mathers írta:Köszönjük Ancelotti.
Egyébként szerintem kizárt. Kroos-Modric-James-Isco a tippem. Bár Khedirával se lenne bajom, hogyha nem szaladgálna előre a Barca tizenhatosán belülre.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. október 24., péntek 12:18
mathers írta:Köszönjük Ancelotti.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 24., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 24., péntek 12:07
A Liverpool elleni KP-ban az volt a jó, hogy három kreatív, de univerzális játékos volt a KP-n, így bármelyik felléphetett a támadásokkal, a másik kettő ekkor visszazárt. Az ilyen dolgok pedig durván összezavarhatják az ellenfelet. Pl. ennek ellentétje látszott a MU ellen, mikor SAF csak ráállította Welbecket Xabira, a kiállításig, Modric érkezéséig nem is tudtuk uralni a KP-t. Xabival túl kiszámítható volt az a rész, főleg ha gyengébb napot fogott ki.ha Kroos kozelebb lenne a kapuhoz mint a Bayernben mogotte egy Javi Martinez fele emberrel, akkor lodozhetne kedvere. De nem hinnem, h ez a melysegi pozici amit most raszabdtak nagyon ellene lenne.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. október 24., péntek 11:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 24., péntek 11:07
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 23., csütörtök 20:27
ezzel az a baj, h Khedira soha sem volt igazan vkp, barmennyire is furcsa hallani ezt.A kepessegei alapjan annak kellene lennie, de nem az volt. Nem tudom, h ezt a feladat kort adtak neki, vagy csak magatol tette, de majd hogynem tobbet tamadott mint a tamadoink, mivel Xabi maradt hatra.kapor_89 írta:Szerintem meg Khedira esete mutatja meg legjobban, hogy NEM kell ilyen fajta védekező játékos a Realba!
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 16:39
Nem akarok erről itt beszélni, mert a végén még kapok 2 hétt OFF-ot.Marci77 írta:AZ Arsenal nincs rászorulva Reusra? Ne viccelj... (Bár igaz, a sérülései még jobban kijönnénekalexoxladjackoxi írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... tana,78321 Nem tudom olvastátok-e már. Mit szólnátok hozzá, örülnétek neki? Nekem régóta van egy titkos vágyam, miszerint, Reust Arsenal mezbe lássam, de ezek szerint erre vajmi kevés esély van. Mondjuk annyira nem is vagyunk rászorulva, de melyik csapatnak ne kéne egy Reus?)
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. október 23., csütörtök 16:29
Hova, kinek a helyére, minek?alexoxladjackoxi írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... tana,78321 Nem tudom olvastátok-e már. Mit szólnátok hozzá, örülnétek neki? Nekem régóta van egy titkos vágyam, miszerint, Reust Arsenal mezbe lássam, de ezek szerint erre vajmi kevés esély van. Mondjuk annyira nem is vagyunk rászorulva, de melyik csapatnak ne kéne egy Reus?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. október 23., csütörtök 16:23
AZ Arsenal nincs rászorulva Reusra? Ne viccelj... (Bár igaz, a sérülései még jobban kijönnénekalexoxladjackoxi írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,neme ... tana,78321 Nem tudom olvastátok-e már. Mit szólnátok hozzá, örülnétek neki? Nekem régóta van egy titkos vágyam, miszerint, Reust Arsenal mezbe lássam, de ezek szerint erre vajmi kevés esély van. Mondjuk annyira nem is vagyunk rászorulva, de melyik csapatnak ne kéne egy Reus?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 16:17
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 23., csütörtök 16:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 15:15
Touré már nem védekezőt játszott pár meccstől eltekintve. De jong jó,de a silusa már kevés,túl egysíkú.....a vidal és pogba féle vonal a jó,mellette a kroos modric.....ezek egyik sem védekező csak tudnak azt is.De Jong ilyen, vagy a régi TOuré, aki egy fal volt a védelem előtt, de még is zseniális focista, akit tavaly láttunk.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. október 23., csütörtök 15:05
Majd meglátjuk, hogy Khedirát kivel pótolják. Én nem nagyon aggódom, van egy Modric-Kroos-Isco-Illarra-James ötösünk, ráadásul mostanság eléggé egyben van a középpályánk, szóval Nekem semmi bajom nincs a jelenlegi kerettel.morientes írta:De nem rúg...Ha Messi szombaton gólt rúg
Kapor:Itt most nem arról van szó,ahogy írták is,hogy csak eés kizárólag egy védekező játékos kell,hanem arról,amit Kerlon is írt,hogy Modric,Kroos támadásban kiemelkedő,na és melléjük kellene mondjuk egy svájnstájger vagy egy Javi Martinez stílusú játékos,aki meg védekezésben...
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 23., csütörtök 15:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 23., csütörtök 14:54
De nem rúg...Ha Messi szombaton gólt rúg

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. október 23., csütörtök 14:44
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 23., csütörtök 14:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 14:18
más a helyzet, nem a vkp-re hegyeztem ki a dolgot soha sem, de a vak is látja, hogy Kroos és Modric támadni tudnak, szabadon és melléjük kell egy olyan ember, aki meg inkább a védekezést oldja meg jobban, de nem ügyetlen. De Jong ilyen, vagy a régi TOuré, aki egy fal volt a védelem előtt, de még is zseniális focista, akit tavaly láttunk.R.M.C.F írta:Kerlon írta: az előbb meg azt írtad, hogy a Modric-Kroos páros kevés lehet, kezdem azt hinni, hogy két RMCF van... továbbra is amondó vagyok, hogy kell egy játékos, aki rombolásban jeleskedik, mert a támadóink meg vannak...
Erre a meccsre értettem hogy kevesek,és ez lehet talán rossz felfogás vagy felállás is.
Nem kell vkp.....ne akarjatok.Nem kell. Egy más felfogású kp-a kell ma már,sokkal modernebb mint egy klasszikus felállás,ahol egy ember egy adott feladatot végez mint egy klasszikus szűrő.....kevés,szűk feladatkör.
Nem kell vékápé. az a múlt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 23., csütörtök 14:03
Nyilván sokan nem arra a klasszik Makelele féle vkp-ra gondolnak,aki ahogy megszerzi a labdát,azonnal teszi is a leglözelebb álló társnak,hanem olyanra,aki részt vesz ugyan a támadások kialakításában,de fő profilja mégis inkább a védekező feladatok,azzal együtt,hogy azért nem csak megszerzem-passzolom stb,hanem indítani is tudjon,meg a kapu előtt se jöjjön zavarba,stb...Nem kell vékápé. az a múlt.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 13:28
Kerlon írta:az előbb meg azt írtad, hogy a Modric-Kroos páros kevés lehet, kezdem azt hinni, hogy két RMCF van... továbbra is amondó vagyok, hogy kell egy játékos, aki rombolásban jeleskedik, mert a támadóink meg vannak...R.M.C.F írta:Matic lassú, darabos. Dejong tényleg játék ügyes de nem hiszem hogy szükség lenne egy echte vkp-ra.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem