KATT
Jó kis csapatot lehetne összekukázni innen.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 8., szombat 19:22
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 8., szombat 17:41
Amúgy jogos.Kisfiu írta:Nekem Varane hiányzik innen.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 8., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 8., szombat 17:35
Azért ez a lista ordít azért, hogy Januzajt nagyon fel kéne vinnie jövőre a MU-nak az első csapathoz...Official FIFA Top 10 Young
Football player In The World
2013:
1. Neymar [Barcelona]
2.Erik Lamela [As Roma]
3. Lucas Moura [PSG]
4. Mario Gotze [Bayern Munchen]
5. Isco [Malaga]
6. Adnan Januzaj [Manchester
United]
7. David Alaba [Bayern Munich]
8. Matija Nastasic [Manchester
City]
9. Kyriakos Papadopoulos
[Schalke 04]
10. Phil Jones [Manchester United]
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. június 8., szombat 17:00
Ősszel még olyan hírek keringtek, hogy az Adidasszal sikerül megállapodniuk és a 13/14-es szezontól ők adják a csapat mezét. Mikor szólt közbe a puma és mennyivel jobb feltételekkel álltak elő? Nem igazán olvasgatok utána más csapatoknak de ezek a mezszponzori szerződések mindig érdekelnek.BBarni írta:Ettől függetlenül a Puma sokkal többet ad
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 8., szombat 16:55
Az Arsenalnál sose voltak anyagi gondok! :-)Jön itt a parasztvakítás, hogy így meg úgy megvehetik ezt meg azt, nincsenek anyagi gondok, aztán megint ugyanoda lyukadunk ki, ahol az elmúlt 10 évben mindig...
Amíg lenyúlják a pénzt a tulajok, amíg EZEK a tulajok vannak, addig az Arsenal esélytelen az érdemi fejlődésre.
Pedig van benne ráció, hacsak a Pool be nem előz...Rooney meg... Majd biztos az Arsenal fogja megvenni 40-50 millió-ért, és 250 ezer fontot adnak neki hetente (13 millió font évente)
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 8., szombat 16:26
Persze.sucre írta: Rooney meg... Majd biztos az Arsenal fogja megvenni 40-50 millió-ért, és 250 ezer fontot adnak neki hetente![]()
(13 millió font évente)
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. június 8., szombat 14:16
Szezon első meccsén még láthatnád ezt a felállást, aztán jönne a szokásos Wilshere sérülés...Fellaini-Wilshere-Arteta
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 7., péntek 15:15
Na, ha még Rooney is odamegy, eldobom az agyam...BBarni írta:Az Arsenal nagyon közel van Fellaini leigazolásához!![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 7., péntek 12:06
BREAKING: Ha meg tudunk egyezni a személyes feltételekről Rooneyval, akkor Arsenal játékos lesz!!!!!!
„Megengedhetjük magunknak, hogy leigazoljuk Rooneyt, sőt más nagyobb neveket is. Van egy bizonyos összeg a tarsolyunkban, plusz számíthatunk az új bevételi forrásokra is. Haladunk egy új fázis felé, amely olyan dolgokat hozhat, hogy fel tudjuk venni a versenyt a világ élcsapatival.”
„Két olyan csapatot láttunk a Bajnokok Ligája fináléban, akik hasonló pénzügyi modellel dolgoznak mint mi, és láthatjuk, hogy fantasztikus csapatuk van, és jó ezt látni. Nincs ok, amiért mi ezt nem tudnánk a jövőben megvalósítani.”
Majd meglátjuk...én amikor láttam akkor ez nem annyira látszódott nála! :-)Fellaini nagyon jó tud lenni egy középcsapatban, erős, nagyon jól fejel, de a labdakezelése finoman szólva se kiemelkedő, érdekes lesz az Arsenalban, ahol ez azért alapelvárás...
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 7., péntek 11:48
A MU Strootmant akarja igazából arra a posztra, amit én támogatok is. Az első igazolás pedig az uruguayi Guillermo Varela lesz a Penaroltól.BBarni írta:Az Arsenal nagyon közel van Fellaini leigazolásához!![]()
Konkrétan kivásárolhatják...
Nagyon nagy igazolás lenne szerintem, már csak Moyes kavarhat be, de a mu még nem tett ajánlatot!
Fellaini-Wilshere-Arteta
Hát inkább Milner helyére, maradjunk annyiban. Az a gyerek amúgy se értem, mit keres egyrészt a Cityben, másrészt a válogatottban. Egy Stoke-ba talán elférne reálisan nézve.Most akkor Navast már Pellegrini kérte? Keretbővítés céljából, h adott esetben Silva pihenhessen, v mi?
Ramires sok poszton egész jó, de a védekezéshez nem ért. Rohangál mint egy fejetlen csirke, a helyezkedéshez, a játék olvasásához gőze sincs. Persze mivel brazil, nem ügyetlen, de ebből a tényből is adódik a taktikai autizmusa.De szerintem Mikel egyértelműen lejjebb szinten van mint Ramires.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 7., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 6., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 6., csütörtök 21:27
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 6., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. június 5., szerda 21:32
innen rendelheted isGT37 írta:Ezt valami trolloldalról szedted? Borzalmas.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 21:23
ez ofisöl? komolyan nem hiszem el, ennyire nem lehet balfasz minden egyes ember, akinek beleszólása van'shutterisland írta:pool home and away 13/14
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem