ha egy x-et valahogy le tudunk hozni, 4 pont előnyünk marad, a legnehezebb liga meccsünk letudva...összeteszem a két kezem.
(persze az x is olyan, hogy 2-0-ás vezetésről már nyilván nem esne olyan jól.)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 25., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 25., szombat 13:48
Le kellett volna rendezni őket a szünetben,oszt utánna csend van...és közben végig pofáztak a csajok mögöttünk.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 25., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. október 25., szombat 13:07
Talán 10 egymás utáni meccsen ez kijönne, azonban 1 meccsre simán felszívjátok magatokat és bárki képes élete formáját hozni. Meg ilyenkor vagyunk képesek arra, hogy kihagyjunk mindent. Persze én hazai győzelemre számítok ettől függetlenül.Enrique írta:Ez a Barcelona egy abszolút verhető csapat nektek, a taktikára rég megvan az ellenszeretek, az építőkockák pedig gyengébbek, mint az utóbbi pár évben bármikor.
Alves, Piqué, Iniesta sosem látott rossz formában, a védelem egyénileg gyenge, és valahogy nincs meg az átütőerő, hiába a clean sheet-es győzelmek, megzavarhatónak tűnik a csapat.
A pozitívum a magabiztos kapusteljesítmény, Rakitic teljesítménye, illetve a Messi-Neymar connection, de nekem ez édeskevésnek tűnik idegenben egy száguldó, négy gólt átlagoló Madrid ellen.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 25., szombat 12:51
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. október 25., szombat 12:31
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. október 25., szombat 12:17
NSO cikk.. eddig olvastam..EZ SZÓL A BARCELONA MELLETT
Messi és a rekord
A labdarúgás történetének legjobb játékosa nem áll le a csúcsok döntögetésével.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 25., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 25., szombat 11:20
Hagyjad már, Mathieu az első test test elleni küzdelemnél úgy elnyomja a kolumbiait, mint ahogy a csikket szokta.ziro4vr írta:Egy jó Matyi vs James futóverseny kinéz akkor, titánok harcaAlba amúgy eléggé visszaesett nekem úgy tűnik, első szezonjában volt a.durva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 11:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 25., szombat 11:09
Alapból lenne, de Lucho kétlem, hogy meglépné. A keret is arra enged következtetni, hogy szokásos 4-3-3 lesz.ziro4vr írta:Olyan opció nincs, hogy Iniesta feljebb, mögötte Rakitic meg Xavi? Pedro szerintem kijátszotta magát a csapatból. Mondjuk örülnék neki. Az uru sztem max 20 percre lesz.
Szerintem meg pont hogy fog, eddig mindig úgy volt, hogy 1 kh, 1 szélső védő, 2 középpályás, és 2 támadó volt a kapuson kívül a padon. Most csak Alves és Alba a szélső védők, kh-nek meg ott lenne Matyi, Bartra, Masch és Pique is, úgyhogy Matyira szerintem szélsőként számít ma Lucho. Én megkockáztatom, hogy az Alves-Masch-Pique-Matyi védősorral fogunk ma kiállni.danianevem írta:A keret alapján egyébként nem fog váratlant húzni LE, legfeljebb az a kérdés: Suárez vagy Pedro kezd.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 25., szombat 11:06
Az lenne a jó opció, de az Eibar elleni meccs előtt, hogy milyen jó formában. Azóta nem lett jobb, rosszabb sem, így szerintem marad a szokásos Neymar-Messi-Pedro.ziro4vr írta:Olyan opció nincs, hogy Iniesta feljebb, mögötte Rakitic meg Xavi? Pedro szerintem kijátszotta magát a csapatból. Mondjuk örülnék neki. Az uru sztem max 20 percre lesz.
Ez lesz a 12. meccsünk, egyszer játszott Douglas és egyszer Montoya azon a poszton, úgyhogy ki lett ez centizve.Drake írta:Illetve 10 szar meccsére jut egy jó.Remélem,hogy erre a mai meccsre tartogatta a puskaport.
Nem ismerem Marcelo statjait, de látatlanban is kizártnak tartom, hogy rosszabb lenne az aránya.h.laci94 írta:Akkor már csak az a kérdés hogy Marcelonak vagy Alvesnek sikerül előbb?
De Alvesnek a tizedik tétmeccse lesz idénKerlon írta:fúú még jó, hogy ez csak a kilencedik forduló lesz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 25., szombat 11:02
fúú még jó, hogy ez csak a kilencedik forduló leszDrake írta:Illetve 10 szar meccsére jut egy jó.Remélem,hogy erre a mai meccsre tartogatta a puskaport.danianevem írta: Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek.Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.
![]()
A keret alapján egyébként nem fog váratlant húzni LE, legfeljebb az a kérdés: Suárez vagy Pedro kezd.
HozzászólásSzerző: h.laci94 » 2014. október 25., szombat 10:54
Akkor már csak az a kérdés hogy Marcelonak vagy Alvesnek sikerül előbb?danianevem írta:Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek.kapor_89 írta:de egy ártalmatlan szöglet után Pique kegyetlenül betette a léc alá fejjel...Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.
![]()
A keret alapján egyébként nem fog váratlant húzni LE, legfeljebb az a kérdés: Suárez vagy Pedro kezd.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 25., szombat 10:49
Illetve 10 szar meccsére jut egy jó.Remélem,hogy erre a mai meccsre tartogatta a puskaport.danianevem írta: Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek.Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 10:49
Olyan opció nincs, hogy Iniesta feljebb, mögötte Rakitic meg Xavi? Pedro szerintem kijátszotta magát a csapatból. Mondjuk örülnék neki. Az uru sztem max 20 percre lesz.danianevem írta:Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek.kapor_89 írta:de egy ártalmatlan szöglet után Pique kegyetlenül betette a léc alá fejjel...Viszont Alvestől kell félnetek, mert a nagy számok törvénye alapján előbb- vagy utóbb összejön neki egy jó beadás.
![]()
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 25., szombat 10:46
Amiatt ne aggódj, hogy Piqué milyen gólt fejel, mert tuti nem lesz kezdő. Ha mégis, akkor felállok és kimegyek.kapor_89 írta:de egy ártalmatlan szöglet után Pique kegyetlenül betette a léc alá fejjel...
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. október 25., szombat 10:38
HozzászólásSzerző: h.laci94 » 2014. október 25., szombat 9:59
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. október 25., szombat 9:24
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem