Na még csak az hiányozna...Egyetértek, én is sokat látok a srácban. Remélem, a Barçánál is rajta tartják a szemüket, és elhozzák, ha esetleg Denis és Halilovic sem válik majd be a nagycsapatban.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 25., szombat 14:22
Na még csak az hiányozna...Egyetértek, én is sokat látok a srácban. Remélem, a Barçánál is rajta tartják a szemüket, és elhozzák, ha esetleg Denis és Halilovic sem válik majd be a nagycsapatban.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. október 25., szombat 14:06
Egyetértek, én is sokat látok a srácban. Remélem, a Barçánál is rajta tartják a szemüket, és elhozzák, ha esetleg Denis és Halilovic sem válik majd be a nagycsapatban.morientes írta:Én azt gondolom,hogy a jövő nagy játékosa Philip Coutinho lehet.Bár inkább szélen játszik,de irányítóként sincs elveszve...hallgassatok a szavamra,ha így folytatja,világsztár lesz...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 25., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 25., szombat 11:59
Pogba hosszabbított,szóval jön.palesz77 írta: úgyhogy elméletileg ők kiestek - bár manapság ez egyáltalán nem biztos - .
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 25., szombat 11:22
Mondjuk addig tényleg nem érdemes, úgyis csak a nyáron fogtok középpályást venni..miro írta: Majd májusba ha jól játszik,és nincs semmi gond vele,akkor lehet róla beszélni.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 25., szombat 11:19
De te egyáltalán tudod, hogy mi történt? Hónapokig semmit se tudott csinálni, mozgási lehetőség 0, persze, hogy eltesped ilyenkor az ember akaratán kívül és jönnek fel a kilók.. Korábbi képeken látva mostanra azért kezdi összekapni már magát.A súlyprobléma meg egy profi futballistánál nem szabad hogy probléma legyen.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 25., szombat 11:11
Az egyenlő a nullával.ziro4vr írta: 110 percet kb. Nem mondtam hogy kizárható a visszaesése, csak hogy biztató volt, és a súlyával nem lesznek gondok.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. október 25., szombat 11:07
Ez kicsit oda-vissza dolog. Mindenkinek megvan, hogy kivel szimpatizál jobban, kivel kevésbé és ebből kevesen tudnak engedni, ha ütköznek a vélemények. Nehéz objektíven nézni a dolgokat. Lásd R24 és Benzema szerelmét..ziro4vr írta:De futballozott már és semmi gondja nem volt. És nem is túlsúlyos. Na mindegy, megvannak itt a kialakult szerelmi kötődések, valaki nem lesz elégedett úgyse. Vszeg én nem leszek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 25., szombat 10:57
Például?kapor_89 írta:dannen írta:na, pogba 3 évet hosszabbított. akkor ő sem fog jönni egyhamar.
Én nem sajnálom, vannak nála jobb opciók is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 10:56
110 percet kb. Nem mondtam hogy kizárható a visszaesése, csak hogy biztató volt, és a súlyával nem lesznek gondok.miro írta:Mennyit játszott azóta? 5meccset? 10-et?ziro4vr írta:De futballozott már és semmi gondja nem volt. És nem is túlsúlyos. Na mindegy, megvannak itt a kialakult szerelmi kötődések, valaki nem lesz elégedett úgyse. Vszeg én nem leszek.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 25., szombat 10:52
Mennyit játszott azóta? 5meccset? 10-et?ziro4vr írta:De futballozott már és semmi gondja nem volt. És nem is túlsúlyos. Na mindegy, megvannak itt a kialakult szerelmi kötődések, valaki nem lesz elégedett úgyse. Vszeg én nem leszek.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. október 25., szombat 10:42
dannen írta:na, pogba 3 évet hosszabbított. akkor ő sem fog jönni egyhamar.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 25., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 25., szombat 10:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. október 25., szombat 10:22
nem is azt kérdeztem hogy nagy játékos lesz -e.Donát írta:hehe is ugyanolyan arányban találja el, hogy melyik tehetségből lesz nagy játékos, mint bárki más. Van aki még elhiszi, hogy ezeket a dolgokat meg lehet jósolni? Azt se tudjuk biztosan a szezon végén, vagy ma este mi lesz.
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. október 25., szombat 10:21
Galacticos írta:tényleg hehe. te sose bírtad annyira a görbelábút. ha jól emlékszem azt mondtad hogy átlagon felüli technika, a többi átlagos a többi spanyol hozzá hasonló játékossal. ezt még mindig tartod? a mostani formáját látva is?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. október 25., szombat 10:07
ziro4vr írta:Kroos-Gündogan-Pogba...deal vagy deal? elvesztünk egy Galát a szurkolótáborból, de belefér..
szerintem hazard lesz.hehe írta:azért egy egészséges gündi nagyon adná monnyuk reus-szal - vagy lucas-szal ( ) bél helyén.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 25., szombat 8:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 25., szombat 7:59
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. október 25., szombat 0:00
Nem tudom láttad-e a Galata elleni BL meccsen a negyedik gól előtti passzát, azért abban a passzban volt foci és a mozgása se tűnt rossznak a Bundásban, főleg hogy mennyit hagyott ki, azért van ott még potenciál rendesen.ziro4vr írta:volt egy három hónap, mikor a kebabos nálam meghaladta Modric szintjét, aztán jöttek a sérülések sajna. összességében a horváté a pont, de a potenciál nagyobb a pocakosbanKerlon írta: Modric>=kebabos(persze, ha egészséges)>>csigazabáló
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem