ziro4vr írta:patent csere a leszállóágban levő Cazorla, az egydimenziós, sérülékeny, buta Walcott alap, a nem tudom hányadik éve ilyen-olyan módon jegelt Campbell fejlődőképes, Özil ugye a labda nélküli irányítók alfája és omegája stb..magyarán minden megvan magyarázva. de persze elfogultak vagytok a csapatotokkal és másként látjátok, nincs ezzel gond csak belefáradtam, meggyőzni egymást úgy sem fogjuk. szerintem ráncfelvarrásra szorulna a csapat, kezdve az edzővel. láttam én brutálul játszó arsenalt amelyik trófeákat nyert, láttam Bergkampot varázsolni nálatok aki az egyik kedvencem, de ez a mostani csapat nagyon messze van attól már. wenger is messze van már korábbi önmagától. alexis egyébként hatalmas vétel volt, az biztos
+1
Amúgy lassan ez a topik arról szól, hogy meg kell magyarázni az elvakult (tisztelet a kivételnek!! jó kevés van ilyen) Arsenal szurkolóknak, hogy miért nem igazi az a csapat, és miért nem olyan k_rvajó minden játékosuk mint amit hisznek.
De szerintem részben azért van már szinte sehol az elvárásuk a játékosaikkal, és csapatukkal szemben, mert tavaly azt az FA kupát leszámítva - amit majdnem sikerült elszerencsétlenkedni

- 10 év alatt közül nem volt semmihez. (Nem érdekel az az egy BL döntő. Másodikra senki nem emlékszik, csak akik fanyar képpel néznek a múltba) Emiatt le kellett vinni az igényeiket, alkalmazkodtak a csapat és játékosok gyengüléseihez. Jelenleg dédelgethetnek minden évben bajnoki álmokat, meg hasonló irreális elvárásokat, de ezek nem mostanában fognak bekövetkezni. Persze aki nagyjából képbe van az megelégszik egy 4. PL hellyel meg BL csoportkörből való továbbjutással. Csak azt nem értem miért nem lehet beismerni azt, hogy igen ez, meg az a játékos csak ennyit tud. Miért kell itt elvakultan, idióta mód állítani hülyeségeket a játékosokról, meg Wengerről.
Szokás szerint előjön a lové, meg minden kifogás..... de ezt is kibeszéltük már. Egyszerűen nem értem ezt a hurrá optimizmust. Be kell látni, hogy se PL se BL szinten nincs beleszólásuk, és nem is lesz. Engem csak az k_r fel agyilag, ha bármilyen szurkoló képtelen elismerni és reálisan kezelni saját vagy más csapat játékosait. Ezt leginkább csak Arsenal szurkolóknál tapasztaltam. Többnyire. És ezért kezdek is már ufókként nézni rájuk.
Akinek nem inge.....