület. Ha Benzema átemelte volna és a labda irányában futott volna tovább , nem a másik irányba és úgy kaszálja el , akkor 11-es lett volna.CS0ki írta:A kezezés is érdekes ugye, szerintem se teljesen egyértelmű, hogy mikor mit fújnak be, a Pique féléket persze beszokták, mert nem a test mellett van a kéz, és elakad benne a labda. Szokott lenni a szöveg a természetes kéztartásról, viszont nyilván mindenki úgy csúszik, hogy lent van a keze, szóval kvázi természetes volt a tegnapi is, ettől függetlenül az ilyeneket mindig befújják. Nem egyértelmű, az biztos.
De nekem egy másik eset furcsa, ez már korábban is feltűnt. Amikor benzema elpöccintette a labdát a kapus és a kapu mellett, utána szépen elkaszálta Bravo. Ezek miért nem 11esek? Mezőnyben ha valaki mondjuk elpasszolja a labdát, és az ellenfél utána rácsúszik, elkaszálja, simán szabadrúgás. Benzema esete kb ugyanez. De az ilyeneket sosem fújják be. Valaki tudja a szabályt ehhez?
Aztán lehet teljesen hülyeséget írok