Divat
- ___Samy___
Re: Divat
hát az már biztos
pedig nem is a gilette meg ezeket a pengéket szoktam venni, amik egy vagyonba kerülnek, hanem a sima wilkinsont, de abból is kell egy raklap
egyébként egy problémám van azzal a géppel, amit linkeltél pheco
ahogy olvasgatom a leírását, 2mm a legkisebb vágási hossz, én meg szeretnék rövidebbet is
tényleg ennyit tud minimum, vagy csak el van írva?
pedig nem is a gilette meg ezeket a pengéket szoktam venni, amik egy vagyonba kerülnek, hanem a sima wilkinsont, de abból is kell egy raklap
egyébként egy problémám van azzal a géppel, amit linkeltél pheco
ahogy olvasgatom a leírását, 2mm a legkisebb vágási hossz, én meg szeretnék rövidebbet is
tényleg ennyit tud minimum, vagy csak el van írva?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
eddig én is erről a két márkáról olvastam a legtöbb pozitív dolgot
ez a remington meg egész tetszetős, adnak hozzá elég sok tartozékot, és az ára sem vészes
ez a remington meg egész tetszetős, adnak hozzá elég sok tartozékot, és az ára sem vészes

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ilyenem van. Lassan egy éves lesz és teljesen jó.
- ___Samy___
használ itt valaki közületek szakállvágót? tervezem, hogy beruházok egyre, csak nem tudom milyen legyen
milyen márkát ajánlotok?
milyen márkát ajánlotok?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem fotózd majd le a véres sákányos, Benzemás mezt, és tedd be avánakRealista24 írta:Sárkányos nagy királyság, kapom is fel jövőhéten Angliában, faszán fog mutatni rajta a vér, ha megcsapják az arcom a pubban

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sárkányos nagy királyság, kapom is fel jövőhéten Angliában, faszán fog mutatni rajta a vér, ha megcsapják az arcom a pubban

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Bő egy hónap volt. Szeptember 11-én adtam le a rendelést, és igazából két napja már itt volt, csak nem tudtam átvenni.miro írta: Te hány napot vártál rá?![]()

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
d.gergo írta:Nekünk is megérkeztek a drágaszágok Aliról :Đ
Sárkányos Kroos papa és a magenta csoda. Wear it or fear it
Te hány napot vártál rá?

Amúgy mindkettő parádés,főleg a Decimás!

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Mi a véleményetek erről a Timberland bakkancsról? Mostmár mindenkinek ilyen lesz.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Nekünk is megérkeztek a drágaszágok Aliról :Đ

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ehhez hasonló stílusú bakancsokat hol találok max 20k-ig?
http://media.blackcomb.sk//common/photo ... b937f2.jpg
http://media.blackcomb.sk//common/photo ... b937f2.jpg
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
általában kapsz a rendelés mellé egy tracking numbert, azzal tudod megnézni hol jár. én itt szoktam nézni
- chosenone46
aliexpressen meg tudom valahol nézni, hogy éppen hol jár a termék amit rendeltem?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Jól van, köszi, hogy szóltál.Corleone írta:Nem dicsekedni akarok, de a Tescoba rábukkantam egy ilyen bokacipőre, 6 ezer forint volt "csak". Ha van lehetőséged nézd meg, hátha nálatok is van
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Nem dicsekedni akarok, de a Tescoba rábukkantam egy ilyen bokacipőre, 6 ezer forint volt "csak". Ha van lehetőséged nézd meg, hátha nálatok is van

#happyshitting
- h3x0r
Ez engem is nagyon idegesit. Tesomnak 43-as laba van, szinte nincs is olyan cipo, amibol ne legyen a mereteben. Az en 47-es labamra meg jo esetben van par darab modell amibol valaszthatok. Persze ez is csak a "szokasos" 2-3 uzletben. Ha uj helyre megyek, szinte biztos hogy nem talalok semmit se.Anyaka írta:Inkább az a kár, hogy mindenki 45-ig gyárt cipőket. Már gyerekkoromba kinőttem.. 47, de inkább 47 és 2/3 az igazi.
Mondjuk ha tudtok Debrecen kornyeken olyan helyeket ahol nagy meretu cipoket lehet kapni, megkoszonnem.
Igen, néztem a magas szárú cipőiket is és nevetséges, hogy full műbőrért, meg tartás nélküli gumitalpú cipőkért elkérnek 25-35 ezret... De hát a sznoboknak van rá pénzük, ők meg úgy is csak kétszer veszik fel és nem megy szét 1 hónapos használat után...Anyaka írta:Közben full papír egy csomó cipőjük, ha lebontod a textilt róla.![]()
Inkább az a kár, hogy mindenki 45-ig gyárt cipőket. Már gyerekkoromba kinőttem.. 47, de inkább 47 és 2/3 az igazi.
Nekem most van egy ilyenem télre: Link Itthonra elfutkosni jó, vízálló, meg elég meleg, néha nagyon is, csak a kék fűzőt kicseréltem feketére. Mellé viszont kellett vennem egy másikat is, mert inghez, és szövetnadrághoz nem túl előnyös. Bár farmerrel, inggel még elmegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K