az az oldal az egyik legnagyobb szutyok, amit valaha olvastamwxyz írta:útwenger nevű blog agymosásainak.

objektivitás 0.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 23., csütörtök 21:11
az az oldal az egyik legnagyobb szutyok, amit valaha olvastamwxyz írta:útwenger nevű blog agymosásainak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 23., csütörtök 21:10
Erre szoktam mondani, ha henry beledugná a mutató ujját a saját seg***ébe és ki sem húzná 90 percen át, úgy is jobban focizna mint welbeck.Hol van Welbeck Henryhez képest?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. október 23., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 23., csütörtök 21:04
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 23., csütörtök 20:57
De nem érted.Anglia egyik legnagyobb klubjának ne az év végi 4.hely legyen a célja.Ennek a csapatnak a nevéhez méltó eredményeket kéne elérnie,és a PL 4.helye meg a BL csoportkör nem az.alexoxladjackoxi írta:Ha egy csapat a Premier Ligába lassan 20 éve folyamatosan ott van a legjobb 4-be, akkor valamit csak jól csinálnak.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:54
Hülyeség Welbecket Henryhoz hasonlítani. A Titi képességű játékos ritka, mint a fehér holló.Drake írta:Valahogy így.Remy írta:Igen. Igazából minden kurva jó, csak a tények nem ezt támasztják alá. Kicsit fura hozzáállás annak tükrében, hogy az arsenalnál nem divat divatnak lenni. Azaz tudniuk kéne, hogy mi volt akkor, amikor az Aresenal tényleg brutál erős volt. És ez 10 éve, ami azért nem is olyan régen volt. Tehát ezek alapján nem is értem, hogy miért látnak bele ennyit a mai csapatba, vagy abba, ami az elmúlt években volt.
Hol van Welbeck Henryhez képest?Vagy akár Arteta Vieirához képest?Amíg ez a garnitúra ki nem fut,addig itt nagyobb kupa szerintem nem lesz.Ez egy vesztes brigád,a fővesztes Wengerrel az élen.Amíg itt vannak ne nagyon reménykedjen egy szurkoló se.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:52
Ha egy csapat a Premier Ligába lassan 20 éve folyamatosan ott van a legjobb 4-be, akkor valamit csak jól csinálnak.Remy írta:Igen. Igazából minden kurva jó, csak a tények nem ezt támasztják alá. Kicsit fura hozzáállás annak tükrében, hogy az arsenalnál nem divat divatnak lenni. Azaz tudniuk kéne, hogy mi volt akkor, amikor az Aresenal tényleg brutál erős volt. És ez 10 éve, ami azért nem is olyan régen volt. Tehát ezek alapján nem is értem, hogy miért látnak bele ennyit a mai csapatba, vagy abba, ami az elmúlt években volt.ziro4vr írta:magyarán minden megvan magyarázva.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. október 23., csütörtök 20:51
Valahogy így.Remy írta:Igen. Igazából minden kurva jó, csak a tények nem ezt támasztják alá. Kicsit fura hozzáállás annak tükrében, hogy az arsenalnál nem divat divatnak lenni. Azaz tudniuk kéne, hogy mi volt akkor, amikor az Aresenal tényleg brutál erős volt. És ez 10 éve, ami azért nem is olyan régen volt. Tehát ezek alapján nem is értem, hogy miért látnak bele ennyit a mai csapatba, vagy abba, ami az elmúlt években volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 23., csütörtök 20:47
Igen. Igazából minden kurva jó, csak a tények nem ezt támasztják alá. Kicsit fura hozzáállás annak tükrében, hogy az arsenalnál nem divat divatnak lenni. Azaz tudniuk kéne, hogy mi volt akkor, amikor az Aresenal tényleg brutál erős volt. És ez 10 éve, ami azért nem is olyan régen volt. Tehát ezek alapján nem is értem, hogy miért látnak bele ennyit a mai csapatba, vagy abba, ami az elmúlt években volt.ziro4vr írta:magyarán minden megvan magyarázva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:46
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:45
Szerintem sem fogjuk egymást meggyőzni, de a Sanchezes részt nagyon adom.ziro4vr írta:patent csere a leszállóágban levő Cazorla, az egydimenziós, sérülékeny, buta Walcott alap, a nem tudom hányadik éve ilyen-olyan módon jegelt Campbell fejlődőképes, Özil ugye a labda nélküli irányítók alfája és omegája stb..magyarán minden megvan magyarázva. de persze elfogultak vagytok a csapatotokkal és másként látjátok, nincs ezzel gond csak belefáradtam, meggyőzni egymást úgy sem fogjuk. szerintem ráncfelvarrásra szorulna a csapat, kezdve az edzővel. láttam én brutálul játszó arsenalt amelyik trófeákat nyert, láttam Bergkampot varázsolni nálatok aki az egyik kedvencem, de ez a mostani csapat nagyon messze van attól már. wenger is messze van már korábbi önmagától. alexis egyébként hatalmas vétel volt, az biztos
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:35
Ezt kifejtenéd bővebben?!ziro4vr írta:na jó, viccet félretéve szerintem én kiszállok az arsenalosokkal való eszmecserékből, legalábbis ha a saját csapatukról van szó. eléggé mást értünk néhány kifejezésen úgy vettem észre
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 20:33
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 23., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 23., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 17:22
Cazorla jobb napjain klasszis, Walcott szerintem túlfújt angol, Oxit meg egyelőre a sérülései nem engedik kibontakozniBBarni írta:Pontosan kikre is gondolsz?Ebből a 6-osból 4 kuka.![]()
Sánchez,Oxi,Walcott és Cazolra mind nagyon jó játékos, Campbell meg fiatal még és sokat fejlődhet egyedül Poldi az aki kilóg a sorból, de azért ő sem egy foci analfabéta!
Ettől függetlenül Reus szerintem is elférne ha máshova nem előre csatárnak!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. október 23., csütörtök 17:17
Pontosan kikre is gondolsz?Ebből a 6-osból 4 kuka.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 23., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 23., csütörtök 17:00
Kb. egyik sem említhető vele egy lapon és pont Cazorla meg Sanchez mellé jöhetne jól Marco.ziro4vr írta:ez a névsor most érv vagy ellenérv akar lenni reus érkezésére?alexoxladjackoxi írta:Na, szóval! Persze, beférne az Arsenal kezdőjébe Reus, de egyáltalán nem létszükség az idehozatala, ha azt nézzük, hogy van egy Sanchez, Walcott, Chamberlain, Cazorla, Campbell, Podolski hatosunk.mert nekem érvnek tűnik inkább
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem