HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 24., péntek 18:52
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. október 24., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 24., péntek 18:24
Azt is tegyük hozzá, ha egy Isco-James-Modric-Kroos-CR-Benzema hatossal nem tudunk elől semmit elérni, akkor beállhat az atyaúristen is. Nyilván előfordulhat hogy valaki rossz napot fog ki, de akkor feljebb mehet Kroos/Isco és Illarra stabilizálhat, stb.pheco írta:Alonso már nagyon lassú volt a Barca ellen. Hiába védekezik gyengébben Kroos, azért pár fokkal fürgébb. Modric is jól szokott védekezni. Akárhogy is nézem ez erősebb, mint a Xabi-Khedira duó volt az elmúlt években. Ebbe segít be Isco, aki a tavalyi kupadöntőn nagyon jól játszott középen. Illetve James is sokat vissza fog lépni. Szerintem nem lesz gond ezzel a 4 játékossal középen. Akkor leszünk bajban, ha Khedira vagy Illarra kezd mondjuk Isco kárára. Viszont a padunk lesz borzalmasan gyenge, ha a Isco is kezd. Csak Chicha lesz a padon, aki lendíthetne a támadójátékon, ha arra lesz szükség, ami valljuk be elég rosszul hangzik.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 24., péntek 18:20
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 24., péntek 18:14
Én örülnék,ha Masch kezdene Busi helyett.Az Ajax ellen is embertelen jó volt,a Real ellen meg kéne az ő harciassága.És akkor Rakitic is előrefelé tudna koncentrálni.'shutterisland írta:di mariával sebességből, alonsoval és khedirával "piszkos munkából" veszítettetek, viszont ezzel a középpályával labdabiztosabbak, intelligensebbek lesztek középen.
mondjuk nálunk is lehet egy merőben más stílusú középpálya, hogy a bix helyett a mir lesz.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 24., péntek 18:10
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 24., péntek 17:59
Modric védekezésével eddig sem volt gond, Isco az eddigiek alapján beletanult, Kroos a gyenge láncszem. Úgyis csapatszinten dől el az egész, de nem lepne meg ha Modric-Khedira-Kroos lépne pályára.'shutterisland írta:egyébként nem lenne merész a modric-kroos-isco ?
tudnak ám melózni, nem is vitatom, de ha a vkp hiányából kifolyólag messinek nagyobb területe lesz, az akár nyerő pont is lehetne.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 24., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 24., péntek 17:46
elméletben igen, de azért várjuk meg khedira mit gondol erről?Kerlon írta:Jelenleg minden adott, hogy egy kiegyenlített játékot láthassunk holnap
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. október 24., péntek 17:38
ha kimegyünk egy isco kroos modric james 4-essel, mondjuk egy rakitic mascherano iniesta kp ellen, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy egyszerűen tartanák a labdát és dominálnának ellenünk.nem tudom mit tervezünk holnapra, de ami biztos, hogy a kp-nk lassú és csak nyomozza a labdát a barca ellen általában.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 24., péntek 17:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 24., péntek 17:26
Remélem hasonlóan jó ez a tipped is mint a Liverpool elleni nyögvenyelős x...hehe írta:nem tudom mit tervezünk holnapra, de ami biztos, hogy a kp-nk lassú és csak nyomozza a labdát a barca ellen általában.
én meg már unom, hogy bekkelünk, aztán kontrázunk, nem tudom mi lesz.
tippem: 1:2 a barcának. (elsősorban a ramos-pepe duó miatt....)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 24., péntek 17:25
hát ha a mascherano-rakitic-iniesta trió összejönne, az labdatartásban minden, csak nem busquets-xavi-iniesta.a kp-nk lassú és csak nyomozza a labdát a barca ellen általában.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 24., péntek 17:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 24., péntek 17:21
442-ben Pepe lesz az ékpárja...Kerlon írta:Ramos csatár lesz, figyeljétek csak meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 24., péntek 17:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 24., péntek 16:54
Mellette Khedira...Illarra :lol:
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 24., péntek 16:36
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 24., péntek 16:34
IllarraR.M.C.F írta:Még is mi a frászkarika lenne meglepi ha nem Khedira?????
Enrique azt nyilatkozta hogy pár percet biztosan kap.'shutterisland írta:na, hivatalosan is levették a szájkosarat.
biztos info még nincs a hétvégi játékáról, de annyit olvastam már, hogy :@luisenrique21 announces that @LuisSuarez9 will play in the #Clasico "It's an important day for him" #FCBlive
tehát elvileg ha a kezdőben nem is, de ott lesz, és játszani fog.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 24., péntek 16:32
@luisenrique21 announces that @LuisSuarez9 will play in the #Clasico "It's an important day for him" #FCBlive
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem